dc na zaangielszczeniu :(

Zaczęty przez mike_gornik, Sierpień 07, 2009, 06:12:36 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

mike_gornik

Tak jak w temacie, bez zaangielszczenia wszystko smiga. Jak jest u was ?  Jakies pomysly ?
Lancer:
Jango - włóczykij 84, sprzedany

Van Hotler:
TTxXXXXX - bioły czołg 80+, aktywny

Dixat

pykospl

Ruscy chyba jednak robią wszystko żeby na servie nie było obcokrajowców.. Problem jak wyżej.. Po rusku gra śmiga..

Ireth

DonK.

jak dla mnie to efekt nowych zabezpieczen przed botami ktore sie gdzies gryza z plikami naszego zangielszczenia a nie kolejny spisek sowietow  :D
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

pykospl

Zupdatowałem EU Klienta do najnowszej wersji, po podmieniałem pliki, lecz to nie pomogło. Sądze że wina leży w tym pliku "gameShieldDll.dll". Trzeba kombinować dalej, tylko nie wiem czy ma to sens.

inspektor

proponuje zeby ktos napisal o tym problemie na oficialnym forum rosyjskiego serwera. Powinni wprowadzic jakas poprawke...

Phoeniks

Cytat: inspektor w Sierpień 08, 2009, 12:59:47 PM
proponuje zeby ktos napisal o tym problemie na oficialnym forum rosyjskiego serwera. Powinni wprowadzic jakas poprawke...
zastanow sie jeszcze raz nad tym co napisales
Core - Feoh Wizard 85 /sub Aeore Healer 85+

DonK.

a wedlug mnie wylacza zabezpieczenia zeby 100 obcokrajowcow na 50k ruskow moglo uzywac zangielszczenia  :oops:
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Nervoson

Ta takie zabezpieczenia ze podobno bot dziala ale zangielszczenie juz nie :D

inspektor

no zastanowilem sie :P widzisz problem w tym zeby napisac im cos po angielsku na forum, czy w tym ze jestes obcokrajowcem grajcym na ich serwie?? nie widzialem zeby gdzies tam bylo napisane ze to serwer tylko dla Rosjan :P

Phoeniks

za jakiekolwiek modyfikacje klienta jest ban na 7 dni, do tego zalicza sie takze podmiana plikow na angielskie. Juz rozumiesz? grac moze kazdy, ale na takim kliencie jak oni wypuscili i nie mozna wprowadzac zadnych zmian. Kiedys dalo sie grac na takich modyfikacjach, teraz wprowadzili zabezpieczenia, ze gra sie wywala przy najmniejszych zmianach plikow
Core - Feoh Wizard 85 /sub Aeore Healer 85+

YoungPadawan

pewnie i tak za tydzień fyyre albo ktoś inny wypuści fixa na to :D
I'm offline.

pykospl

Hmmm, teraz nie mogę się zalogować nawet gdy mam gre po rusku, po wyborze serva DC;/

inspektor

emo

Dziala komus gra teraz. Przy wyborze serwa DC. :/

pykospl

Nieee, nie ban, okazało się ze wystarczy usunąć L2.bin i wszystko śmiga.
Zna ktoś sposób na dualboxa? Bo ten z SandBoxem nie działa..

inspektor

dziala poprawnie na zaangielszczeniu czy bez??:P

pykospl

Bez działa bez najmniejszego problemu.

Ireth

Czyli z zangielszczeniem dziala jak sie usunie l2.bin ta ???

VeTiS

U mnie tez DC , cos ci Ruscy namieszali :/

Po Rusku dziala

pykospl

Nie, niektórzy (w tym ja) nawet bez zangielszczenia mieli problemy, dlatego pisze że trzeba usunąć l2.bin i śmiga, po rusku, ale śmiga. W sprawie zangielszczenia nic nowego..