L2EX low rate x5 Gracia Epilogue

Zaczęty przez Gandam, Październik 02, 2009, 10:56:05 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gandam

Po niewątpliwym sukcesie serwera Midrate (Aria x10 - średni online ponad 2k), administracja L2EXtreme postanowiła otworzyć drugi pod-serwer skierowany do całkiem innej grupy graczy. Nowy serwer LowRate (x5 Phoenix) będzie miejscem dla wszystkich osób, które nie przepadają za licznymi ułatwieniami w grze. Nie znajdziesz u nas ClassMastera, Mammonów w Giran, subek czy nobla dostępnych bez Questa. Nie uświadczysz sztucznie wydłużynych buffów,dance i songów. Z racji tego iż dualbox jest zabroniony, zwolennicy aktywnej gry supportem będą odgrywać ważną rolę.

Strona www:
http://www.l2ex.pl

Kronika:
• Gracia Epilogue

Rates:
• Exp/SP/Adena/Spoil x5
• Party XP/SP x1.8
• Quest Drop Chance x3
• Quest Adena/Sp/XP reward x2
• RaidBoss Drop x1
• Herb Drop x2

Enchant
• Safe +3
• Max +20
• Chance 66%

Pozostałe informacje:
• Działające CH/Zamki/Fortece
• Działający Manor/Fishing
• Działające Improved zwierzaki
• Działąjący PartyMatching
• Vitality system
• Kamaloka
• Skille 80+
• Enchant skilli na atrybut
• Działająca certyfikacja skilli
• Czas buffów/Dance/songów – retailowy
• WYMAGANE questy na profki/subki/nobla
• Dualbox zabroniony
• Dotacja jedynie na akcesoria (czapki, agathiony)

Serwer:
• Intel Xeon W3520
• 4x 2x 2.66+ GHz 45nm
• 12 GB DDR3
• Intel SSD X25-M 2x 80 GB
• Łącze 1 Gbps

Start:
13 października 2009
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Buster?

Jeżeli online na tym serverze będzie porównywalny z tym, który jest obecnie na pierwszym servie tej ,,sieci" to może być naprawdę ciekawie. Zrobiłem krótkie rozpoznanie wśród ludzi grających od dłuższego czasu na Arii i muszę przyznać, że jestem mile zaskoczony tym, ile nawet dość szczegółowych rzeczy tam działa z GF.

Scorpion

No dualbox-no fun. Co w sumie mnie cieszy, bo malo ludzi z x10 odejdzie xD
...

and1

Ja na sete dam zaglądnę i zapewne zostanę na dłużej, tyle lepiej. Ze nowy pod-serwer będzie w ogóle czym innym niżeli mid x10. Dotacja super, nie przeszkadza w rozgrywce. Nie dziwie się, że na tąchwilę jest to najlepszy polski serwer na silniku javy. Jedynie ma się zastrzeżenia do Gm'ów lekkie nobbki, ale może sięto zmieni  :D

Ryane

Cytat: and1 w Październik 03, 2009, 12:59:45 PM
Jedynie ma się zastrzeżenia do Gm'ów lekkie nobbki, ale może sięto zmieni  :D
A ja mam zastrzezenie do graczy, tez duzo gra tam takich lekkich noobkow ;]

and1

Cytat: Ryane w Październik 03, 2009, 06:47:22 PM
Cytat: and1 w Październik 03, 2009, 12:59:45 PM
Jedynie ma się zastrzeżenia do Gm'ów lekkie nobbki, ale może sięto zmieni  :D
A ja mam zastrzezenie do graczy, tez duzo gra tam takich lekkich noobkow ;]

lepszy nobek gracz niżeli, taka pomoc w postaci GM'a. Nie mówię o ich nie wiedzy, tylko o zachowaniu za mało twardą rękę trzymają. :P

Gandam

Aeore Healer 97 Lilith

Gandam

Tak chodzilo mi o to ze nie ma elementow wplywajacych na gre, tak wiec zostawie ta informacje w nazwie tematu :)

Aria stoi juz chwile stoi na takiej samej zasadzie i nie bylo jak na razie problemow :>

w 1 poscie macie zreszta napisane

• Dotacja jedynie na akcesoria (czapki, agathiony)

wedlug mnie przynajmniej jest to najwieksza zaleta servera :) nie ma u nas 13latnich dzieciakow ktorzy nie wiedza co z kasa robic, tylko pakowac w serwer i chwalic sie jacy to oni nie sa PRO majac vesper na +20 :)

tak wiec powiedzcie o nas znajomym i do zobaczenia wkrotce na Feniksie!:>

Aeore Healer 97 Lilith

Ryane

Cytat: Sebal w Październik 07, 2009, 11:41:22 AM
Phenix, Fenix, Phoenix i tak jest dobrze ^^

Wbiję tam zobaczyć czy wszystko fajnie działa :]
Dziala wszystko co jest napisane. Jedynym minusem tego serwera sa zle dzialajace resisty i skille arbalestera, ale i tak milo wspominam gre na x10.

