Test your color IQ

Zaczęty przez Frohike, Październik 02, 2008, 11:43:38 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sinic

Boże, mam taki sam wynik jak kobieta :<

Frohike

Cytat: Alice w Lipiec 15, 2009, 11:20:51 AMNie jest idealnie, ale chyba nie jest źle;)
W pierwszym podejściu ten wynik?

Cytat: Alice w Lipiec 15, 2009, 11:20:51 AMTe białe prostokąciki to pokazują gdzie zawaliłam, czy co?
Tak.

Cytat: Sinic w Lipiec 15, 2009, 12:16:54 PMBoże, mam taki sam wynik jak kobieta :<
To raczej ona powinna się wkurzać, bo kobiety podobno są lepsze w te klocki od facetów :P

Alice

Pierwsze i jedyne:)
A co na ciebie też mam się gniewać, bo miałeś lepszy wynik?^.-
Cytat: Sinic w Lipiec 15, 2009, 12:16:54 PM

Boże, mam taki sam wynik jak kobieta :<

Co w tym strasznego? Nie martw się są takie rzeczy w których nigdy nie będziesz miał takiego samego wyniku jak kobieta, np. test ciążowy :P
W życiu nie ma nic niemożliwego. Są jedynie wydarzenia w najwyższym stopniu nieprawdopodobne.

Rake

*  Your score: 24
    * Age range: 20-29
    * Best score for your gender and age range: 0
    * Highest score for your gender and age range: 1520

Btw. to w takich testach liczy się tylko pierwszy wynik. Każda kolejna próba jest na zasadzie małpy w laboratorium. Poza tym powiniem być limit czasowy.

Co do testu ciążowego to miałem raz pozytywny wynik(sic!) Ale to było po pijaku i strasznych świństw się wtedy nażłopaliśmy. Żebyście widzieli miny dziewczyn jak zobaczyły wynik ;D
[

Frohike

Cytat: Alice w Lipiec 15, 2009, 07:52:05 PMPierwsze i jedyne:)
A co na ciebie też mam się gniewać, bo miałeś lepszy wynik?^.-
Ja miałem w pierwszym 0 ^_^ Na mnie się nie gniewaj, nie ma potrzeby :>

Cytat: Rake w Lipiec 15, 2009, 08:52:20 PMCo do testu ciążowego to miałem raz pozytywny wynik(sic!) Ale to było po pijaku i strasznych świństw się wtedy nażłopaliśmy. Żebyście widzieli miny dziewczyn jak zobaczyły wynik ;D
LOL, haha :D

Sinic

Cytat: Rake w Lipiec 15, 2009, 08:52:20 PM
Co do testu ciążowego to miałem raz pozytywny wynik(sic!) Ale to było po pijaku i strasznych świństw się wtedy nażłopaliśmy. Żebyście widzieli miny dziewczyn jak zobaczyły wynik ;D

Zaliczyłem rotfla xD

Może i ten test mi wyszedł na 7, ale ja dalej nie wiem jaki to amarantowy albo karmin albo jakies inne z dupy wziete kolory xD

Frohike

Cytat: Sinic w Lipiec 15, 2009, 11:23:59 PMMoże i ten test mi wyszedł na 7, ale ja dalej nie wiem jaki to amarantowy albo karmin albo jakies inne z dupy wziete kolory xD
Ja też nie, ale tutaj chodzi o to czy potrafisz odróżnić, który kolor jest np. bardziej czerwony etc. :)

ZjemCie

*  Your score: 7
    * Age range: 16-19
    * Highest score for your gender and age range: 1336

Sinic

Coś dużo razy sie ta siódemka pojawia xD

BTW. 100 post :D :D :D Pierwsze koty za płoty ^^"

shevra

odkopie ;d
dzisiaj znalazlem i zrobilem - wynik 12 co nei jest zle zwlaszcza ze czesto sie z ludzmi kloce jaki co ma kolor ;d
and you will know my name is the lord when i lay my vengeance upon you

Elenestir

Ja jestem pod wrażeniem, bo sądziłem że rozpoznaję tylko 16 podstawowych :P a tu proszę:
http://img10.imageshack.us/img10/8941/loljm.jpg Nie tak źle

Ryane

*  Your score: 164
    * Age range: 16-19
    * Highest score for your gender and age range: 1457

Zle czy dobrze? Im dluzej sie na to patrzylem to mniej roznic widzialem ;]

Sinic

Im większy masz score, tym większego zaliczyłeś faila xd