Problem z wejściem w grę

Zaczęty przez Tom3k, Wrzesień 24, 2009, 01:18:08 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Tom3k

Witam

Otoz mam spory problem z zalaczeniem L2 Gracii (final), mimo iz przedtem dzialala sprawnie, ale po kolei;

Mialem PIII 1 Ghz, 198 ramu, GF FX 5200 (128 mb), o dziwo gra ruszala i nawet dalo sie grac (^^,), jednak cos skopalem z pamiecia wirtualna (probowalem wiecej jej przydzielic spod windy) i od tamtego czasu gra nie screenuje sie (tzn logo jest, gra sie wczytuje a kiedy ma przejsc do czarnego ekranu przez cwerc sekundy widac okno w centralnej czesci ekranu) i dalej widac logo.. A wtedy mozna czekac i z pol godziny i nic.

Powyzszy komp sie spalil, i teraz mam uskladanego na szybko celka 750, 256 ramu i ta sama karte graficzna (FX 128 mb), podlaczylem stary dysk z L2, przekopiowalem na nowy (stary juz wydawal dzwieki jak czolg) ale problem dalej pozostal - gra nie chce się załadowac.

Za wszelkie rady i pomysły z góry dziękuje!

Ryane

Cytat: Tom3k w Wrzesień 24, 2009, 01:18:08 PM
Powyzszy komp sie spalil, i teraz mam uskladanego na szybko celka 750, 256 ramu i ta sama karte graficzna (FX 128 mb), podlaczylem stary dysk z L2, przekopiowalem na nowy (stary juz wydawal dzwieki jak czolg) ale problem dalej pozostal - gra nie chce się załadowac.

Ze starego dysku przekopiowales tylko i wylacznie l2? System jest na nowo wgrany czy jakis stary? Jesli ustawiles za malo pamieci wirtualnej powinien sie pojawic komunikat, ze windows sam ja zwiekszyl. Troche sie zdziwilem, ze na tym komputerze Ci dziala gracia final. A zanim cos bedziesz kombinowal w windowsie radze przeinstalowac gre, zrobic update i wtedy sprobowac uruchomic gre.

Tom3k

hmm tzn nie instalowalem w ogole l2 tylko po prostu zgralem z 2 plytek dvd juz rozpakowanego, w tym problem ze te plytki juz raczej nie nadaja sie do uzytku.. trza bedzie powtorke z rozrywki u kumpla zrobic ;/