Soul Breaker / Soul Hound - Male [SB]

Zaczęty przez fedur, Styczeń 27, 2008, 04:04:40 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

YoungPadawan

skoro jako support dla sh z 150 wind się nie sprawdzi to co dopiero mówić o 300 :D
I'm offline.

Kamal

A death mark? to nie jest przypadkiem hex+gloom?

Lama Pidżama

z tego co wiem to death mark to debuff pozerajacy cp targetu, dodatkowo umozliwia swietny cios jakim jest Checkmate :> ale moze cos tam sie pozmienialo w tych kosmicznych graciach finalach i reszcie dupereli :D

slon

?? Serfer kor

orlok

kamael w mage party to potwór. Oczywiście jeżeli robimy mage party aoe , bo inne mija się z celem.
Kamael oferuje 2 silne nuki aoe i jeden skill aoe dzieki ktoremu wszyscy dostaja over hita :)
Może ma mniejszy m attack niż nukerzy, ale jego skille aoe mają znacznie większy power.
Przy dobrze ustawionym party jest to też świetna postać do pullowania mobów.

KaeriN

Cytat: slon w Sierpień 17, 2009, 07:06:24 PM
-23% p def/m def i DoT na 30 sekund.

reuse 15 sekund.

Vascius

Czy soul vortex, soul vortex extinction i soul strike mogą być enchantowane na jakikolwiek element?

slon

Nie, nie maja zadnego elementu, z jednej strony to dobre, bo nei ma resistow na nie, ale z drugiej nie ma boosta dmg z elementu w broni...
?? Serfer kor

Scorpion

Brak oe na element z kazdej strony jest zly, bo dmg bez wzgledu na wartosc resista u wroga nigdy nie bedzie mniejszy niz bez atrybutu, co najwyzej moze sie zrownac.
...

Vascius

Uuuu to trochę ma przerąbane ten kuraczek na end game, bo w sumie to tylko w 1vs1 dobry dzięki debuffom, na mass jako przeszkadzajka. Do tego reszta skilli wymieszana z enchantem.

Scorp, nie pisz na forum już, bo co do ciebie pm w grze chce napisać to jesteś online, jazda na serwer xD

Alarion

Cytat: Scorpion w Sierpień 20, 2009, 07:42:06 PM
Brak oe na element z kazdej strony jest zly, bo dmg bez wzgledu na wartosc resista u wroga nigdy nie bedzie mniejszy niz bez atrybutu, co najwyzej moze sie zrownac.

Czyli SH nie mający żadnych ele w swojej broni (poza self buffem co daje +20 wind i tym bazowo wbudowanym o którym mówił Fro w topicu o SH bodajże) uderzając z huri w kogoś z resist windem od SE + element resistem w powiedzmy 1 części zbroi (co daje już +90 resista) zadaje tyle samo, co przy identycznych wartościach resistu i elementu w broni...?

Chyba trochę się zagalopowałeś :>

Ale ogólnei również zgadzam się, że wg mnie dużo większą zaletą jest posiadanie możliwości OE skilla niż jego brak, nawet gdy to neutral element.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Scorpion

CytatCzyli SH nie mający żadnych ele w swojej broni (poza self buffem co daje +20 wind i tym bazowo wbudowanym o którym mówił Fro w topicu o SH bodajże) uderzając z huri w kogoś z resist windem od SE + element resistem w powiedzmy 1 części zbroi (co daje już +90 resista) zadaje tyle samo, co przy identycznych wartościach resistu i elementu w broni...?

Chyba trochę się zagalopowałeś :>
Ani troche, dmg spadnie o 20 atrybutu i tyle. Popatrz na to tak- kazdy nuk ma wbudowane 20 atrybutu w nuku/vorcie/slugu. To tak jakby fighter mial 20 ele w broni. Resist zbija tylko te 20 ele, a reszta pozostaje na czysto- czyli tak, jaby nuk nie mial elementu. Przynajmniej ja tak to widze z tego co czytalem na blahu.Ofc nie mam mozliwosci weryfikacji, bo jestem lolpriv player, wiec niech sie wypowie ktos, kto gra na offie i ma mozliwosc zrobienia jakichs screenow. Sprawa sie szybko rozwiąże i już.
...

bartek302

Czyli wracając do SB nie opłaca mi się wbijać dark stonów w mój rapier bo to nie zwiększy DMG ?

Blitz

jesli masz mozliwosc to sie oplaca >> zwiekszysz dmg z soul of pain, annihilation circle i dark flame (jeszcze cos ?)

bartek302

Ale soul strike,leopold,vortex,vortex extinction nie ulepsze ? Bo troche by mnie to kosztowało a jak nie pomoże w pvp to troche lipa...:/

Mam jeszcze pytanie: czy u SB można zamontować dye na INT/WIT/MEN ? Czy tylko DEX/STR/CON ?

Kamal

Rusoma

Spotkałem się z opiniami że SH na GF jest mocno przepakowany na oli i mało co jest go w stanie pokonać. Co w nim takiego niezwykłego  :o
Cytat: nenef w Luty 07, 2010, 05:05:21 PM
o czym ty znowu pieprzysz? nie gram na wrath i gral nie bede...jak umiesz czytac to bys wyczytal, ze przenosimy sie na nowego dexbounda /rpg club. jakich nas rushowaliscie? o ile sie nie myle to od miesiaca nie jestem w ph, a dh na epiki nie chodzi. btw. jesli to byly 2 pt to nie mam pytan =]

skoncz juz wreszcie klamac czlowieku, bo jeszcze troche i zaczniesz wlasnej matce wmawiac, ze jestes synem Baracka Obamy i Paris Hilton...
p.s dales mi minusa i mi sie przykro zrobilo raziel :<

Wiemy lol :<

AndyBishop

DonK.

Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

ktos1994

Cytat: AndyBishop w Październik 12, 2009, 11:37:31 AM
2 anchory
reus steel divinity :)

Nie zawsze muszą wejść ;P

Pytanko
Czy często shadow bind , voice bind i steal divinity wchodzą w postacie 78 lvl+ ?? Bo jak oglądam na YT filmiki , to rzadko kiedy Soyl Houndzi tego używają . Dlaczego ??

Alarion

Pewnie dlatego, że są "Soyl houndami".

True story...

Cat Drama Maker

ktos1994

Alarion

w "zwiąsku" nic, ale w "związku" już może prędzej...

Cat Drama Maker

Rav23

Cytat: Alarion w Październik 18, 2009, 02:08:39 PM
w "zwiąsku" nic, ale w "związku" już może prędzej...

Takich jak ty powinni już dawno zbanować za non sensowne posty nie wnoszące nic do tematu i offtop. Widzę wiedzy nie masz żadnej ale cwaniakujesz za dwóch...

Alarion

ja nie mam wiedzy...? ; ) Masz rację, widać, że krótko na forum jesteś. Wracaj chłopcze na priva swojego. kkthxbb

Cat Drama Maker