Pall/ol

Zaczęty przez waraklus, Sierpień 31, 2009, 11:39:44 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

waraklus

Witam, mam orka z retailem i myślę aby zrobic sobie pall/ol i mam następujące pytania:
1.Na jakich statach grac? pall czy ol?
2.Jak radzi sobie w pvp, pvm i w trainowaniu?
3.Czy warto robic taką subkę? hmm masa p defa i m defa:]
Powiedzcie mi cos jeszce o niej.

Ruuddy

To zależy jak chcesz grać, jak liczy się p/m deff to graj na statach palla ale wtedy wszystkie bajery typu cp reg i drain stracą sens bo będą długo castowane, do tego palem na buffie z dodantkowym p deffem ale.... Jak coś tym zabić? Jak odpalisz togle to i tak z many się wyprujesz...

ScovY

Dla mnie w ogóle bez sensu suba...
Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

Boomer

Zgadzam się ze ScovYm, nie lepiej zrobić Pala/Destro ?

EE/SWS, BP/PAL, OL/WC i wiele innych...

Ruuddy

No jak nie ma buffa na dualu to exp wygląda o niebo lepiej na ol/pal... Ale nie jestem pewien kto ma więcej deffa, destro/pal na gutsie czy ol/pal na soul guardzie...

waraklus

subke ol mysle wybrac po to aby miec buffki soul guarda itp. od czasu do czasu uzywal bym cp reg i hp

Calmodi

dla mnie bardzo fajna subka na statach OL +DNET robe set, moze nie ma jakiegos super dmg ale na male pvp typu kilka osob na varce mozna sie nia fajnie pobawic xDD na wieksze pvp jest raczej bezuzytecza...

waraklus

mi chodzi o heavy armor + blunt ;/

Calmodi

blunt xDDD juz lepiej HD+focus, nie mam pojecia co z tym bluntem bys robil na pvp z 116 crit rate xDDD

mlody27

W takim wypadku subka okropna bo to taki pal na buffie a to ni DMG master ni niewiadomoco.

destro/ol juz lepszy.

waraklus

no a ja wiem:P taki pall na zwykłych buffkach w  lucznika po 1k ponad wali z cryta.
To jak pall odpada to jaka subke zrobic na ol? Na subke chcę bardzo woja (odpadaja des, tyr, lucznicy,nukerzy).

Calmodi

Cytat: waraklus w Sierpień 31, 2009, 09:59:49 PM
no a ja wiem:P taki pall na zwykłych buffkach w  lucznika po 1k ponad wali z cryta.
To jak pall odpada to jaka subke zrobic na ol? Na subke chcę bardzo woja (odpadaja des, tyr, lucznicy,nukerzy).

chyba w lucznika w maj lighcie na angelic ikonie ktora trwa raptem 3 minuty, z pala/desro mozna wykrzesac o wiele wiecej niz z pal/ol jezeli chodz o twoj styl walki i zapomnij o bluncie w przypadku takiej postaci....

BigSmooke

Cytat: waraklus w Sierpień 31, 2009, 09:59:49 PM
zrob sobie ol/sk i jazda na statach ola masz wiecej bajerow i mozesz nawalac nukami sk, nawet przy cascie ola powinny sie ladnie castowac
.. We're all afraid of dark inside ourselves...

waraklus

mlody27

albo glad/destro ??

zreszta niech bierze to co chce zeby potem nie bylo pretensji ze ktos zle doradzil :|

Ruuddy

Cytat: waraklus w Sierpień 31, 2009, 11:39:44 AM
Witam, mam orka z retailem i myślę aby zrobic sobie pall/ol i mam następujące pytania:
1.Na jakich statach grac? pall czy ol?
2.Jak radzi sobie w pvp, pvm i w trainowaniu?
3.Czy warto robic taką subkę? hmm masa p defa i m defa:]
Powiedzcie mi cos jeszce o niej.

Co to tu Ciebie znaczy?