Screeny, PvP i Flame na Franz :P

Zaczęty przez Sengaia, Lipiec 26, 2007, 07:24:04 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Madith

Wiecie..teksty o bielaku sa juz troche nudne :)

Gosc jest jaki jest i trudno :) On sie nie udziela juz tutaj, przez ostatni czas nawet chyba nie pekuje po nocach (przynajmniej ja nie ucierpialem przez ostatnie tygodnie) wiec mysle, ze to najlepsza pora skonczyc ten temat.

I mowie to zarowno jako gracz z Franza jak i modek tego dzialu :) Naprawde staje sie to nudne.

Jakbyscie mieli jakies fajne screeny nowe czy cos to jak najbardziej sa mile widziane. Ale takie teksty bez poparcia to mozna o tylek rozbic :)

Zamiast tego moglibyscie jakies fajne screeny/filmy z pvp powrzucac, fajne niusy etc :)

btw ding 74 :D 1lvl moar to nobless <3
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

JennaJ

Cytat: mdh w Lipiec 31, 2009, 03:13:34 PM
Wiecie..teksty o bielaku sa juz troche nudne :)

Gosc jest jaki jest i trudno :) On sie nie udziela juz tutaj, przez ostatni czas nawet chyba nie pekuje po nocach (przynajmniej ja nie ucierpialem przez ostatnie tygodnie) wiec mysle, ze to najlepsza pora skonczyc ten temat.

I mowie to zarowno jako gracz z Franza jak i modek tego dzialu :) Naprawde staje sie to nudne.

Jakbyscie mieli jakies fajne screeny nowe czy cos to jak najbardziej sa mile widziane. Ale takie teksty bez poparcia to mozna o tylek rozbic :)

Zamiast tego moglibyscie jakies fajne screeny/filmy z pvp powrzucac, fajne niusy etc :)

....i przeczytac to milion razy i zrozumiec.Jesli nie zrozumiales to wroc i przeczytaj milion pierwszy raz!Jesli dalej nie zrozumiales,popros starszego brata,mame,tate,ciotke,wujka,sasiada itp,niech przeczyta i wytlumaczy.Jesli dalej "ni w ząb",proponuje najpierw skonczyc podstawowke i nie opuszczac lekcji jezyka polskiego,gdzie omawiany jest temat "Czytam tekst i rozumiem jego znaczenie oraz przekaz" :/
Aha...jakby co,to dla tych co zamierzaja cos napisac-ironia(jakze ulubione slowo przez niektorych,tylko czasami trzeba wiedziec kiedy jej uzywac :P)

Cytat

Pióra sie posypaly??GZ :D
server:Core
class: Doombringer
nick: KarlKox

Madith

Cytat: JennaJ w Lipiec 31, 2009, 03:23:48 PM

Cytat

Jakie pióra ?:d
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

JennaJ

Cytat: mdh w Lipiec 31, 2009, 03:27:11 PM
Cytat: JennaJ w Lipiec 31, 2009, 03:23:48 PM

Cytat

Jakie pióra ?:d
Wbiles lvl?

Madith

no 74 wbilem :) q zrobilem, teraz tylko 75 <3
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

JennaJ

Cytat: mdh w Lipiec 31, 2009, 03:31:44 PM
Pokazuje i objasniam: :D
Jak wbijasz lvl to pokazuje sie taka jasna poświata nad postacia i sypia sie...pióra :D Nie zauwazyles tego? ;) I nie mowi sie,ze wbilem na 74,tylko,ze piora mi sie posypaly na 74 :D ;)

Madith

aaaa no przeciez :D

zauwazylem ^^ ale nie wiedzialem, ze tak sie mowi :P

to tak tak :d posypaly sie piora :D
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

SknerusKK

Cytat: JennaJ w Lipiec 31, 2009, 03:33:29 PM
Jak wbijasz lvl to pokazuje sie taka jasna poświata nad postacia i sypia sie...pióra :D Nie zauwazyles tego? ;) I nie mowi sie,ze wbilem na 74,tylko,ze piora mi sie posypaly na 74 :D ;)
nigdy nie zwróciłem uwagi, aż wbiję na na postać jakiegoś znajomego i zobaczę :D

netheril

Cytat: mdh w Lipiec 31, 2009, 03:44:58 PM
aaaa no przeciez :D

zauwazylem ^^ ale nie wiedzialem, ze tak sie mowi :P

to tak tak :d posypaly sie piora :D
bo ty przeciez tego na oogu nie widzisz o.O xaxa  :P
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

