Flejmy, spam, offtopy i wszystko inne @ Luna

Zaczęty przez comeback, Kwiecień 19, 2008, 06:36:38 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

bula

Frohike

montezuma

Mozę mi ktoś krotko napisać to się stało z TeddyB clanem i dlaczego tylu hero untaget?
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

bylyforumowicz

Pt silenta i a11 transferuja sie na teona, stad sam silent juz troche kladzie lache na klan, w ktorym byle random stal sie cholernie wazny. Wiekszosc osob, ktore sprawily ze TB przez jakis czas bylo top clanem ma dosc uzerania sie z debilami, ktorzy nie rusza dupy na pvp jesli silent im tego nie powie, wiec robimy remake clanu.

edit: http://www.l2guru.com/forum/showthread.php?t=126648

Scvorec : we dont go baium, we hav to lvl up, 14 days till we live teon" cos takiego w lamanym ingliszu ... Ktos chcialby byc z takim debilem w klanie?

Elenestir

OO jak silent robi transfer na teona, a ja akurat grać nie mogę :/ pewnie kozak do x pójdzie :D

Solar

Cytat: bylyforumowicz w Sierpień 20, 2009, 04:22:59 PM
Pt silenta i a11 transferuja sie na teona, stad sam silent juz troche kladzie lache na klan, w ktorym byle random stal sie cholernie wazny. Wiekszosc osob, ktore sprawily ze TB przez jakis czas bylo top clanem ma dosc uzerania sie z debilami, ktorzy nie rusza dupy na pvp jesli silent im tego nie powie, wiec robimy remake clanu.

edit: http://www.l2guru.com/forum/showthread.php?t=126648

Scvorec : we dont go baium, we hav to lvl up, 14 days till we live teon" cos takiego w lamanym ingliszu ... Ktos chcialby byc z takim debilem w klanie?
Ta predzej nudzi się na lunie bo jest na maksa wykoksany XD w ogóle ja chyba też zrobie sobie eksodus z luny strasznie tam nudno

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Elenestir

Solar

Cytat: Elenestir w Sierpień 22, 2009, 11:01:26 PM
:P zaniedługo na Teonie miejsca nie będzie
Jak mi się kompletnie znudzi luna to też się przejde

Luna
Franz
Lancer

Frohike

Cytat: Solar w Sierpień 22, 2009, 10:31:51 PMTa predzej nudzi się na lunie bo jest na maksa wykoksany XD w ogóle ja chyba też zrobie sobie eksodus z luny strasznie tam nudno
A co, też jesteś na maksa wykoksany? :P

Solar

Cytat: Frohike w Sierpień 24, 2009, 12:27:04 AM
Cytat: Solar w Sierpień 22, 2009, 10:31:51 PMTa predzej nudzi się na lunie bo jest na maksa wykoksany XD w ogóle ja chyba też zrobie sobie eksodus z luny strasznie tam nudno
A co, też jesteś na maksa wykoksany? :P
Nie ale na lunie wszystko jest drogie i prawie niczego sprzedać się nie da :P I jest nudno. Wcześniej więcej się działo

Luna
Franz
Lancer

Kard

Cytat: Solar w Sierpień 24, 2009, 01:09:15 PM
Nie ale na lunie wszystko jest drogie i prawie niczego sprzedać się nie da :P I jest nudno. Wcześniej więcej się działo
[/quote]

Luna: Ancient Adena (NG)   11
Teon: Ancient Adena (NG)   11
Pfoenix:Ancient Adena (NG)   6
Franz:Ancient Adena (NG)   9
to odnosnie drozyzny, jak dla mnie ceny sa porownywalne (do tego luna jest najmlodszym serwem wiec logiczne, ze czeny troche wyzsze)

jesli chodzi o sprzedaz, przez piatek i sobote zeszlo mi towaru za 2kkk, wiec mysle, ze wystarczy sie troche zainteresowac rynkiem by dobre interesy porobic :),

czy jest nudno? w poprzednim tygodniu zrobilismy rekord serwa na festivalu 31 :), wczoraj poszedlem spac o 0:30 bo mielismy fajne pvp z Enihaitem (odlam silowni :)), Enigma i Monolitem, ja tam sie nie nudze, wrecz przeciwnie wciaz brakuje mi czasu by zrobic wszystko co bym chcial :)

troszke jest spokojniej w walce najsilniejszych klanow, bo wszyscy czekaja co sie bedzie dzialo po przejsci TB na Teona, a czy wczesniej bylo ciekawiej? hmm..., wczesniej wiekszosc miala boota zapuszczonego wiec co bylo takie ciekawe?
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

Elenestir

Ehh przyjdzie ta cała bociarnia na teona nie będzie gdzie expić xD  Ekhm przepraszam, puścić bota :D

Neural

Wątpię żeby nie dało się gdzie expić party Silenta i A11 to lvl 85 i 100% wczoraj słyszałem , że ITT w którym jest party A11 wygrało walkę o Valakasa. Nie wiem kto tam przeważał na Lunie. Siłownia dalej poszła expić szkoda tego durnego eventu poza tym trzeba 81 i może wreszcie w walce z DA bedzie wreszcie 9 na 9 live :P bo jak na razie szczególnie wczoraj :D to jest jakoś 4 na party jeżeli chodzi o  IT :)) w 2 starciu było was mniej to PR palneliscie :). Poczekajcie jeszcze troche jak się pokończą urlopy remonty i jeszcze inne cuda to można walnąć ustawkę na SV wtedy się pobawimy bez PRów i BSOE :D do ostatniego na glebie :D
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Morhand

