zarabianie na internecie

Zaczęty przez Xentin, Lipiec 16, 2009, 03:18:40 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Xentin

jak latwo zdobyc/zarobic kase na necie zeby duzo sie nie bawic z tym ?

YoungPadawan

otworzyć coś w stylu Google/Yahoo.
I'm offline.

Pheonix

sprzedawaj niepotrzebne rzeczy na allegro

YoungPadawan

hmm, on napisał jak zarobić na internecie, nie w internecie :D
I'm offline.

Pheonix

Cytat: Pheonix w Maj 31, 2008, 09:15:28 PM
CytatWITAM

100% legalny sposób na doładowania!!!

Mój dzienny dochód to ponad 1,5 $, które mogę przeznaczyć np. na zakup rubinów w gladiatusie, koszt 100 rubinów poprzez paylay wynosi 30 zł, poprzez mój sposób zarabiając 1,5 $ dziennie stać mnie na to po 10 dniach nie wydajać realnej kasy , i nie wychodzić nawet z domu, a co najważniejsze nie wydajesz żadnej kasy!!!

Ujawniam sposób na samodzielne zarabianie i wydanie zarobionej kasy na wszystko np, na kupienie rubinków w grze gladiatus,metin 2, Travian, Bitefight i wszystkich innych grach online korzystających poprzez usluge paypal.

Oto co musisz zrobić:

Jeśli chcesz darmowe kamienie piekielne do gry bitefight,rubiny do gladiatusa,tygrysy do metal damage. Smocze monety do metin2 w 100% legalnie wejdź na www.paypal.pl i załóż konto osobiste.

Gdy się zarejestrujesz zapytają o kartę kredytowa, nie musimy tego podawać więc wciskamy anuluj.

Potem potwierdź rejestracje klikając w link wysłanym przez paypal.pl na maila.

następnie zarejestruj się na "BUX.TO" wklejając do przeglądarki http://bux.to/?r=mariocx65 i wciskając register
jak sie rejestrujesz przez ten link to dostajesz na start 0.20$

1.Rejestracja na http://bux.to/?r=mariocx65

* Username (3 - 15 characters - no special characters)- Twój login

* Password (at least 6 characters)- Hasło (najmniej 6 znaków)

* Confirm Password- Potwierdzenie hasła

* Email Address- E-mail

* Confirm Email Address- Potwierdzenie E-maila

* AlertPay E-mail Address For Payments:- Wpisujesz tutaj ten E-mail, którego użyłeś przy rejestracji się na PayPal.

* Your Country (only PayPal allowed countries)- Kraj w jakim się znajdujesz. np. Poland

*Referrer (if any)- proszę o wpisanie mariocx65 , podając mój nick dostajesz 0,20$ na start

* Terms of Service- regulamin (przeczytałem cały i nic nie ma złego w tej rzeczy)

* Security code- przepisujesz te cyferki co są obok
Jak wszystko dobrze wpisałeś to powinieneś się zarejestrować?

2.Logowanie się:

Username (Twoja nazwa):

Password (Hasło):

Security Code: (Kod zabezpieczający który widzisz na obrazku)

Teraz, krótki opis jak zarabiać:
1. Wchodzisz w ,,Surf Ads"
2. Wciskasz na te napisy reklamy gdzie po lewej są cyferki tylko te reklamy można aktywować raz na dobę.
3. Czekasz czas który jest od liczny w lewym rogu.Kiedy pojawi się w lewym górnym rogu napis
,,Done z zielonym ślaczkiem" jest ok , a jak z krzyżykiem to coś źle zrobiłeś (sprawdź czy jesteś zalogowany)jak znowu jest czerwony znaczek to sie zaloguj jeszcze raz
4. Każdą reklamę musisz uruchamiać osobno, bo inaczej nie działa
5. jak pisze ,,No Current Ads"- to znaczy, że nie możesz na to kliknąć bo nic nie ma z tych reklam

A teraz jak chcesz sprawdzić statystyki, to masz podane po polsku przeze Mnie.
Your Statistics- Twoje statystyki
# of Website Visits- odwiedzone strony (reklamy-> to za co nam płacą) podane jest tu ilość.
6
Your Referral Statistics- ile razy zostały otwarte strony przez twoich referatów
# of Referrals (view)- ile masz referentów(im więcej tym masz więcej kasy)
0
# of Referral Website Visits- ilość reklam przez nich zobaczonych (Cię to nie dotyczy)
0
Bonus Statistics (bonus kasy, dali Ci darmowo 9 centów)
# from Bonus
0.09

Balance Information
Account Balance (cashout)- ile kasy już masz (masz 15 centów)
$ 0.1500
Total Amount Paid-ile kasy wypłaciłeś
$ 0.0000

Cashout- wyjmujesz wypłatę.

wystarczyło poszukać :D

Abecede

Więcej się wyda na prąd. Poza tym, to jest oszustwo.

