Dc, zawieszanie się gry.

Zaczęty przez pykospl, Sierpień 10, 2009, 11:24:47 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

pykospl

Witam,
Od około 2 dni mam poważny problem z wejściem do gry, gdy wybieram serwer, lub klikam "Enter world" dostaje DC lub gra się zawiesza. Zrobiłem formata, usunąłem system, zrobiłem Full Check, zainstalowałem ponownie grę lecz niestety nic nie pomogło. Proszę o jakieś sugestie.
Pozdrawiam.

pykospl

Niestety, ściągnięcie tego pliku Lineage2.exe nie pomogło, po uruchomieniu i tak ściąga nowy lineage2.exe .
Oczywiście odpala bez zangielszczenia, próbowałem również usunąć plik L2.bin lecz niestety bez skutku.
Chyba nie pozostaje mi nic innego jak przejść na US/EU retail.

mike_gornik

badz cierpliwy to pewnie cos ruscy sknocili , poczekaj niebawem pewnie naprawia
Lancer:
Jango - włóczykij 84, sprzedany

Van Hotler:
TTxXXXXX - bioły czołg 80+, aktywny

pykospl

No nie wiem, znajomi z klanu nie mają takich problemów.

Phoeniks

mnie tez sie tak czasami dzieje.
jak dochodze do wyboru serwera to mam pingi na 9999, robie cancel, loguje sie znowu do czasu az bede mial normalne pingi i wtedy wchodze bez problemu
Core - Feoh Wizard 85 /sub Aeore Healer 85+

pykospl

Problem w tym że ja mam normalne pingi.. Po prostu gra mi się zawiesza, a muzyczka leci dalej.

Nervoson

...tez tak mialem "trzech kroli" kill l2.bin i jeszcze raz....

pykospl

Niestety, odpalałem grę 15 razy a może i więcej, zabijałem l2.bin usuwałem i niestety nic nie pomogło.

mike_gornik

na forum l2.ru jest topik gdzie sa opisane problemy techniczne gry  i ich rozwiazania , moze tam poszperaj ( oczywiscie z google translator :) )
Lancer:

Van Hotler:

pykospl

Póki co mam Triala na Retailu, jeżeli sprawa się nie rozwiąże, prawdopodobnie już tam zostanę.
Dzięki za propozycje.

grooby666

Czy komus udalo sie rozwiazac problem z zangielszczeniem, czy gracie na full ruskim kliencie?

mike_gornik

Nie wiem czy sie ktos tym zajmuje , napewno da sie to obejsc , ja nie pomoge bo nie mam o tym zielonego pojecia.

ps.( jak sie zna rosyjski alfabet to przyjemnie sie gra , wiele rosyjskich slow jest podobnych do polskich)
Lancer:

Van Hotler:

grooby666

Niezbyt przyjemnie bo ruscy przetlumaczyli totalnie wszystko lacznie z nazwami itemow profesji itp ... znam cyrylice ale nie chce mi sie rozkminiac za kazdym razem jaki to itemek, mob, klasa, npc.