Nobles

Zaczęty przez Decimus, Wrzesień 05, 2009, 10:00:09 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Decimus

Chciałbym się dowiedzieć czy quest na nobles należy robić na postaci bazowej, subklasie czy postaci z retail?

Gram na serwerze Infinity

Calmodi

na oficjalu to sie nazywa sub-class, ale w sieci DN to poprostu retail...

Thorns

Cytat: Decimus w Wrzesień 05, 2009, 10:00:09 PM
Chciałbym się dowiedzieć czy quest na nobles należy robić na postaci bazowej, subklasie czy postaci z retail?

Gram na serwerze Infinity

Na postaci retail

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

Decimus

czyli nie ma możliwości kontynuowania questu na postaci bazowej?

Thorns

Cytat: Decimus w Wrzesień 06, 2009, 01:34:20 PM
czyli nie ma możliwości kontynuowania questu na postaci bazowej?

nie, wszystkie NPC & questy musisz zaliczyc na statach postaci retail

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

Decimus

czyli postacią bazową mogę zabijać moby i zbierać quest iteamy?

ScovY

Cytat: Decimus w Wrzesień 06, 2009, 01:53:35 PM
czyli postacią bazową mogę zabijać moby i zbierać quest iteamy?

Jeśli chodzi Ci np o Moonstone czy Hellfire Oil to możesz na głównej postaci zbierać, ale oddając Quest rozmawiając z npc to tak jak thorns pisał
Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

Decimus

jeśli np mam retail na 51 lvl to mogę zacząć drugą część questu na nobles czy muszę dociągnąć wpierw do 60 lvl aby móc zacząć tą drugą część?

ScovY

Precious Soul – 1 (wymagany minimum 50 lvl subclassy).
Precious Soul – 2 (wymagany minimum 60 lvl subclassy).
Precious Soul – 3 (wymagany minimum 65 lvl subclassy).
Precious Soul – 4 (wymagany minimum 75 lvl subclassy).

Musisz mieć 60 lvl
Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

Thorns

mlody27

nobles jest na wszystkich retkach czy tylko na postaci bazowej i retailu na ktorym zostal zrobiony??

Thorns

Cytat: mlody27 w Wrzesień 12, 2009, 08:22:07 PM
nobles jest na wszystkich retkach czy tylko na postaci bazowej i retailu na ktorym zostal zrobiony??

po zrobieniu jest juz na wszystkich statach/subklasach/retailach