Spellhowler [SH]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:34:30 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

bula

AddWay

Co lepsze w tej chwili dla SH na DEXIE x4. Deamon czy Karmian chodzi mi o pvp bo nie wiem czy od paru lat coś się pozmieniało ;p ??

Fineasz i Ferb ROX

I am Rogue - Play Free Online Games

nienawidzehomikuw

:( Twój Stary

Scorpion

Fajna sprawa takie pvp- a ganianie za enemy po cementary jest po prostu epic^^
...

AddWay

Ehh ;/ Nie wstawiłem słowa "nie" ;p. Czyli inaczej chodzi mi o PvE. Teraz mogę prosić o odpowiedź

Fineasz i Ferb ROX

Duralex

Demon bo wolniej wyjebiesz się z many a dps będzie na podobnych wynikach.

AddWay

Nastawiałem się właśnie na Daemona, ale wolałem się upewnić ;p. Dzięki Nitrous

Fineasz i Ferb ROX

Frohike

Ja bym powiedział, że bardziej Karmian. Chyba, że brakuje Ci trochę, żeby zabić moba w 1-2 hitach - to wtedy Demon.

MastJedi

aaa tam - Power powa!!!!
Ja tam tylko Demon i MagicPower w mieczyku :D:D:D
Przynajmniej do A gratów :P

Pozdrawiam

PS i obowiązkowo kurczak na grzbiecie :) Chyba, ze ktoś lubi exp na CDLu, to  kurą się nie da.
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

Fuss

Demona sie uzywa tylko jak dzieki niemu mamy moba na mniej hitow niz bez niego. Czasem i z demonem i z karmianem potrzeba tylu samu strzalow w konkretnego moba i wtedy + c. spd jest lepszy (poprostu zabijamy szybciej)
Btw nie wiem jak tam teraz na dexie ale jak pogralem 2 h jakos 2 tygodnie temu to dmg nuka na 5x mial rozpietosc nawet 500 dmg :0 IMO demon gowno daje w takiej sytuacji.

akadix

Witam gram na dexie (x4) mam 62 lvl Dark crystal robe set I BOMT-a na +1 i nie wiem gdzie expic samemu :shock:.nie zawsze mam party z klanu wec gdzie moge expic sam?? m.atack 825 c.speed 512 to dobry wynik dla sh z takimi day int+4 men-5 wit+4 men-5 con+4 str-5 i czy te daye sa dobre dla sh?? ide w PvP czyli w c.speed.Prosze o odpowiec.

Nervoson

akadix

czasami z buffem czasami sam zalezy jaka pora mam SE na 60lvl ale czasami nie moge zalogowac wiec sam expie

KaeriN

skoro macie taki problem z supportem to myślę że powinieneś pomyśleć nad kurą.

tutaj możesz przeczytać co Ci ta kura może zapewnić : http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,25266.0.html

akadix

ale nadal nie ma odpowiedzi na moje pytanie gdzie moge expic na 62lvl?? i czy te daye int+4 men-5 wit+4 men-5 con+4 str-5 sa dobre dla SH ide w c.speed

KaeriN

Tak, dobre, niestety bez minimum kury już nie poexpisz, skołuj sobie kurę na 55 lvl i expić możesz prawie wszedzie.

Co do miejscówek to polecam Seal Of Shillen póżniej WoA.

akadix

jaka jest pelna nazwa WoA bo na SoS zaslaby exp na razie expie na Forest of the dead ale chcialem sie przeniesc w inne miejsce bo mój pet hathling na 50 lvl nie chce tam chodzic nie moze sie tam kompletnie ruszac.

jac0l

Blazing Swamp , zabierz questa na Moonstone Shard w piwnicy ivory tover, trader wesley  ;p
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

akadix

milan9

na tym lvlu najszybciej bedzie pewnie na vos.

Frohike

Đraven

A ja mam pytanie co do Vortexów na HB.. Czy oprócz zadania obrażeń powinny działać też trochę jak surrendery, tzn, po wlepieniu komuś np Wind Vortex obrażenia z Hurricane powinny być przez jakiś czas większe? Bo jeśli tak, to na Wrath chyba nie działało :P
"...Abashed the devil stood, and felt how awful goodness is..."

milan9

no vortex zmniejsza resista na wind, wiec dmg z hurri powinien byc wiekszy.

Scorpion

Cytatno vortex zmniejsza resista na wind, wiec dmg z hurri powinien byc wiekszy.
Trzeba zbic granice resistu, żeby dmg spadł.
Btw jak jest w sytuacji, gdy ktoś nie ma wcale resista- czy ujemna wartość zwiększy dmg?
...

x3nomorph

Cytat: milan9 w Sierpień 08, 2009, 06:49:03 PM
no vortex zmniejsza resista na wind, wiec dmg z hurri powinien byc wiekszy.

Tak
new future.