W pierwszym starciu tez było nas mniej... ale PR palnęliście :)

Neural

Full party na 4 live :/ raczej wątpię aby było was mniej , ale mniejsza o to :)
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Kard

Cytat: Neural w Wrzesień 04, 2009, 12:36:29 AM
Full party na 4 live :/ raczej wątpię aby było was mniej , ale mniejsza o to :)
Dla mnie taka silownia to najwiekszy syf w L2, banda dzieci, ktore o grze nie maja zielonego pojecia i psuja ja nie tylko innym ale i sobie. A dlaczego?
Cały czas mowia o tym, ze dla niech w L2 liczy sie pvp, ale w ogóle go nie widza, bo na bocie siedza gdzies w ciemnej d..., jak wreszcie jakis tam lvl wbija to wychodza i robaia pvp, ale oczywiscie z ludzmi o kilka lvl nizej, bo przeciez z przeciwnikiem na rownym lvl szans by nie mieli, przy czym w koncu okazuje sie, ze ten przeciwnik do bicia zbliza sie do nich lvl i juz nie mozna go na 1 hit sciagnac, wiec co sie dzieje, ano detag i go do ciemnej d... na miesiac :)
Na szczescie zazwyczaj konczy sie to tak, ze taka gra sie nudzi i znikaja z gry, uwazajac, ze juz wszystko w grze osiagneli bo wbili 85 lvl, tyle ze to iluzja, bo 90% tej gry to nie oni grali tylko komputer, mi na to by bylo szkoda kasy i na oplacanie konta i prad, to lepiej za ta kase isc na piwo :) , no ale coz piwo jest u nas dozwolone od 18 lat :P

Sin3R

Niema to jak filizanka kawy rano i fresh drama na lunie :D

P.S Kard zgadzam sie z toba w 99%  :)

Neural

Ojojoj Cry more. Jeżeli nie masz normalnego życia to trudno, ja pracuje w ciągu dnia i nie mam zamiaru spędzać całego dnia na wciskaniu F1 bądź innego klawiszu 100 tysięcy razy w ciągu dnia, stać mnie i na prąd i na opłacenie konta , jeżeli ktoś wymyślił Bota to czemu z niego nie korzystać.   A co do lvl  to niestety w L2 nadeszły takie czasy że mając set Full S i 79 lvl dalej jesteś low lvlem, i taka jest brutalna prawda jak wam to się wam to podoba to trudno.
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Sin3R

Ma ktos jakies info jak tam chlopaki z luny po transferze na teon? Wiem ze pierwszego dnia redsky pocisnal ich sromotnie ale byli bez silenta :)

Neural

Silent jeszcze wczoraj expil na green spocie, a przed wczoraj (przynajmniej tak GEM pisał) wygrali walkę o Valakasa z RedSkyami. Poczekamy do pierwszego Siga i pod koniec miesiąca oly , ciekaw jestem czy A11 będzie hero na Teonie i Dory.
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Kard

Cytat: Neural w Wrzesień 04, 2009, 10:51:34 AM
Ojojoj Cry more. Jeżeli nie masz normalnego życia to trudno, ja pracuje w ciągu dnia i nie mam zamiaru spędzać całego dnia na wciskaniu F1 bądź innego klawiszu 100 tysięcy razy w ciągu dnia, stać mnie i na prąd i na opłacenie konta , jeżeli ktoś wymyślił Bota to czemu z niego nie korzystać.   A co do lvl  to niestety w L2 nadeszły takie czasy że mając set Full S i 79 lvl dalej jesteś low lvlem, i taka jest brutalna prawda jak wam to się wam to podoba to trudno.
a co ty misiu mozesz wiedziec o moim zyciu? jakas szklana kule masz? :P
i co ma do tego na co kogo stac, ja tylko napisalem, ze mi szkoda by bylo na taka forme rozrywki, w ktorej mam niewielki udzial wydawac kasy

a co do bota to ma go gdzies, gdybym sie nim przejmowal to juz dawno bym gre zmienil :) i nie o tym pisalem, ale widocznie nie dotarlo, albo i dotarlo ale cizeko sie do tego odniesc, wiec lepiej przemilczec :P

Sin3R

Tez jestem ciekaw jak sobie dory poradzi na oli kiedy nareszcie bedzie mial jakas konkurencje :P

bylyforumowicz

Dory prawdopodobnie nie bedzie hero, nawet jesli pojedzie wszystkich bdkow z RS (w co watpie, brakuje mu vesper duali) to zabraknie mu feeda w open oly, TT raczej brakuje farmerow oly.

Astilia

Cytat: Kard w Lipiec 01, 2009, 06:23:32 PM
Na koniec pragnę podkreślić, ze jesteśmy klanem który nie używa botów! Dla osób z nich korzystających nie ma u nas miejsca. Cenimy grę z żywymi ludźmi, którzy biorą z gry wszystko co oferuje tj. pve, pvp, community.

Ale kupowanie na potęgę postaci i adeny na allegro to już co innego. Na to jest miejsce.
Po mojemu to albo nie umiecie skonfigurować bota albo nie macie jaj, żeby go używać.
Żałosne.
Cytat: Kard w Lipiec 01, 2009, 06:23:32 PM
Na koniec pragnę podkreślić, ze jesteśmy klanem który nie używa botów! Dla osób z nich korzystających nie ma u nas miejsca. Cenimy grę z żywymi ludźmi, którzy biorą z gry wszystko co oferuje tj. pve, pvp, community.
Cytat: Kard w Wrzesień 24, 2009, 01:28:52 PM
gdzie ta ciemnote wciskamy, ze jestesmy legit?