BF: Heroes

Zaczęty przez Alarion, Sierpień 02, 2009, 01:53:03 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Hermit

nicki pozajmowane ;/
Hermit902
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

fedur

hi ho ja tez sobie smigam, grałem kilka godzin i jak gunner to porażka dla mnie i nawet soldier mi jakos tak do konca tez nie przypadl do gustu (tyle co heal imo fajny) ale commando, commando foki mi sie calkiem milutko gra.

EasyLoverr ... Royal

Shen

Soldier jest zalezny bardzo od skilli, ale na 20lvl i wyzszym miecie. smg na krotki dystans + pistolet na dlugi i jazda.
Gunner sie przydaje na mapach z czolgami no i powinien trzymac sie blisko soldierow.
Ci co ida do royals niech sie nie przejmuja ze beda w dupe od nationali czesto dostawac ;p ja juz bez kumpli nie gram bo ciezko o dobrych royali w random teamie

Hermit

Też mam lagi ;/
Ale jak tym grać? Szukać sobie miejsca i nawalać? ;o
=

Frohike

Heh, widziałem Hermita i mnie wywaliło z gry ;p

<- Commando 6 lvl btw :p

Hermit

Cytat: Frohike w Sierpień 03, 2009, 07:56:40 PM

Też mam 6
Swoją drogą jak oni wskakują na te budynki gdy nie ma samolotów? oO

na zwyklych mapkach w terenie jakos mi idzie ale w tym miescie to masakra.

Ale się rozkręcam, 13/4 :D :D :D
=

PeBe

Cytat: Hermit w Sierpień 03, 2009, 08:48:35 PM

Drabina? ew. rocketjump. 
Swoja droga snajperem dobre combo np. na tej mapce z kosciolem na srodku :

na start niewidzialnosc, biegiem na dach kosciola, mina przy drabince ...
wrog dobiega do bazy -> headshot.

Elenestir

Cytat: Shen w Sierpień 03, 2009, 12:59:39 PM
Cytat: Hermit w Sierpień 03, 2009, 12:35:24 PM
Cytat: Shen w Sierpień 03, 2009, 11:27:39 AM
Cytat: Elenestir w Sierpień 02, 2009, 11:56:54 PM
Dostaję dc przy każdej próbie dołączenia do serwera :/ mieliście tak? Próbowałem reinstalować i nadal :/
pomaga zmiana w opcje > match making > infantry, ale wtedy to praktycznie tylko na vv bedziesz grac, ewentualnie wbijanie do gier znajomych.

gra jest niezla, ale juz znudzily mi sie te cztery mapy

Pograłem chwile, kim i po której stronie gracie?
ja z kumplami gram po stronie royals

Tak też właśnie zrobiłem i gram tylko na vv :D a ja gram royale army i oczywiście soldier :P

Hermit

=

Shen

Cytat: PeBe w Sierpień 03, 2009, 08:57:32 PM

Drabina? ew. rocketjump. 

nie wiem czy takie dobre combo , sniperzy na klifach/kosciele nigdy dlugo nie zyja

PeBe

Cytat: Shen w Sierpień 03, 2009, 09:54:29 PM
Cytat: PeBe w Sierpień 03, 2009, 08:57:32 PM

Drabina? ew. rocketjump. 

nie wiem czy takie dobre combo , sniperzy na klifach/kosciele nigdy dlugo nie zyja
Jak sie rozkmini to całkiem ok idzie.
Ładunek na drabince = nikt nie moze wejsc (nie zabije, ale zrzuci z dachu)
Kampimy tylko idealne cele(tzn 100% że head) , będąc możliwie caly czas na niewidzialnosci, 2 max 3 fragi i trzeba sie wycofac.
Wycofanie -> sprawdzenie dachu -> niewidzialnosc.
Po jakims czasie trzeba spiepszac bo zaczyna byc gorąco, ale przez pierwszą polowe rundy - mozna spokojnie wbic sporo fragów.

Sebal

Ja sądzę, że Team Fortress 2 jest o wiele lepszą gierką niż to. Wbiłem tutaj i miałem lagi :/ ale spoko, mogą zmienić serwery. TF2 ma nawet lepszą grafikę (bardziej bajkową). Ale nic jeszcze nie mogę powiedzieć, ponieważ pograłem tylko 5 min bo ja nie lubię lagów :P
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Mlor

a gra ktos po stronie nazi? ja tam mam gunnera 8 lvl
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

Hermit

chyba nikt :P

Jaki builid robicie?
Ja chyba zrobię normalny czyli 5 do ps 5 do bombki i 5 do stealth
=

YoungPadawan

Cytat: Sebal w Sierpień 04, 2009, 01:38:38 AM
Ja sądzę, że Team Fortress 2 jest o wiele lepszą gierką niż to. Wbiłem tutaj i miałem lagi :/ ale spoko, mogą zmienić serwery. TF2 ma nawet lepszą grafikę (bardziej bajkową). Ale nic jeszcze nie mogę powiedzieć, ponieważ pograłem tylko 5 min bo ja nie lubię lagów :P
idź grać w tego TF i nawalaj 200h w dwa tygodnie jak Ryhu :oops:
I'm offline.