NightBird

Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Maślan

Gandam

na x10 (Ariia) gram od 6 miesiecy i przy 2k online nie odczuwalem tego :> bez problemu chodzil server :)

Aeore Healer 97 Lilith

and1

na Siege również nie ma problemów. W końcu to nie jest czyste l2jserver tylko modifikacja l2jOfficial. Więc może tam jest stabilność serwera ulepszona. No ale nadal restarty co dzień godzina 6:30

Scorpion

CytatJedynym minusem tego serwera sa zle dzialajace resisty
Mogłbyś rozwinąć?
...

rexetin

Against

Jak dla mnie, to rate mógł by być ze x3, ale i tak na pewno wpadnę pograć.

Gandam

Cytat: Against w Październik 08, 2009, 11:13:13 AM
Jak dla mnie, to rate mógł by być ze x3, ale i tak na pewno wpadnę pograć.

bardzo dobre podejscie ^^ nie przekreslac serwer zbyt szybko :)
zapraszma juz tylko 5 dni! :)

Aeore Healer 97 Lilith

Maślan

Scorpion

Cóż mogę powiedzieć- jak na l2joke, to działa naprawdę dużo rzeczy, a osoba Gnata jako prowadzacego serwer gwarantuje dobre zaplecze techniczne. Gralem tam troche czasu(niby nadal gram, ale to tak ze 2x w tygodniu jak dam rade), a wrazenia mam naprawde pozytywne. No moze poza wpieprzaniem sie gm-ow w ingame sprawy, jak trainowanie/bluzgi itp. Ale skoro niektorzy potrzebuja, zeby miec sie komu poskarżyć, to mozna i to zniesc.
Jak ktos szuka stabilnego serwera low rate, ktory dlugo pociagnie, to smialo moze tam zawitac.
...

NightBird

Zajrze na tenn serwerek.. zna ktos lepsze klany ktore sie tu wybieraja ?
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Gandam

Aeore Healer 97 Lilith

Ryane

Taa Tanebrae to chyba jedyny ogarniety klan, ktory idzie na ten serwerek. Szkoda, bo zas bede musial biegac przez miesiac bez klanu, zanim sie pojawi jakis klan, ktory bedzie mogl z nimi konkurowac ;/

Kwadrat

idz do preto  :P nawiazywali z nami rywalizacje i sa calkiem niezli

Avenev

wybralbym sie  na 5x ale odstrasza mnie brak resistow u mobów, w cata siedzą necrusy i czyszczą wszystko( to ze maja dark attack a moby maja dark ressist tylko na ikonce w oknie moba ^^ )
a na fog sorce masówkami nawalaja taki dmg na  mobie jakby nie mial resista a  przeciez maja^^
na razie czekam na nowego dexa no chyba ze admin cos zrobi z tym bugiem zgloszonym 5 miesiecy temu  bo jak na razie to tylko zamknal temat gdzie to bylo zgloszone^^ mistrzowskie zalatwienie sprawy^^

Ryane

Cytat: Kwadrat w Październik 10, 2009, 10:02:09 AM
idz do preto  :P nawiazywali z nami rywalizacje i sa calkiem niezli

Preto chyba nie idzie. A jak nie idzie kks to nie ma sensu isc do tego klanu, bylem z nimi w ally i bez lidera nie potrafia sie zgrac.

Cytat: Avenev w Październik 10, 2009, 10:33:05 AM
wybralbym sie  na 5x ale odstrasza mnie brak resistow u mobów, w cata siedzą necrusy i czyszczą wszystko( to ze maja dark attack a moby maja dark ressist tylko na ikonce w oknie moba ^^ )
a na fog sorce masówkami nawalaja taki dmg na  mobie jakby nie mial resista a  przeciez maja^^
na razie czekam na nowego dexa no chyba ze admin cos zrobi z tym bugiem zgloszonym 5 miesiecy temu  bo jak na razie to tylko zamknal temat gdzie to bylo zgloszone^^ mistrzowskie zalatwienie sprawy^^

Z pewnoscia to naprawi. Choc gdy gralem na tym serwerze jeszcze z 2-3 miesiace temu to resisty dzialaly na moby, tylko w pvp cos nie dzialaly za dobrze.