gra sie nie wlacza

Zaczęty przez Jahoo, Wrzesień 06, 2009, 12:08:14 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jahoo

Witam. Zainstalowalem HB jakis miech temu wszystko ok. Nie gralem przez 2-3 tygodnie i dzisiaj chce wlaczyc gre, pozkauje sie okno startowe (to z full check itp.), naciskam start, okno znika i nic sie nie dzieje. Gre reinstalowalem, to samo. Co moze byc przyczyna? Dodam jeszcze ze mam viste i komp spelnia wymogi gry.
Dragon x15 forever!

MaaRcin

A dawałeś full check ? :) Spróbuj włączyć przez l2.exe z folderu system .
Soul: warn za orazek, który widniał w tym miejscu

Jahoo

tylko ze ja nie mam czegos takiego w system  :shock:
Dragon x15 forever!

ScovY

Cytat: Jahoo w Wrzesień 06, 2009, 01:59:12 PM
tylko ze ja nie mam czegos takiego w system  :shock:

Heh no to reinstal gry i później fullcheck, albo ściągnij gotowy folder...
http://www.dragon-network.net/download.php
Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

Jahoo

Reinstalowalem gre 4 razy i nic. Sciagalem clienta i tez nic. Robilem full check tez nic. Jak kopiuje system do system to wyskakuje error i napis glosi co ja mam z tym zrobic?

Dodam jeszcze ze jak robie full check po skopiowaniu plikow to ten plik, z ktorym jest problem powoduje ze Launcher sie zamyka i powoduje rowniez to, ze L2.exe znika z folderu system.
Dragon x15 forever!

Ruuddy

usuń wszystko co związane z lineage u Ciebie na kompie, potem reinstal hellbounda, potem ściągnij http://www.dragon-network.net/download/DNCT15.zip i wypakuj do hellbounda, wybierz full check potem start, jak nie pójdzie to znaczy że masz albo zwaloną instalke to wtedy trzeba ściągnąć nową albo zawirusowałeś sobie PC

Jahoo

a jak sie okaze ze jakis trojan to skan czy format?
Dragon x15 forever!

Ruuddy

Cytat: Jahoo w Wrzesień 20, 2009, 01:08:56 PM
a jak sie okaze ze jakis trojan to skan czy format?

Skan już powinien być dawno temu! Teraz może się okazać że już za późno na to i tylko format pomoże...