Łucznicy osłabli w HB??

Zaczęty przez wuja321, Lipiec 27, 2009, 12:14:42 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

wuja321

Z tego co widzę to łucznicy sporo osłabli w HB na 72 lvl walnąłem Hita w kumpla  dostał 250dmg, a on miał BD na 72.
I w ogóle słyszałem, że osłabli łucznicy strasznie, ale piszę ten temat żeby się utwierdzic czy tak jest na pewno. I jak osłabli to w czym. Bo na tym lvl bez buffa mam 2,2k ataku to obrażenia powinny byc chyba lepsze w słabego BD?

Ruuddy

Ja na 40 walnąłem w bisha za 400 czyli normalnie :P

ScovY

Łucznik pokaże co potrafi dopiero na full bufie...
Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

Kaps3L

Bez buffa to ty nie ruszaj za miasto lucznikiem bo nie ma po co XD

Sprawdzilem dzis (po przeczytaniu twojego postu) i moj Pr/Wc dalej wali w maga kryty za 3-4k wiec jest normalnie.

Zovi

Tyr/des to dopiero dostał po dupie teraz :P .
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

RazielIII

nie wiem jak to jest na DN, ale w HB wprowadzili dance i song na archer resist
song zwieksza archer resist na 2 min o 40%, a dance zwieksza archer resist na 15sec o 98% zmniejszajac przy tym 98% m.atk
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

jac0l

Song of Wind storm zwieksza o 30% archer resist.
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

MastJedi

Tak czytam ten temat i nie mogę dojść CO łucznicy osłabili w HB?

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

bula

Cytat: MastJedi w Lipiec 30, 2009, 12:39:58 AM
Tak czytam ten temat i nie mogę dojść CO łucznicy osłabili w HB?

Pozdrawiam
imo nazwa tematu jest poprawna

"osłabli"

credo

W maga za 3-4k chyba ten mag biegal bez bufa!
Jesli  mag bedzie na fullbufie z chant protection i song windstrom to w dynasty moze max za 1.7k dostanie jesli lucznik ma dobry luk dyna i qa+baium.
Np  pw/sws jesli jestem na full bufie kumpel z db+16 rb set uderzal we mnie po 900 ofc na fullbufie byl.
Z tego co widze to zniesli redukcje dmg na pvp.
Lucznik nie zostal oslabiony tylko w hb doszly resisty na niego i tyle.Masa ludzi nie umie sie bufowac(biegaja na zerku itd.) dlatego lucznik i za 5k potrafi walnac.

Kaps3L

Cytat: credo w Lipiec 31, 2009, 09:45:24 AM
W maga za 3-4k chyba ten mag biegal bez bufa!
Jesli  mag bedzie na fullbufie z chant protection i song windstrom to w dynasty moze max za 1.7k dostanie jesli lucznik ma dobry luk dyna i qa+baium.
Np  pw/sws jesli jestem na full bufie kumpel z db+16 rb set uderzal we mnie po 900 ofc na fullbufie byl.
Z tego co widze to zniesli redukcje dmg na pvp.
Lucznik nie zostal oslabiony tylko w hb doszly resisty na niego i tyle.Masa ludzi nie umie sie bufowac(biegaja na zerku itd.) dlatego lucznik i za 5k potrafi walnac.

Dlatego pisze ze tak jak walilem maga z 3k  tak i teraz wale i to nie moja wina ze nie maja buffkow czy tam biegaja na PP tylko (ja tam zawsze mialem choc ressisty na dark attack).
Zreszta juz mnie to nie rusza bo zakonczylem gre :).

Peace