Bracelet

Zaczęty przez Decimus, Sierpień 10, 2009, 01:57:40 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Decimus

Wie ktoś może jak można zdobyć branzolete o większym lvl niż to jest obecnie, czyli coś lepszego od IRON?

ScovY

Kiedyś widziałem ze w zamku można było kupić za jakieś itemy...
Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

Decimus

dobrze byłoby wiedzieć w jakim zamku i u jakiego npc :)

ScovY

W danym zamku który posiada dany klan ;]
Możliwe są inne sposoby na zdobycie tego, ale mi nic o nich nie wiadomo...
Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

piotrekxx89

A ja mam pytanie związane z tym ale o troche niższym poziomie wiedzy :)
Co to są te branzoletki i po co mi one? Dodatkowo jeśli smi się spodobają, to gdzie je kupie/znajde?
Wiem tylko tyle, że mam pusty slot w inventory i domyślam się, że tam pasuje branzoletka.
Byłbym wdzięczny za wyczerpujący post na ten temat.
Gram na Arenie x200 jak coś ;)

Korni

W grocerry w aden (nie wiem czy w innych miastach) mozna kupic branzoletki i talizmany. Branzoletke zakladasie poprostu kikajac na nia prawym klawiszem, tak samo z talizmanem. Talizmany dodaja rozne statystyki (cast,atk speed itd.), dzialaja jak shadow weapon na 60minut.

Decimus

sam już znalazłem odpowiedź na swoje pytanie :) branzolety z większym grade może kupić tylko właściciel zamku za konkretne itemy które jeszcze nie są aktywne na naszych serwerach (ja gram na infinity).

Drake coś nie spieszy się z nowościami biorąc pod uwagę że coraz mniej jest graczy na dragon network

Korni

Drake zawsze byl powolny..., a wie ktos jak zdobyc te itemki do zamku, kiedy aktywuje to w koncu?

Decimus

na dzień dzisiejszy jest to chyba wielka niewiadoma :D

Decimus

chce powiadomić że na infinity pojawiają się już nowe branzolety. Na rynku jeden osobnik już sprzedawał a-grade

do wyrobu potrzeba: dragon hearts, memento mori's i destruction toombstones ale nie wiem w jakich ilościach no i oczywiście potrzebny jest zamek :)

Kotlet

z tego co pamiętam to robiło się to za knight epaulete, czy takie coś, ale nie mogę tego sprawdzić bo na chwilę zamek nam zajęli :D. A te itemki lecą z RBeków. Na razie tylko raz udało się wydropić, z RB na ketrze.
Poza tym, Steel Bracelet jest u Donny za... 1kkk adeny (przynajmniej dobrze że nie coiny :D)