L2 walker Hellbound

Zaczęty przez duhmw, Czerwiec 10, 2009, 12:08:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

orri

co do bota :P nie musisz mieć 2 systemów gry :)  wystarczy jeden z patchem dnet
MasterOfSpirytus TH/SWS nobl klan B1A Dragon x15 ON
F1stM4st3r TYR/WC nobl Dragon x15 off
Orri SH/SE dragon x15 off

AlexyFoleykin

czy ma ktoś dzialającego OOG dla hellbound, próbowałem wiele opcji i niestety nie moge się połączyć
prosze o kontakr priv
pozdrwawiam

piotrekxx89

Cytat: AlexyFoleykin w Czerwiec 14, 2009, 05:47:00 PM
czy ma ktoś dzialającego OOG dla hellbound, próbowałem wiele opcji i niestety nie moge się połączyć
prosze o kontakr priv
pozdrwawiam

Dołączam się... a mianowicie potrzebuje coś działającego jak verify server emulator.

jc. to kontakt na PM albo w tym wątku.

Pozdrawiam

Link wykasowałem, mówilem rozmowa na temat botów ale bez linków
/Thorns

Xintao

czy ktos moze wie, jak ustawic tego l2w oog??
wpisuje te wszystkie ip, ale nijak nie wchodzi...

TeJP

Przeciez napisalem na pierwszej stronie tematu gdzie mozecie znalezc cala intrukcje.
Wy chcecie miec wszystko na tacy?

Co do tego, ze dn to tylko klient l2(tekstury). Pierdolicie glupoty. Od l2 odbiega tylko potkami i subami.

pzdr
zzOMGzz AW/sk

MastJedi

Cytat: TeJP w Czerwiec 18, 2009, 11:26:51 PM
(...)Od l2 odbiega tylko potkami i subami.

pzdr

hahah no właśnie. "tylko" to brzmi "prawie" jak Żywiec.
Dodaj do tego questy i itemy o których nikt nigdy nie słyszał (chociażby związanymi z subami) czy o zupełnie innym zastosowaniu znanych przedmiotów. Czy też o zasadach i prawach rządzących się subami

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

Thorns

Widocznie Drake ma wiecej pomyslów niz programisci NCSOFT którzy potrafia dodawac tylko nowe skille

"POZDRAWIAM"  :D

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

orri

Co do bota to smiga ładnie :) tylko skrypt na mane nazwy itemków w bocie związane z "custom" potkami są ciekawe xD ale to niczego nie zmiena
MasterOfSpirytus TH/SWS nobl klan B1A Dragon x15 ON
F1stM4st3r TYR/WC nobl Dragon x15 off
Orri SH/SE dragon x15 off

MastJedi

Cytat: Thorns w Czerwiec 19, 2009, 07:13:20 AM
Widocznie Drake ma wiecej pomyslów niz programisci NCSOFT (...)
I tu zgoda. Ma więcej pomysłów i większą fantazję :D. I właśnie _dlatego_ - z powodu tych różnic - twierdzę, że DN nie ma nic wspólnego z L2.

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

AlexyFoleykin

mam dzialajacego l2w OOG dla dragon-network moze być wasz za symboliczna oplatą :) kontakt pm

No kolego uważaj co piszesz...  wpierw sie pytasz o pomoc w l2w a teraz chcesz sprzedawac? 
Dlatego ze jestes nowym forumowiczem tylko ostrzeżenie słowne, next timie bedzie karma  lub za handel ban

/Thorns

Ruuddy

ban jak dla mnie sie należy... to forum nie bazar...

TeJP

Cytat: AlexyFoleykin w Czerwiec 29, 2009, 08:06:10 PM
mam dzialajacego l2w OOG dla dragon-network moze być wasz za symboliczna oplatą :) kontakt pm

No kolego uważaj co piszesz...  wpierw sie pytasz o pomoc w l2w a teraz chcesz sprzedawac? 
Dlatego ze jestes nowym forumowiczem tylko ostrzeżenie słowne, next timie bedzie karma  lub za handel ban

/Thorns

Podalem link gdzie znajdziesz instrukcje cwaniaku wiec teraz ty mi zaplacisz ... Co sie z ta polska dzieje O_x
kazdy chce na kims zarobic....
zzOMGzz AW/sk

Bortar

Witam

Nowy jestem kiedyś grałem na DN teraz chce czerpać z tego tylko przyjemność ale najpierw muszę dogonić moich kolegów dlatego zacznę od botów

Pierwsze pytanie czy ta strona jest czysta towalker,com (nie wiem jaka macie politykę odnośnie linków wiec go nie podaje)

Drugie pytanie jakie programy muszę mieć ściągnięte aby botowac OOG

Trzecie pytanie na DN banują według ip czy według konta jak długa trwa ban

Czwarte czy programy z tej strony co podałem sa darmowe

macie gdzies jakas instrukcje krok po kroku jak sie to robi

Zadaje te glupie pytania bo mi sie dopiero L2 sciaga a chce zaczac botowac jak tylko skonczy za kilka h

TeJP

podalem stronke. Przeczytaj jeszcze raz caly temat. Jesli nie zrozumiesz co jest na niej zawarte z powodu, iz nie umiesz angielskiego to /leave_l2 and go school

pzdr
zzOMGzz AW/sk

Sebal

Ja tam znalazłem jakiegoś l2w pod DN, ale czy działa to nie wiem. Ludzie piszą, że niby tak.

OOG i IG, pisać PM jak coś :).
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