Skrypty do L2W

Zaczęty przez piotrekxx89, Sierpień 13, 2009, 08:44:30 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Czy chcesz poradnik dot. pisania skryptów do L2W od podstaw?

TAK, chcę !
3 (100%)
Mam już skrypt na manę i jestem u szczytu szczęścia
0 (0%)
Bot jest zuy
0 (0%)
To nie jest dobre forum na propagowanie Walkerowania
0 (0%)

Głosów w sumie: 3

piotrekxx89

Mam poradnik swojego autorstwa, "Od zera do Bottera - Czyli skrypty bez tajemnic" i chcę się nim także z Wami podzielić.
Dzięki skryptom w L2W można uzyskać bardzo wiele m.in można napisać bota, który będzie sam bił, spoilował, wracał do miasta wrzucał itemy do WH, uzupełniał zapasy itd.
Poradnik zawiera praktycznie wszystko jeśli chodzi o skrypty w L2W.

/NIEAKTUALNE. tu nie można wstawić, a tamto forum padło.
Pozdro

Morok111

A czemu to nie, skoro już możemy na forum pisać o walkerach to czemu nie pisać o skryptach do niego? nie wydaje mi się żeby było to coś złego,
zagłosowałem na TAK, chociaż w sumie mam kilka skryptów głownie na Mane, CP, i może jeszcze jakieś na questy (musiałbym posprawdzać)
Ale z chęcią bym zobaczył taki poradnik.

A dla autora (jeżeli wszystko będzie OK) to wielki plus, że wkońcu ktoś zrobi coś dla społeczności tego forum.

pozdrawiam
bd/sh....necro + noblese  (DRAGON x 15)
TH/DA  (DRAGON x 15)
sps/ee (arena x 200) ;)

Solar

Cytat: Morok111 w Sierpień 13, 2009, 09:17:24 PM
A czemu to nie, skoro już możemy na forum pisać o walkerach to czemu nie pisać o skryptach do niego? nie wydaje mi się żeby było to coś złego,
zagłosowałem na TAK, chociaż w sumie mam kilka skryptów głownie na Mane, CP, i może jeszcze jakieś na questy (musiałbym posprawdzać)

A dla autora (jeżeli wszystko będzie OK) to wielki plus, że wkońcu ktoś zrobi coś dla społeczności tego forum.

pozdrawiam
Z tego co pamientam wlaker nie obsluguje cp i chyba nie lyka mana potów dragonowskich :P

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Thorns

Cytat: Solar w Sierpień 13, 2009, 09:48:04 PM
Cytat: Morok111 w Sierpień 13, 2009, 09:17:24 PM

pozdrawiam
Z tego co pamientam wlaker nie obsluguje cp i chyba nie lyka mana potów dragonowskich :P

wszystko łyka

co do 2 postów wyzej:

pewnie pisac mozecie o wszystkim , po to jest  forum by dyskutowac, zakaz tyczy sie umieszczania linków z programami, skryptami itp
chcecie sobie takowe przekazać to prosze na PW

Taki jest punkt widzenia wiekszosci modów jezeli ktos nade mna  (SM lub Admin)  pozwoli tez nie bede stwarzał problemów, sam używam i nie widze w tym nic złego ;)

Zapytanie juz poszło w czesci forum tylko dla modów

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

Ruuddy

Decimus

jestem zdecydowanie na TAK  :D

premos15

Jestem ZA. przyda sie...kiedys  8)

ScovY

Zakaz linkow i skryptow jest oczywisty... Moim zdaniem jeśli ktoś ma ciekawe linki lub scrypty niech opisze ich działanie jeśli ktoś będzie chciał napisze do autora posta na pw o link lub scrypt...
Jeśli zrobił by się większy zbiór można utworzyć listę scryptow, linkow z nazwa autora i wtedy w łatwy sposób można poprosić na pw o link, scyrpt...
Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

TeJP

Moglby mnie ktos oswiecic jak w wersji oog wyslac party invite bez targetowania gracza, ktorego chcemy dodac do pt? Nigdzie nie moge znalezc odpowiedzi na moje pytanie
zzOMGzz AW/sk

piotrekxx89

Cytat: TeJP w Sierpień 14, 2009, 12:53:15 AM
Moglby mnie ktos oswiecic jak w wersji oog wyslac party invite bez targetowania gracza, ktorego chcemy dodac do pt? Nigdzie nie moge znalezc odpowiedzi na moje pytanie

na głównym czacie wpisujesz normalnie tak jak w L2: '/invite chardoparty'

BTW: Pierwszy post zaktualizowany - miłej lektury

Thorns

Chyba wyraznie powiedzialem ze poki admini nie zatwierdzą, obowiazuje zakaz umieszczania skryptów itp
poradnik wykasowalem, temat zamykam do czasu decyzji.

/edit

Jest odp Admina (Koszałek Opałek ):

CytatStanowisko nie zmienilo sie do tej pory: Pogaduchy tak, a linki i konfiguracje nie.

wiec temat otwieram, lecz każde umieszczanie skryptów lub linkow bedzie karane.

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

piotrekxx89

Xinn

pm z poradnikiem dla laika plax

Morswin

PM z poradnikiem dla mnie pls.

Decimus

ja też poproszę ten poradnik :)

premos15

mlody27

W sumie ja tez bym prosil o taki poradnik :)

ziemak

Ruuddy

jac0l

CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

zulek

Ja też poprosze o poradnik :P
DN: NM(30x):
Tyr/ol sub: Bh/wc
Des/tyr
Ee/ol
Bh/pal
Zerk

Ruuddy

premos15

Nie wiem jak innni ale ja nie dostalem :? :(

Decimus

Morswin

Też nie dostałem, ale dajmy chłopowi jeszcze trochę czasu.