L2 Draconian-High-Gracia Final

Zaczęty przez Williams, Wrzesień 18, 2009, 07:56:03 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Williams

Witam.
Chciałem Was zaprosić na nowy serwer pvp L2Draconian który wstał 13.09.09.

Kronika:

Gracia Final

Raty:
Exp:2000x
SP:1000x
Adena:1000x

Enchant:

Safe:10
Max:20
Normal Scroll:75%
Blessed Scroll:85%
Atrybuty:60%

Ustawienia:

-Globalny GK
-NPC do zmiany klasy
-GM Shop
-NPC Buffer(Buffy 2h)
-Brak Tatto
-Brak custom itemow
-Skille 81 działają
-Skille 83 działają
-Automatyczne uczenie się skili
-NPC do enchantowania skili w Giran dla wszystkich klas
-System Bankowy( .deposit for Adena=> Gold Bar lub .withdraw for Gold Bar=> Adena)
-Specialne Farmy

Maszyna:

Sewer jest uruchomiony w Dallas,USA

Server works HT2100 plus HT1000
CPU Quantity x2
Type AMD Opteron 2344HE
2x Quad-Core
RAM Quantity 8 GB
Type DDR2-667 ECC Registered
Harddrive SATA II 7,200 rpm 500GB
LAN 100 Mbit/s

Adres:

l2draconian.com

Online:Okolo 300 osob
Miła atmosfera,dużo pvp,serwera naprawde sie podoba.

Zapraszam

Warractrius

Nie polecam serwera za dużo chary mają M.Defa
SH w C grade nawalam destro bez biżu za 900.

Williams

Cytat: Warractrius w Wrzesień 19, 2009, 01:38:57 PM
Nie polecam serwera za dużo chary mają M.Defa
SH w C grade nawalam destro bez biżu za 900.
Widać długo się nagrałeś,takich bzdur nie wypisuj.Sam gram SH.
Wczoraj padł rekord 380 online.
Zapraszam

Williams

Sheppard

nie polecam serwa niemasz tanka nie prograsz na pvp sr full epic bizu all set+16 bow s84+20 i na pvp bije tanka w 84 +10 all po 60 CRITICALE PO 380-500+ palek z hela ktory gdy masz bsss doddaje na+200-500hp juz nie pamietam tu heluje jak touch mialem dual z kumplem to 2 heale = full a touch to oddnawia full hp poprostu kolejny lolserw

Warractrius

Właśnie o tym mówię Palek i tralala ura bura król podwóra
Nie ma batan Na Pala żeby go ubić musisz mieć pt nuków.
Dobry serwer nie ma co

Williams

Nom musze przyznac pal troszke przesadzony.Ale ma byc poprawiony,rowniez crt dmg archerów

Sheppard

dokładnie pal przekoksany na oly z feniksem pojedzie kazdego + 89% lang rate stun to juz całkem n/c skille w 1h mozesz wbic na+20 wiec taki palek all+20 +skile na wielkim+ i jeszcze do tego przekoksany phoenix ktorego bilem po 200 a ma na oly z 7k hp vs sr all+20 +skille na + =stun od tanka 4 hity od phoenixa and ? DEAD... :oops: teraz to juz zaczyna 40% serwera grac palem lub bishopem 2 clasy ktore na serwie cos znacza

Rickert

Może i palek przekoxany ale najbardziej mnie śmieszy płacz lolgracza jakim jak widze jest WIelkiNecruś ... jak można płakać że łucznik przegrywa na oly z Palkiem :D a to że bijesz krytem +300 kolesia w Secie +10 ... to prada przesada, powinieneś bić bo krytem po 600-800 normal hitem po 200-300
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

bula

Cytat: wielkinecrus w Wrzesień 19, 2009, 09:48:12 PM
dokładnie pal przekoksany na oly z feniksem pojedzie kazdego + 89% lang rate stun to juz całkem n/c skille w 1h mozesz wbic na+20 wiec taki palek all+20 +skile na wielkim+ i jeszcze do tego przekoksany phoenix ktorego bilem po 200 a ma na oly z 7k hp vs sr all+20 +skille na + =stun od tanka 4 hity od phoenixa and ? DEAD... :oops: teraz to juz zaczyna 40% serwera grac palem lub bishopem 2 clasy ktore na serwie cos znacza
no ja pierdole, przegrywasz lucznikiem z tankiem ... ja bym sie normalnie pocial

Sheppard

Czytajcie ze zrozumieniem nie mowie ze przegrywam ze tankem lukem chodz to tez nienormalnem ale ok zeby phonix na selfie bil crt za 8k ale o tym ze pal ma zbugowany hel

Rickert

Cytat: wielkinecrus w Wrzesień 20, 2009, 09:05:15 AM
Czytajcie ze zrozumieniem nie mowie ze ale ok zeby phonix na selfie bil crt za 8k ale o tym ze pal ma zbugowany hel
polska jezyk truudna jezyk ?

Cytat: wielkinecrus w Wrzesień 20, 2009, 09:05:15 AM

przegrywam ze tankem lukem chodz to tez nienormalnem

True Story dysbalansu QQ

Warractrius

Zabawa na tym serwie Pallem jest fantastyczna skille +15 i jazda mag się ze stuna nie wydostanie albo zanim dolecimy to będzie miał 50% HP zbije sobie na naszym skillu 8s odbija magick atak.
Podlatujemy stun parę hitów I mag dead. z łukiem problemów też nie mam. LooL Serwer

Warractrius

Big lagi 5min najdłuższy Lol trza szukać nowego serwa

bula

Rickert

Cytat: Selios w Wrzesień 22, 2009, 01:20:53 AM
ktos tam pisal kretyn, inny idiota to ja was nazwe dziecmi :) Niestety Pal w Gracii wymiata i sie na to nic nie poradzi dlatego niektorzy robia balans klas na serzerze pvp jakim ten ow Draconian jest.
Pal to potĘga czysta żywa potęga
a tak na poważnie nie podoba mi się server;/ kolega na którego mam passy  ma w aug 2x Mighta
Jeden Dual Might który trwa 1min i jeden Passywny Might, niestety żaden nie działa, mi się nie podoba bo troche dużo farmy, no może przesadzam ale jakoś tak mi nie podlazł ;/

bula

Williams

Cytat: Rickert w Wrzesień 22, 2009, 04:08:08 PM
Cytat: Selios w Wrzesień 22, 2009, 01:20:53 AM
ktos tam pisal kretyn, inny idiota to ja was nazwe dziecmi :) Niestety Pal w Gracii wymiata i sie na to nic nie poradzi dlatego niektorzy robia balans klas na serzerze pvp jakim ten ow Draconian jest.
Pal to potĘga czysta żywa potęga
a tak na poważnie nie podoba mi się server;/ kolega na którego mam passy  ma w aug 2x Mighta
Jeden Dual Might który trwa 1min i jeden Passywny Might, niestety żaden nie działa, mi się nie podoba bo troche dużo farmy, no może przesadzam ale jakoś tak mi nie podlazł ;/
mighty active działa
Duzo farmy!?
Sh jeden dzien vesper,w drugi rb jew set.Tak było u mnie po 4h pod wieczór.

muchosQQ

pobanowali nam ludzi za buga na adene :(

cubeline

adriancs

bula Ty tam GMujesz ?
Stronke www im robiłem, tak samo jak i L2ETF bo to ten sam Admin , laguje ? bo laguje na etfie czasem

fedur

GeForce