GRA NIE DZIALA JAK ZACZNIE TO NA PARE GODZ GRAM OD C-3 NIGDY TAK NIE BYLO

Zaczęty przez irek_pl, Wrzesień 10, 2009, 10:20:36 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

irek_pl

czesc, mam to samo stalo mi sie to jakies 2 dni temu ,w czasie gry zniklo wszystko, probowalem odpalic l2 pokazalo sie okno z (cheeck fullem) ,wciskam start i wszystko znika. full cheeck nie przeszedl do konca choc wczesniej bez problemu, reinstal gry sciagnalem patcha z linka ktory podal przedmowca gra zaczela dzialac lecz po paru godz gry znow to samo. ponowny reinstal gry i patcha lecz nie dziala. wzialem od kolegi patcha skopiowalem  tylko system   texstures i ikone ze sciagnietego wczesniej. cud ale zaczal dzialac lecz me zadowolenie nie trwalo dlugo ,gdyz teraz juz nawet ze sciagnietym patchem  czy od kolegi,  ruszyc  nie chce. REINSTALUJE   STAJE NA GLOWIE I NIC .          mam tagze : viste, komputer spelnia wymaga nia gry w 200% , antyvira.
      SLYSZALEM O TZW.ROBAKU ktorego antywir nie eliminuje ,do tego sa potrzebne jakies szczepionki. pierwszy raz cos takiego slysze ale podobno robak taki moglby byc odpowiedzialny za to.  :oops:
CHLOPAKI RATUJCIE UMRE BEZ L2

Morok111

Cytat: irek_pl w Wrzesień 10, 2009, 10:20:36 PM
      SLYSZALEM O TZW.ROBAKU ktorego antywir nie eliminuje ,do tego sa potrzebne jakies szczepionki. pierwszy raz cos takiego slysze ale podobno robak taki moglby byc odpowiedzialny za to.  :oops:

Idź do nabliższego lekarza i zapytaj się o szczepionke "enoratosezo" ona powinna pomóc, tylko kosztuje około 80zł

Jak dobrze rozumiem to podczas gry znikają ci Okienka hmmm, nie wiem czy dobrze dedykuje ale spróbuj tak:
1. Usunąć plik OPTION.ini (jak coś takiego zacznie się dziać)
lub
2. poprostu podczas gry naciśnij ALT+X daj options i poszukaj takiej opcji jak INITIALIZE, kliknij i potwierdź.

Jak to nie działa to WYJDŹ NA DWÓR ;)
Wybaczcie ale kto mnie zna to wie że nie moge tego zostawić bez komentarza ;)
bd/sh....necro + noblese  (DRAGON x 15)
TH/DA  (DRAGON x 15)
sps/ee (arena x 200) ;)

MaaRcin

Sam bym nie zostawił. Swoją drogą, naprawdę przejdź się z kumplami gdzieś.

Spróbój usunąć Option.ini, aha i jeszcze jedno. Wyłącza Ci się tylko gra, czy cały komputer ? Czy jak ? :P
Soul: warn za orazek, który widniał w tym miejscu

ScovY

czesc, mam to samo stalo mi sie to jakies 2 dni temu ,w czasie gry zniklo wszystko, probowalem odpalic l2 pokazalo sie okno z (cheeck fullem) ,wciskam start i wszystko znika. full cheeck nie przeszedl do konca choc wczesniej bez problemu, reinstal gry sciagnalem patcha z linka ktory podal przedmowca gra zaczela dzialac lecz po paru godz gry znow to samo. ponowny reinstal gry i patcha lecz nie dziala. wzialem od kolegi patcha skopiowalem  tylko system   texstures i ikone ze sciagnietego wczesniej. cud ale zaczal dzialac lecz me zadowolenie nie trwalo dlugo ,gdyz teraz juz nawet ze sciagnietym patchem  czy od kolegi,  ruszyc  nie chce. REINSTALUJE   STAJE NA GLOWIE I NIC .          mam tagze : viste, komputer spelnia wymaga nia gry w 200% , antyvira.

Cytat: MaaRcin w Wrzesień 11, 2009, 10:43:49 PM
...aha i jeszcze jedno. Wyłącza Ci się tylko gra, czy cały komputer ? Czy jak ? :P

Z tego co ja widzę z pierwszego psota to komputer śmiga tylko problem jest z grą
Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

irek_pl

moge zainstalowac l2 dorzucam patcha z loaderem ,restart kompa odpalam ikone dragona ,pojawia sie okno z cheeck fullem wciskam start i wszystko znika.   jak robie cheeck fulla w polowie system windows zamyka wszystko komputer sie nie wylacza tylko gra i zaczelo sie wszystko to podczas grania
2 razy reinstal gry pomogl, ale po paru  godz gry znow wszystko znika, po kolejnych reinstalkach w ogóle sie nie odpala okno z loginem i haslem zrobilem scan antywirem gry patcha calej instalki i wszystko niby ok.

irek_pl

Laner

Wykasuj katalog WINDOWS to powinno Ci pomóc, znajduje się prawdopodobnie na dysku C. Po tym na pewno będzie wszystko w porządku.

irek_pl

Elvin