JennaJ

Cytat: SknerusKK w Lipiec 31, 2009, 04:38:00 PM
Cytat: JennaJ w Lipiec 31, 2009, 03:33:29 PM
nigdy nie zwróciłem uwagi, aż wbiję na na postać jakiegoś znajomego i zobaczę :D

Kurcze,panowie! Jak mozecie tego nie zauwazac?Przeciez to najfajniejszy moment w grze kiedy sie sypia pióra :d ;)

Madith

ja tam wole momenty kiedy moge napisac na normalnym chacie "GF" a na party/klanowym "+3" or moar majac jeszcze fioletowy nick <3 <3
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

milan9

Po pierwsze to nie byla ironia, taki jest styl gry Bielaka czyt. zabic kogos na afk, a gdy przypadkiem sie okaze, ze ktos jest nie dokonca afk to spalic bsoe (musi ich miec calkiem sporo). Po drugie jak o czyms nie masz pojecia to zapytaj najpierw Pana Bialego lub herosa jak sprawy wojny w ich mniemaniu wygladaja, a pozniej bierz sie za komentowanie.

Elenestir

A jak się wbija 85 to piórka ostatni raz lecą :((

JennaJ

Cytat: milan9 w Lipiec 31, 2009, 05:27:12 PM
Po pierwsze to nie byla ironia,[...]
Mialem sobie odpuscic ale nie moge no ;)
Na dzien dobry strzal w kolano!Skoro to nie byla ironia to powiedz koledze(youngpadawan) zeby mi tu jakis linkow nie wklejal o ironii,bo widze,ze sam nie ma pojecia o co Ci chodzi,a potem niepotrzebnie powstaje 157 tysiecy stron glupich tekstow :/

Cytat
[...]Po drugie jak o czyms nie masz pojecia to zapytaj najpierw Pana Bialego lub herosa jak sprawy wojny w ich mniemaniu wygladaja, a pozniej bierz sie za komentowanie.
O LOL! A gdzie ja komentowalem sprawy jakiejs tam wojny?Czy ja komentuje wojne?Skometnowalem Twoj post odnosnie tego,ze wiesz niby co Bielak robi,a tak na dobra sprawe to niewiele wiesz.No ale zyj sobie w niewiedzy.

nienawidzehomikuw

Cytat: Elenestir w Lipiec 31, 2009, 05:44:25 PM
A jak się wbija 85 to piórka ostatni raz lecą :((

JennaJ i mdh wybaczcie, ale kurwa nie mogę xD

Bielakowi lecą na 86, 87 itd. też, więc nie gadaj głupot  :o

:( Twój Stary

milan9

Przede wszystkim youngpadawan to nie zaden kolega, a poprostu uzytkownik tego forum. Po drugie skoro nie wiesz do czego odnosil sie moj post to po co komentujesz. Najwidoczniej nie bardzo orientujesz sie jak wyglada 2way war w wykonaniu Odrodzenia i Pana Bialego. Zreszta tak jak pisalem zapytaj najpierw klanowiczow, a pozniej wypowiadaj sie w temacie.

JennaJ

Cytat: milan9 w Lipiec 31, 2009, 07:10:12 PM
Przede wszystkim youngpadawan to nie zaden kolega, a poprostu uzytkownik tego forum. Po drugie skoro nie wiesz do czego odnosil sie moj post to po co komentujesz. Najwidoczniej nie bardzo orientujesz sie jak wyglada 2way war w wykonaniu Odrodzenia i Pana Bialego. Zreszta tak jak pisalem zapytaj najpierw klanowiczow, a pozniej wypowiadaj sie w temacie.

Rece mi opadaja :/
Nigdzie,nie wspomnialem o zadnej wojnie tylko o tym jaki to jestes wszechwiedzacy! EOT,bo nudzisz :/

SknerusKK

Cytat: JennaJ w Lipiec 31, 2009, 07:15:15 PM
Nigdzie,nie wspomnialem o zadnej wojnie tylko o tym jaki to jestes wszechwiedzacy! EOT,bo nudzisz :/
przyzwyczaj się, że niektórzy tutaj lubią wpychać do ust słowa których te osoby nie wypowiedziały :F

JennaJ

Cytat: SknerusKK w Lipiec 31, 2009, 07:38:36 PM
Cytat: JennaJ w Lipiec 31, 2009, 07:15:15 PM
przyzwyczaj się, że niektórzy tutaj lubią wpychać do ust słowa których te osoby nie wypowiedziały :F
W takim razie to zmienia postac rzeczy.Nie wiedziale tego,serio.Nie praktykuje takich chwytow wiec nie wiem ;)

milan9

Ja tylko napisalem jaka forme wojny przyjal boski Bielak i co po niektorzy klanowicze z Odrodzenia vide her0s, nigdzie nie napisalem, ze to sie odnosi w jaki kolwiek sposob do Ciebie - notabene osoby, ktora z ta wojna ma nie wiele wspolnego.