Bled

ja gram nazi filemon123 ale slabo mi idzie

Elenestir

YoungPadawan

kurrfa nie mogę grać bo mi cały czas wywala, że nie może znaleźć gry odpowiedniej do mojego lvl : <
I'm offline.

YoungPadawan

yay, soldier lvl 4 ale się zastanawiam, czy na kokomando nie zmienić :  <
I'm offline.

Alarion

Kurde, widzę topic się rozrkręca, a mi po burzy urwało od internetu >.< Niby po 48h, mają usunąć usterkę, ale każdy wie jak z neo jest...

Fajnie, że topic się rozwija i musimy tylko jakiś komunikator głosowy załatwić, bo tam żadnych chatów dobrze rozwiniętych nie ma, żeby można by grupowo pograć w sumie :) 

Ja też głównie gram z kumplami i kiedy jesteśmy razem w teamie (ja, mój brat gunner o nicku "Bocik" i kumpel z klanu na privie comando) to po każdej rundzie zabieramy teamowi po 10-14 fragów na głowę, więc w sumie to we 3 kosimy całą mapę jak nie trafimy na naprawdę dobrych przeciwników z royali. (a zazwyczaj grają tam retardzi). :P Zdecydowanie ciekawiej jest, jak rozdzielamy się. ze 3-4 idzie do royali, a pozostali do nationali. Wtedy jest ostra rzeź, a kto się przypadkiem napatoczy to ma kłopot ^^

Shen: To byłeś ty o takim nicku? Comando "Shen" z royali? Pisałem do ciebie dużo z kumplami (z QQuentimem też) ale udawałeś, że nie nie widzisz tego co piszemy do ciebie przez 2-3 rundy. Aż tak się obraziłeś na nas? QQ

Na problem z dopasowien gry do lvla jest wbicie do gry kumpla, gdzie przeszkodą jest tylko brak wolnych miejsc. Jak chcemy wić na 1 serwer, to 1 z nas wchodzi i na skype i mówi kiedy jest końcówka rundy (wtedy zazwyczaj ktoś może odejść i jest 1-2 sloty wolne). Po 2-3 rundach z reguły cała paczka jest już w grze.

Nie będę się wypowiadał co do siły poszczególnych profesji, bo są one bardzo wypośrdkowane. Kwestia gustu/stylu gry oraz mapy. Taki gunner na BB jak wyjdzie gdzieś na środek bez leg0ta między statkiem a miastem to to ma heada prawie od ręki. Jak idzie w grupie, albo wpierd*** się czołgiem do town'a robi się ciekawiej ^^

Jakie macie buildy? ja testuję na razie stealth 5, piercing shot 4 (ale chciałbym mieć też 5) elixir 1 i heavy snajperka. Jak mi ręka nie zadrży, a moje łącze nie zalagauje to po 70 damage hity latają, czyli prawie każdy 1-2 shots. Kłopot z odrzutem i szybkostrzelnością... (nie zabiję kilku przeciwników blisko siebie, bo po ubiciu 2, trzeci mnie sprzątnie jak w porę się cała trójka zorientuje skąd dostają.)

Chciałbym mieć piercing shot na 5 i najszybszą snajperę. (2 lvls moar plx!) Wtedy byłyby niezłe jazdy. Ogólnie nie doceniam chyba trapów, ale mój kumpel łapie na tym po 5-6 fragów na  rundę O_o. Muszę potestować różne kombinacje jeszcze...
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Hermit

No, najlepsza jest opcja z resetowaniem

ps jak szybko expić? bez tego drogiego bonusu :D 8 lvl cry :(

Poza tym, potrafi ktoś dobrze latać? Coś mi średnio te naloty wychodzą :P

=

Shen

w czolgu dosc szybko sie expi ale warto zainwestowac w klucze do naprawy. ogolnie to soldier expi najszybciej, heal + burning bullets w wieksza grupe i exp leci

Hermit

wyskakuje mi caly czas blad 15
wczesniej tez tak mialem ale wystraczylo czyszczenie ciasteczek
jakies pomysly?
=

Elenestir

jeśli to dc przy próbach dołączenia do serwa to: masz 2 postacie lognij się na jedną potem wyloguj, lognij się na drugą, wyloguj i lognij się na tą na której chcesz grać, mi pomogło przeczytałem to na forum BF:H :D jeśli to Buster to nie wiem :(

Alarion

Shen, odpiszesz łaskawie na moje pytanie dot. Ciebie, czy na forum też będziesz udawał, że nie widzisz co piszę do Ciebie? hmm?

Co do expa, to capuj flagi i siedz w czołgu sporo jak możesz. Comando expi się najwolniej i bez zajebistego skilla ciężko jest wyciągnąć ponad 1,5k expa na rundę (mój średni wynik). Kumpel potrafi swoim na 22 lvlu wyciągnąć i ponad 2k, ale nei tak często jak robi to swoim soliderem, albo gunnerem. Poza tym jak wspomniałem, korzysta często z trop trapów, co też daje sporo i kilak fragów więcej. Ja wolę mój "campl Alarion style" co daje mi z reguły +10 fragów na rundę przy ilości zgonów od 0 do 3 na rundę. Staty są ładne, ale punktów za wiele to ja nie nałykam z takim stylem gry :P
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker