Enemy for Gladiator

Zaczęty przez Ceo, Sierpień 17, 2009, 12:23:29 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ceo

Witam! Gram na servie c6. Mam pytanie, jaka postac walczaca wrezcz ma najwieksze szasne na pokonanie gladiatora? (wykluczajac sk i destro!!! bo ci nie cierpie!!)

thx and pozdro :)

netheril

Cytat: Ceo w Sierpień 17, 2009, 12:23:29 AM
Witam! Gram na servie c6. Mam pytanie, jaka postac walczaca wrezcz ma najwieksze szasne na pokonanie gladiatora? (wykluczajac sk i destro!!! bo ci nie cierpie!!)

thx and pozdro :)
po 1 niema czegos takiego jak c6
po 2 zalezy od graczy ale glad endgameowy moze miec ciezko jak tank mu zablokuje skille, z tyrkiem moze byc dosyc wyrownana walka :) (zalezy tez czy patrzysz na walki polowe czy oly ;P)
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Vascius

Tank i tyr to chyba najgroźniejsi przeciwnicy zawsze, dodałbym również nukerów (zwłaszcza sps i necro z curse of doom), łucznikowi mogą ładnie skille posiadać, ale oni tylko na lepszym buffie.

Kwadrat

w IL? kazdy tank i tyrant, lucznicy i magowie tylko na full buffie

nienawidzehomikuw

:( Twój Stary

netheril

Cytat: Vascius w Sierpień 17, 2009, 03:40:50 AM
Tank i tyr to chyba najgroźniejsi przeciwnicy zawsze, dodałbym również nukerów (zwłaszcza sps i necro z curse of doom), łucznikowi mogą ładnie skille posiadać, ale oni tylko na lepszym buffie.
czytaj pierwszy post pogrubione zdanie
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

nienawidzehomikuw

Łuk overpowerlolda się liczy jako wręcz? No chyba, że go zabije samymi drainami

:( Twój Stary

Zovi

W walce wręcz to Tyrek, Pal i to chyba wszystko, ew. DA .Co to za serwer tak btw. ?
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

Scorpion

Olej melee fighterow i zrob maga.
Magowie robiia gladowi z dupy jesien sredniowiecza, a jak uslysze o biciu z bananow po dostaniu over9000 slowow,
to wykastruje.
...

Zovi

Glad rozłoży maga. :shock: Pamiętam jeszcze, jak kiedyś walczyłem moim gladem z sorciem to sorc CP mi nie zbił. No może na mass może dostać, ale na 1 vs. 1 to ciężko :wink: . Zwłaszcza na IL :)
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

bula

Cytat: Zovi w Sierpień 23, 2009, 04:53:00 PM
Glad rozłoży maga. :shock: Pamiętam jeszcze, jak kiedyś walczyłem moim gladem z sorciem to sorc CP mi nie zbił. No może na mass może dostać, ale na 1 vs. 1 to ciężko :wink: . Zwłaszcza na IL :)
no bez cp potek to moze i tak, ale z Cp potkami glad nie ma szans

Rusoma

Cytat: bula w Sierpień 23, 2009, 05:04:09 PM

W IL tak.
Cytat: nenef w Luty 07, 2010, 05:05:21 PM
o czym ty znowu pieprzysz? nie gram na wrath i gral nie bede...jak umiesz czytac to bys wyczytal, ze przenosimy sie na nowego dexbounda /rpg club. jakich nas rushowaliscie? o ile sie nie myle to od miesiaca nie jestem w ph, a dh na epiki nie chodzi. btw. jesli to byly 2 pt to nie mam pytan =]

skoncz juz wreszcie klamac czlowieku, bo jeszcze troche i zaczniesz wlasnej matce wmawiac, ze jestes synem Baracka Obamy i Paris Hilton...
p.s dales mi minusa i mi sie przykro zrobilo raziel :<

Wiemy lol :<

Zovi

Cytat: bula w Sierpień 23, 2009, 05:04:09 PM
Na IL rozłoży, gorzej w HB i wzwyż :) .

YoungPadawan

I'm offline.

Zovi

Cytat: YoungPadawan w Sierpień 23, 2009, 08:09:11 PM
nuker>glad. od hb do ct2.2.
true story
A tak btw. to czemu to się zmienia w final ? :P

YoungPadawan

ROTFL!
bo glad dostał enchant skilli na element i teraz jak przypierzy z obszarówki to to boli?
I'm offline.

bula

Cytat: YoungPadawan w Sierpień 23, 2009, 11:23:05 PM
ROTFL!
bo glad dostał enchant skilli na element i teraz jak przypierzy z obszarówki to to boli?
i champion's favor czy jak to sie u glada nazywa