JennaJ

Cytat: milan9 w Lipiec 31, 2009, 08:16:17 PM
Ja tylko napisalem jaka forme wojny przyjal boski Bielak i co po niektorzy klanowicze z Odrodzenia vide her0s, nigdzie nie napisalem, ze to sie odnosi w jaki kolwiek sposob do Ciebie - notabene osoby, ktora z ta wojna ma nie wiele wspolnego.
Ok,zatem wyjasnie łopatologicznie,a mianowicie:
Ustosunkowalem sie jedynie do Twojej wypowiedzi odnosnie Bielaka.Stwierdziles,ze zbiera bsoe,ze bedzie mu to potrzebne w nocnym pekowaniu,gdyby ktos z jego wrogow "nie daj Boze" byl przy kompie.Wyskoczyles ta wypowiedzia jak Filip z Konopii,tak naprawde to nie mozesz wiedziec czy zbiera bsoe,czy gra w ruletke,wiec uswiadomilem Cie,ze nie wiesz co robi Bielak i ze jedynie wylewasz swoje porazki tutaj,bo Cie Bielak peknął w nocy itp ,itd.
Nastepnie Ty,nie odniosles sie do mojej odpowiedzi na Twoj post,tylko poniosles wodze fantazji mowiac mi,ze co ja moge wiedziec o wojnie,o konflikcie miedzy Toba,a Bielakiem i Her0sem,i ze jak nie wiem to mam sie nie odzywac i nie zabierac glosu.......

.......NO I K***A NIC NA TEMAT WASZEJ WOJENKI SIE NIE ODZYWALEM!!!!!

YoungPadawan

lulz, rage. tylko po co

yay, sry za porównanie, ale jak Materid się zachowujesz.
I'm offline.

milan9

Kiedys te dziesiatki bsoe musial zbierac, skoro pali ich tyle codziennie. Inna sprawa, ze caly czas zakladasz, ze to mnie Bielak dorwal w nocy - co nie jest prawda, takze nie mam pojecia o jakich porazkach mowisz, ale nie wnikam. Natomiast odnosnie rzekomej fantazji to tez nie za bardzo wiem do czego zmierzasz skoro Cie tam poprostu nie bylo, a wojna jak wyglada wiedza zainteresowany osoby w poszczegolnych klanach - a najwidoczniej Ciebie ten temat nie dotyczy.

JennaJ

Cytat: milan9 w Lipiec 31, 2009, 08:58:55 PM
Kiedys te dziesiatki bsoe musial zbierac, skoro pali ich tyle codziennie.
Hmm....pomyslmy.BSOE....hmmm.....do czego to moze sluzyc?Hmm....Ah,tak Blessed Scroll of Escape.Zwój do natychmiastowego teleportu do najblizszej osady/miasta/wioski-niepotrzebne skreslic.Skoro ma i uwaza,ze w danym momencie chce sobie uzyc to uzywa i co z tego??Kto mu zabroni?Widocznie taka ma potrzebe.Ty oczywiscie nie uzywasz Blessed Scroll of Escape,prawda?

Cytat
Inna sprawa, ze caly czas zakladasz, ze to mnie Bielak dorwal w nocy - co nie jest prawda
Bardzo dobrze powiedziane-zakladam.Jesli Cie nie peknal to luz.Chwala Ci za to,ale po co podnosisz false alarm.No chyba,ze lubisz sobie o Bielaku pogadac

Cytat
, takze nie mam pojecia o jakich porazkach mowisz, ale nie wnikam.
Sure,nikt nie ma pojecia o swoich porazkach.Spoko,o Niesmiertelny ;)

Cytat
Natomiast odnosnie rzekomej fantazji to tez nie za bardzo wiem do czego zmierzasz skoro Cie tam poprostu nie bylo,

:D :D :D Dlatego tez (powtarzam po raz "tysionc pińcet sto dziewińcet") nic na ten temat nie mowilem :D :D :D Komprende,poniał,understood,kapisz?

Cytat
a wojna jak wyglada wiedza zainteresowany osoby w poszczegolnych klanach - a najwidoczniej Ciebie ten temat nie dotyczy.
Nie,skad,nie dotyczy mnie.Ja jestem nietykalny i jak mnie pekniesz to na 100% masz ban forever na wszystkie servery :D Nawet na privy.Takze,tak jak mowilem pozostanie Ci Tibia! ;)

Elenestir

Alarion nie musimy czekać do wtorku rozmowa znów się rozkręciła :D