bylyforumowicz

postawic kilka bot party w dowolnym mmo opartym o grind, np l2.

nienawidzehomikuw

Cytat: YoungPadawan w Lipiec 16, 2009, 03:25:05 PM
otworzyć coś w stylu Google/Yahoo.
To by trochę sporo mógł zarobić :P

Tyle kasy co założyciele googli pls

:( Twój Stary

Elenestir

Według mnie najlepsza rzecz do zarabianie na reklamach, jak masz forum/strone internetową to piszesz do google allegro yahoo i inne takie i umieszczasz reklamy na swoim forum zarobisz przeciętnie za jedną reklamę 20zl/miech

Leogict

Robić www na zlecenie :)
Robić postacie w L2 i je sprzedawać na allegro :)
Cytat: macekplacek w Luty 19, 2006, 11:50:19 AM
ja gram w lineage 3 mies. chodze na boared keltir i mam 21 lvl =D
Epic fail :)

Beatronix

20 zł x nawet nadźgane 10 reklam= 200zł miesięcznie, to nie jest zarabianie :)

ale właśnie bot party jest niezłym sposobem, ew. mojemu koledze płaciły zespoły w CS'a w meczach o awans do jakichś lig żeby na ten czas dołączył do ich zespołu, można na tym zarobić jak się właśnei jest dobrym graczem/ogarniasz programiki do botowania .

na rozsyłaniu reklam też da się zarobić pod warunkiem że umiesz zrobić i utrzymać przynajmniej ponad 100 komputerów "zombie" które będą za Ciebie tem cały spam shit wysyłać, jeżeli jesteś "hackierem"

tak samo można robić strony internetowe na zlecenie jeżli znasz dobrze języki do tego służące

można też robić tłumaczenia przez internet, jeżeli jakiś jezyk ogarniasz.

tak samo allegro, jak masz jakiś kapitał to możesz spróbować grać na giełdzie (kolejny kolega obraca 10 tys. zł i do uwczesnego kryzysu całkiem nieźle sobie radził jak na amatora, wyciągając cały zysk dla siebie i dalej obracając tą samą kwotą 10tys.)

Jest wiele możliwości pod warunkiem że wyróżniasz się trochę od całej szarej masy internautów, umiejętnościami albo orginalnym pomysłem, jak się nie wyróżniasz to zawsze możesz ten czas przeznaczyć na podszkolenie się z jakiejś dziedziny co zaowocuje w przyszłości. Najważniejsze to nie stać w miejscu, trzeba próbować coś działać. Pomyśl w czym jesteś dobry i wykorzystaj to.

Elenestir

Cytat: Beatronix w Lipiec 17, 2009, 12:19:22 AM
20 zł x nawet nadźgane 10 reklam= 200zł miesięcznie, to nie jest zarabianie :)

ale właśnie bot party jest niezłym sposobem, ew. mojemu koledze płaciły zespoły w CS'a w meczach o awans do jakichś lig żeby na ten czas dołączył do ich zespołu, można na tym zarobić jak się właśnei jest dobrym graczem/ogarniasz programiki do botowania .

na rozsyłaniu reklam też da się zarobić pod warunkiem że umiesz zrobić i utrzymać przynajmniej ponad 100 komputerów "zombie" które będą za Ciebie tem cały spam shit wysyłać, jeżeli jesteś "hackierem"

tak samo można robić strony internetowe na zlecenie jeżli znasz dobrze języki do tego służące

można też robić tłumaczenia przez internet, jeżeli jakiś jezyk ogarniasz.

tak samo allegro, jak masz jakiś kapitał to możesz spróbować grać na giełdzie (kolejny kolega obraca 10 tys. zł i do uwczesnego kryzysu całkiem nieźle sobie radził jak na amatora, wyciągając cały zysk dla siebie i dalej obracając tą samą kwotą 10tys.)

Jest wiele możliwości pod warunkiem że wyróżniasz się trochę od całej szarej masy internautów, umiejętnościami albo orginalnym pomysłem, jak się nie wyróżniasz to zawsze możesz ten czas przeznaczyć na podszkolenie się z jakiejś dziedziny co zaowocuje w przyszłości. Najważniejsze to nie stać w miejscu, trzeba próbować coś działać. Pomyśl w czym jesteś dobry i wykorzystaj to.

Wiesz ja tylko podałem propozycję w której nic nie musisz robić by dostać pieniądze :) A stawianie trainu/cs/giełda to już trzeba trochę ruszyć dupskiem :D a w ogóle to co odkopaliście stary temacik? :D

Xentin

no tak ale boty nie dzialaja na kazdym serwie a jak dzialaja to max. 20 online;D

YoungPadawan

Cytat: Xentin w Lipiec 17, 2009, 09:16:56 AM
no tak ale boty nie dzialaja na kazdym serwie a jak dzialaja to max. 20 online;D
rofl? retail - działają, rutail - działają, abyss - działają, dex - działają...
I'm offline.

jac0l

to spróbuj mądralo postawić party botów na Abyss skoro twierdzisz że działa ; ]
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

YoungPadawan

nie twierdzę, że nie banują za boty, bo to akurat robią. twierdzę, że da się tam odpalić bota. czytanie ze zrozumieniem=really srs business :D
I'm offline.

