Destroyer [Destro]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:36:40 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ARCYK

Właśnie złożyłem sobie Heavens Dividera i chciałbym go ulepszyć. Jakie stony najlepiej wbijać? Bo myślę o fire stonach no ale może inne byłyby lepsze? Jeszcze enchantowałem skille, crush of doom i fatal strike na power a klan mi mówi, że lepiej było dać na żywioł (ogień). Co o tym sądzicie?

RazielIII

imo tylko fire stony, ze wzgledu ze masz skill ktory zwieksza fire obrazenia (zapomnialem nazwy)
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Vanquish

Ta wbijaj fire i skilli nie enchantuj na power tylko na element...
Cytat: RazielIII w Lipiec 06, 2009, 05:52:42 PM
imo tylko fire stony, ze wzgledu ze masz skill ktory zwieksza fire obrazenia (zapomnialem nazwy)
Infernal form.

pix3l

Do pve najlepszy holy oczywiscie.
:O

ARCYK

Zapominałem dodać, że chodzi mi o config pod PvP. To tych enchantów mam się teraz pozbyć i zrobić na element fire? Trochę szkoda expa i SP no i chyba będę jeszcze potrzebować GC :P

YoungPadawan

kup sobie booka na change enchant route i tyle. do pvp fire/earth
I'm offline.

ARCYK

A możesz mi jeszcze powiedzieć skąd mogę wziąć taką książkę? Bo nie bardzo wiem i nie mogę znaleźć.

YoungPadawan

rb na HB/fortece (któreś z tych dwóch na pewno xD)
I'm offline.

ARCYK

floor

Mam pytanie jak zbić hp na oli do 30% ? Wielu destro tak robi , sam próbowałem ale niestety nie umiem ;/ widzę tam jakieś kombinacje z doomem ,dagerkiem....mógłby mi ktoś wytłumaczyć co mam zrobić ?

Vanquish

zakladasz homka z conversion puzniej doom hvy i walisz earthquake z jakiegos pole zakladasz bron z health i i wlaczasz z tej broni frenzy

floor

A mi inaczej doradzono, i to działa :D .Zakładam tallum i homka z conversion , później zakładam doom hvy , i SoES z bless to body , używam bandage ( lub czegoś innego np: Rage ) i robie to tak długo aż nie wejdzie bless , po wejściu blessa zakładam dragon slayera + health i mam już 30% hp.Tylko że nie raz musze się długo pomęczyć zanim wejdzie bless.Czy u bufera podczas olimpiady jest bless to body? Bo nigdy nie mam czasu na sprawdzenie biore bufki i ide juz wlaczyć.

Witam , mam destro 85 lvl na x666 Gracia part 2.Moje pytanie jest takie czy warto podkręcać skila Armor Crush? Czy szansa wjeścia stuna będzie większa? czy może lepiej podkręcić hammer crush i stunować bluntem.Głównie chodzi mi tutaj o oli.

SknerusKK

Cytat: floor w Lipiec 11, 2009, 07:29:18 AM
Czy u bufera podczas olimpiady jest bless to body?
nie

Vanquish

ta wlasnie tez zapomnialem o SOeS z btb ale to da sie wrzucic tylko noblem chyba ze na twoim servie da sie z self buffa to ok...

Frohike

Cytat: floor w Lipiec 11, 2009, 07:29:18 AMWitam , mam destro 85 lvl na x666 Gracia part 2.Moje pytanie jest takie czy warto podkręcać skila Armor Crush? Czy szansa wjeścia stuna będzie większa? czy może lepiej podkręcić hammer crush i stunować bluntem.Głównie chodzi mi tutaj o oli.
Tak.

nienawidzehomikuw

BTB dało się chyba też wrzucić Bandage. (?)

:( Twój Stary

RazielIII

Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

ARCYK

Wbiłem sobie focusa do Heaven's Dividera i fire stony wcięło ;/. Dobrze, że tylko 4 tam wbiłem... a co będzie jak wbije stony i zrobię agu? Bo po enchancie wiem, że się nic nie stanie. Jakbyście mogli mi powiedzieć jak najlepiej po kolei tuningować broń to byłbym wdzięczny. Bo biedę klepie a tu jeszcze fire stony wtapiam :P

x3nomorph

Nic sie nie stanie, element pozostanie
new future.

pix3l

Cytat: ARCYK w Lipiec 13, 2009, 06:55:52 PM
Wbiłem sobie focusa do Heaven's Dividera i fire stony wcięło ;/. Dobrze, że tylko 4 tam wbiłem... a co będzie jak wbije stony i zrobię agu? Bo po enchancie wiem, że się nic nie stanie. Jakbyście mogli mi powiedzieć jak najlepiej po kolei tuningować broń to byłbym wdzięczny. Bo biedę klepie a tu jeszcze fire stony wtapiam :P
To nie ma znaczenia w jakiej kolejnosci wbijasz bonusy na bron, nic nigdy nie znika. Wyjatkiem jest wlozenie pvp bonusu- po jego wlozeniu nie mozna dodawac enchantow/stonow/augmentacji
:O

ARCYK

Witam. Zrobiłem fajną zamianę z szefem klanu (taki mały sponsoring :D). Zamieniłem mojego HD + focus na +3 HD + focus z wbitym divine stonem. Moje pytanie jest następujące: czy mogę jakoś zdjąć ten kamień? Bo chciałbym wbijać fire stony. Szukałem na forum ale nie znalazłem nic na ten temat, może źle wpisałem.

bula

wywalic atrybut mozesz u tego samego NPC u ktorego da sie zamieniac stone'y i kupowac attr potiony

Leogict

Mam pytanie.
Gdzie expić destrem na 48+ poza cata, necropoliami? Bo jakoś nie lubię podziemi :P
Kronika C5
Cytat: macekplacek w Luty 19, 2006, 11:50:19 AM
ja gram w lineage 3 mies. chodze na boared keltir i mam 21 lvl =D
Epic fail :)

jac0l

Dragon valley, na mobkach 50+ lub cementary : )
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

Leogict

W DV próbowałem ale ciężko idzie i słaby exp, spróbuję na wschód od Aden, jeszcze jakieś propozycje?
Jakie dye do expa?
Cytat: macekplacek w Luty 19, 2006, 11:50:19 AM
ja gram w lineage 3 mies. chodze na boared keltir i mam 21 lvl =D
Epic fail :)