Cons pt szukam ja :P

Zaczęty przez Solar, Lipiec 11, 2009, 10:42:01 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Solar

Szukam cons pt najlepiej takiego co "nie śpi" i potrafi być wiecznie online :P
Mam wc lvl 72 na subie(ale bede nią grał tylko do 75 lvlu może do 76) a na głównej PSa lvl 77 :P pmować w grze ;P

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Quentim

Lol ps lol. Co Ty chcesz tym robic.Chyba tylko expic.

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Elenestir

Ja się tam nie znam zabardzo na summonerach ale PS teraz to coś jak necro :) tylko bez debuffów, ale ważne że może chyba odpalic maga czy tam wojownika i dopieprzać z Death Spike-a

Quentim

Nuker z niego taki jak z koziej dupy traba. Nie ma nawet normalnego suportujacego sumona. ssie pale i tyle.

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

nienawidzehomikuw

:( Twój Stary

Madith

Przestancie mu spamowac :P

gl w szukaniu const :)
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Alarion

A naprawdę mu się przyda... GL stary ;p
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Neural

S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Yukidian

x3nomorph

Mhm, co jak co ale w jednym pt Novy na penixie widzialem PS'a, nawet na filmiku kagana 9vs9 jest :p
new future.

Yukidian

To fajnie, ale Nova nie stosuję czegoś takiego jak constant party, to jest wymysł Euro serwerów :P

x3nomorph

new future.

Alarion

Cytat: Yukidian w Lipiec 12, 2009, 02:08:29 PM
To fajnie, ale Nova nie stosuję czegoś takiego jak constant party, to jest wymysł Euro serwerów :P

To będziemy 1 na Penixie? ;p;

Cat Drama Maker

Sebal

Cytat: Yukidian w Lipiec 12, 2009, 02:08:29 PM

Jedynie mądrzy ;-) Przynajmniej można normalnie pograć ;d
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Alarion

Constans party jest głównie o tyle wygodne, że grając zawsze z 1 ekipą lepiej się zgrywacie razem i wiecie czego możecie się spodziewać po sobie. Jeżeli party zna się jeszcze w realu, tak jak połowa z nas ponad, to zaciska to więzi między graczami sprawiając, że trudniej jest im się o coś pokłócić tak definitywnie, co mogłoby spowodować rozpad ew. constans (sami przecież przeszliśmy przez kradzież kilku naszych kont, oraz ban 2 członków z naszego PT). Mimo to gramy dalej i wiemy, że tą ekipą moglibyśmy grać w cokolwiek innego niż L2 :>

No i teraz gdy mamy już 100% zaufanych graczy (nasz BD został zastąpiony przez znajomego z reala) bardzo wygodnie jest, gdy każdy ma dostęp na konto każdego, żeby szybko można było coś sprawdzić/zrobić/ustawić.

Oczywiście można też gracz zawsze z randomami, jak to niektórzy wolą, gdyż nie lubią się angażować tylko w 1 konkretną ekipę, albo po prostu wolą grać sami, bo znam i wielu takich w tej grze, co mają własnego bot traina, ufając zawsze tylko i wyłącznie sobie samemu.  Zależy od preferencji i podejścia danej osoby/grupy osób.

Cat Drama Maker

Yukidian

Niby tak, ale np. Nova gra bez constant party i i tak mają zgranie :P

slon

Gdyby bielak byl tak przefarmiony to tez moglby mowic ze jest zgrany z innymi i wymiata :D
?? Serfer kor

Solar

NIszczycie mi nadzieje !!:P To nie moja winna że NCsoft z PSa zrobił najbardziej bezużyteczną postać w l2 :P Summkiem da się wyciągnąć ładny dmg na buffie :P + mass phantom (daje jakieś 10% szybkości expa:P) i jest pięknie tylko chętnych brak :P

Luna
Franz
Lancer

slon

Cytat: Solar w Lipiec 13, 2009, 04:56:07 PM
NIszczycie mi nadzieje !!:P To nie moja winna że NCsoft z PSa zrobił najbardziej bezużyteczną postać w l2 :P Summkiem da się wyciągnąć ładny dmg na buffie :P + mass phantom (daje jakieś 10% szybkości expa:P) i jest pięknie tylko chętnych brak :P
Jest nie tyle bezuzyteczna, co ludzie sa tacy ograniczeni i musze miec samych tehaczow i holkajow. Ja tez swoim kamaelkiem nie mialem latwo i latwiej bylo mi zalozyc swoje pt niz szukac jakiegos;p Jezeli komus nie pokazesz, ze ta postac jednak jest uzyteczna, to nic nie znajdziesz.
?? Serfer kor

Solar

Cytat: slon w Lipiec 13, 2009, 05:36:36 PM
Jest nie tyle bezuzyteczna, co ludzie sa tacy ograniczeni i musze miec samych tehaczow i holkajow. Ja tez swoim kamaelkiem nie mialem latwo i latwiej bylo mi zalozyc swoje pt niz szukac jakiegos;p Jezeli komus nie pokazesz, ze ta postac jednak jest uzyteczna, to nic nie znajdziesz.
Tylko że na lunie jest dosyć dziwnie albo można się męczyć w lol legit mocher klanach polaczków pl albo jak jest się wykoksanym isc do tych lepszych :P

Luna
Franz
Lancer

slon

Cytat: Solar w Lipiec 13, 2009, 06:13:19 PM
Tylko że na lunie jest dosyć dziwnie albo można się męczyć w lol legit mocher klanach polaczków pl albo jak jest się wykoksanym isc do tych lepszych :P
To sie wykoksaj, co za problem nawet wysolowac ten 80 czy 81 na varce summonerem, zapytaj alariona, on cos o tym wie xDD Przy okazji niezle kasy tam sie trzepie.
?? Serfer kor

Solar

Cytat: slon w Lipiec 13, 2009, 06:17:13 PM
Cytat: Solar w Lipiec 13, 2009, 06:13:19 PM
To sie wykoksaj, co za problem nawet wysolowac ten 80 czy 81 na varce summonerem, zapytaj alariona, on cos o tym wie xDD Przy okazji niezle kasy tam sie trzepie.
Wole siedzieć tam gdzie lecą elementy :P Zresztą  na varce na chodziku bez supportu bedzie sie zaliczało do miasta :P

Luna
Franz
Lancer

Yukidian

O ile pamiętam to Alarion bez buffera tam latał. A po drugie to herby przecież są :P

Solar

Też spróbuje ale mimo to nadal szukam cons party :P

Luna
Franz
Lancer

slon

Cytat: Solar w Lipiec 14, 2009, 12:24:19 AM
Też spróbuje ale mimo to nadal szukam cons party :P
Bierzesz te ssy dla zwierzaka w paczkach, ustawiasz zeby je co jakis czas otwieralo i tak sobie mozesz biegac troche, tylko co jakis czas spirit ore i paczuszki uzupelnic:D Lepiej zacznij skladac swoje pt, szybciej bedzie:D
?? Serfer kor