Matury - Wyniki pisemne

Zaczęty przez Marc1n, Czerwiec 30, 2009, 12:33:25 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Mlor

Cytat: Materid w Sierpień 20, 2009, 05:05:42 PM
I Mature piszesz/bedziesz pisal w Belgii?
Nie, tutaj nie mamy matury. Natomiast dostajemy dyplom, ktory uprawnia nas do rozpoczecia studiow na jakiejkolwiek uczelnii, bez zadnych wynikow i klasyfikacji. Dowiedzialem sie, ze musze przetlumaczyc ten dyplom na jezyk polski, a decyzja nalezy do dziekana, moze pewnie wolac jakies dodatkowe papierki czy cos, ale z reguly przyjmuja. Jeszcze dowiem sie konkretniej jak rozpcznie sie rok szkolny, wypytam sie nauczycieli w budzie i zadzwonie na UEP.
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

Bled

Cytat: Mlor w Sierpień 20, 2009, 03:42:22 PM
Nie znasz mnie, nie znasz mojej sytuacji, nie wiesz kim jestem, wiec japson.
jak to nie znam ,mate , wiem np ze 8lat rwiesz dziewoje  ;] czy to nie czyni nas najlepszymi kolegami?

Mlor

Cytat: Bled w Sierpień 20, 2009, 06:55:21 PM
jak to nie znam ,mate , wiem np ze 8lat rwiesz dziewoje  ;] czy to nie czyni nas najlepszymi kolegami?
alez owszem, to kiedy idziemy na piwo? :P ja w podstawowce/gimnazjum mialem co innego w glowie, a pozniej sie przeprowadzilem. Poza tym dopiero teraz mi sie zaczela podobac :P.
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

Materid

Cytat: Mlor w Sierpień 20, 2009, 06:59:06 PM
Cytat: Bled w Sierpień 20, 2009, 06:55:21 PM
alez owszem, to kiedy idziemy na piwo? :P ja w podstawowce/gimnazjum mialem co innego w glowie, a pozniej sie przeprowadzilem. Poza tym dopiero teraz mi sie zaczela podobac :P.

dorastanie /fail
Materid - Naia (Off) - Phantom Ranger - 40 lvl (Imperlot)
Salianka - Naia (Off) - DE Warrior - 10 lvl (Imperlot Academy)
http://www.dogorybrzuchem.pl - autorski blog o kulturze i spoleczeństwie.

Pheonix

jak bym wygrał jakiś bardzo duży konkurs np z matematyki to jest mozliwosc ze bym nie pisał matury ?

Hermit

Cytat: Pheonix w Sierpień 21, 2009, 03:26:42 PM
jak bym wygrał jakiś bardzo duży konkurs np z matematyki to jest mozliwosc ze bym nie pisał matury ?

nie?
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

likas

no jak nie? musisz mieć w olimpiadzie tytuł finalisty podajże i masz 100% z matmy. Nie wiem, czy tylko "wygranie" olimpiady z matmy zwalnia z matury, czy są jeszcze jakieś inne konkursy, ale szczerze powiedziawszy wątpię.

btw. ktoś wybiera się na wat na infę ;]?

Bled

olimpiada z danego przedmiotu daje 100% tylko zeby wygrac taka olimpiade musisz ogarniac przedmiot w takim stopniu ze pewnie owa matura wiekszego stresu nie powodowalaby.

Materid

Cytat: Bled w Sierpień 21, 2009, 05:19:41 PM
olimpiada z danego przedmiotu daje 100% tylko zeby wygrac taka olimpiade musisz ogarniac przedmiot w takim stopniu ze pewnie owa matura wiekszego stresu nie powodowalaby.

Daje 100% ale na poziomie rozszerzonym :D czyli ohohohoh i jeszcze wiecej ;P (zalezy jaki mnoznik od uczelni)
Materid - Naia (Off) - Phantom Ranger - 40 lvl (Imperlot)
Salianka - Naia (Off) - DE Warrior - 10 lvl (Imperlot Academy)
http://www.dogorybrzuchem.pl - autorski blog o kulturze i spoleczeństwie.