Xentin

na abyss bot dziala nawet mi kolega gadal ze jak sie umie skonfigurowac to pojdzie ... hm... na dexie dziala ? a na azure , existence ??

YoungPadawan

azure ma...naprawdę dobre zabezpieczenia. dex/exi pójdzie.
I'm offline.

jac0l

Wiem sorki moja wina;P Tyle że samo odpalenie nie jest trudne o.o Tylko ze dostanie bana po 10 minutach na całe IP wtedy jest problem:P
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

Beatronix

Elenestir, mi się wyświetla że temat jest z 16 lipca 2009 roku :>

A w tych reklamach to się nie dostaje przypadkiem kasy za ilość kliknięć czy poprostu za umieszczenie na własnej stronie takiej reklamy?? Bo nie bardzo się w tym orientuje;)

Leogict

YoungPadawan

I'm offline.

Leogict

Drama? :D

Jest już wystarczająca ilośc tematów z dramami o botach, każdy post tutaj w tej tematyce będzie wywalany, Beton

bartekro

Neobux.com to bardzo popularna strona do zarabiania w Internecie. I co najważniejsze – wypłaty są realizowane automatycznie!!! W momencie zlecenia wypłaty, po 2 sekundach pieniądze są na naszym koncie bankowym

Password – hasło
Password confirmation – powtarzamy hasło
Email – nasz adres e-mail
AlertPay/Paypal Email – wpisujemy adres konta alertpay lub paypal (w zależności od tego, które mamy i na które chcemy przelewać pieniądze
Referer – osoba, która poleciła Ci stronę (byłbym niezmiernie wdzieczny gdybyście w tej rubryce wpisali "roszkiewicz" wy nic na tym nie tracicie, a i tak potem jak ktoś będzie kupował referowanych to do kogoś zostaniecie przydzieleni)
Birth Year – rok urodzenia
Image Verification – przepisujemy download z obrazka poniżej
Klikamy Continue i na naszą pocztę przychodzi link aktywujący konto (trzeba w niego kliknąć)

Logowanie:
Username – nasz Nick
Password – wpisujemy hasło
Secondary Password – jeżeli mamy drugie hasło to wpisujemy (przy rejestrowaniu się nie podawaliśmy drugiego hasła więc zostawiamy pole puste)
Verification Code – download z obrazka poniżej
Klikamy submit i gotowe

Zarabianie:
Klikamy u góry zakładkę View Advertisements, pojawia się linki do stron. Klikamy na jeden z nich a później na czerwona kropkę, która się wtedy pojawi. Otwiera się nam nowa strona, czekamy aż reklama się załaduje i pojawi się zielony ptaszek (jeżeli pojawi się czerwony krzyżyk, reklama nie zostanie zaliczona, można wtedy spróbować jeszcze raz, możliwe że włączyliśmy 2 reklamy jednocześnie)  i wtedy dopiero klikamy kolejną reklamę aż wyklinamy wszystkie). Reklamy są odświeżane codziennie.
Za obejrzenie jednej reklamy możemy dostać od 0.01$ do 0.02$
Aby sprawdzić stan naszych zarobków klikamy na nasz Nick (u góry strony po prawej stronie pod logiem)
Membership - członkowstwo
Since – od kiedy jesteśmy członkami Neobux
Type: Standard – typ naszego konta (można wykupić Premium)
Referrals – poleceni (pokazuje ilość poleconych jakich mamy)
Advertisement Clicks – kliki w reklamy
Yours – pokazuje ilość Twoich klików
Referrals - pokazuje ilość klików Twoich poleconych
Account - konto
Main Balance – ilość pieniędzy na koncie Neobux
Renting Balance – pieniądze potrzebne do wypożyczenia poleconych (można je przelać z konta Neobux lub z AlertPay
Received – pokazuje ile pieniędzy wypłacilismy z konta

Link do strony:
http://www.neobux.com

Koszałek Opałek

roszkiewicz podaj normalny link, a nie tu wstawiasz takie ten :P

a jak chcesz nabijac - to podaj 2

@edycja

Zrob cos z ta sygna - bo tam tez walisz na swoj link

"Myśląc, budujemy z niewidocznego materiału coś, co siły do siebie przyciąga - dla naszej pomocy lub szkody,
stosownie do charakteru myśli, któreśmy wysłali."

"Myśli nasze tworzą nasze oblicze i nadają mu właściwe indywidualne piętno.
Nasze myśli określają ruch, postawę i kształt całego ciała."