Retail

Zaczęty przez Decimus, Sierpień 12, 2009, 05:43:30 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Decimus

Dla niektórych może mój problem wyda się śmieszny ale chciałbym mieć pewność jak to jest z postacią na retail? jak posiadam subclase to wystarczy że przełączę się między profesjami u konkretnego NPC i "obie" postacie są w jednej, a jak to jest w retail? tak samo będzie jak z subklasą będę mógł się przełączać czy tez będzie całkiem nowa postać na koncie?

YoungPadawan

masz pewne bonusy z subklas do maina, ale nie tak, że przechodzą skille/statystyki z suby na maina.
I'm offline.

Decimus

ale jak to jest z postacią? mam subklase i mogę korzystać ze skili z obu klas bez względu na to jaką obecnie gram, jaką mam włączoną, ale jak to jest z retail czy mam jakieś korzyści, że np zwiększają się statystyki i czy będzie tak jak wyżej tylko że będą 3 postacie "w jednej"?

YoungPadawan

Nie. będziesz miał 3 postacie w jednej, a naraz możesz działać tylko na statystykach i skillach jednej klasy
http://www.l2guru.com/forum/showthread.php?t=101858 - tu masz listę bonusów, jakie możesz uzyskać z subklas dla main klasy.
I'm offline.

Decimus

czyli bedę miał całkiem inna postać na swoim koncie? a daną postacią zaczynam grać od którego wówczas lvl?

ScovY

retail jest to nowa klasa w ciele maina (głównej postaci). Zaczynasz od 40 lvl...
Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

Decimus

jak mam rozumieć to że w ciele głównej postaci? czy to znaczy że będę mógł się przełączać pomiędzy postacią główną z subklasą a postacią z retail?

Thorns

Cytat: Decimus w Sierpień 12, 2009, 07:57:10 PM
jak mam rozumieć to że w ciele głównej postaci? czy to znaczy że będę mógł się przełączać pomiędzy postacią główną z subklasą a postacią z retail?

tak, ale na serwerach DN retail przyda ci sie jedynie do zrobienia noblessa lub mutanta. no chyba ze chcesz grac postacia bez sub klasy DN ;)

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

Decimus

mając subklase Sh/BD moge wybrać jaką chce tylko klase na retail, gdyż statystyki nie maja na siebie wpływu miedzy SH/BD a postacią z retail ( np destro)?

ScovY

Tak statystyki nie maja wpływu miedzy mainem np sh/bd a retailem z tym ze nie możesz wybrać każdej klasy na retaila...
Wybierz klasę która grasz to zostaną Ci do wyboru klasy które możesz wziąć na retaila.
http://www.lineage2.com/Knowledge/subclasses_2.html
Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

Howlet

Teoretycznie wybor subclasy ma wplyw na statystki main chara bo w hb jest opcja dodawania specjalnych skili main klasie a wybor w tych skilach zalezy wlasnie od tego jaki mamy retail. Tylko ze chwilowo ta opcja nie jest dostepna na DN ;)