Akinator

Zaczęty przez Mlor, Październik 07, 2009, 07:42:22 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Mlor

A wiec tak, wybierzcie sobie jakas postac, obojetnie czy realna czy fikcyjna. Nastepnie wejdzcie w ten link: Klik, Akinator zgadnie kogo macie na mysli! To naprawde dziala, a ja jestem pod niemalym wrazeniem.
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

YoungPadawan

hym...tego...szybki jesteś...
I'm offline.

Wraith

Może i nie najnowsze, ale sprawdziłem i teraz zadaje więcej sprytnych pytań, dzięki czemu od razu odgadł, że miałem na myśli Todd'a(postać z avatara). A w dalszej kolejności Angelę Gossow z Arch Enemy, Fritzla z piwnicy i wokalistę Cannibal Corpse.
Zuy i mhroczny Gronostaj z Abyssa x3.

'Lepiej być faszystą niż pedałem.' - A. Mussolini.

Maślan

Cytat: Wraith w Październik 07, 2009, 11:49:34 PM
Może i nie najnowsze, ale sprawdziłem i teraz zadaje więcej sprytnych pytań, dzięki czemu od razu odgadł, że miałem na myśli Todd'a(postać z avatara). A w dalszej kolejności Angelę Gossow z Arch Enemy, Fritzla z piwnicy i wokalistę Cannibal Corpse.

fan StarGate SGC i Atlantis ?

bula

Cytat: Mlor w Październik 07, 2009, 07:42:22 PM
A wiec tak, wybierzcie sobie jakas postac, obojetnie czy realna czy fikcyjna. Nastepnie wejdzcie w ten link: Klik, Akinator zgadnie kogo macie na mysli! To naprawde dziala, a ja jestem pod niemalym wrazeniem.
failed, mojego nie odgadl

bylyforumowicz

Ma spore problemy z odgadnieciem smerfa o ktorego nam chodzi, ale generalnie fajna zabawka :)

Wraith

Cytat: Maślan w Październik 08, 2009, 07:54:46 AM

Po nicku nie widać? :P Hm, SGC? Skrót oznacza Stargate Command, mają taki serial? Chyba, że chodziło Ci o 'SG-1' z McGyverem.

Maślan

Cytat: Wraith w Październik 08, 2009, 11:37:59 PM
Cytat: Maślan w Październik 08, 2009, 07:54:46 AM

Po nicku nie widać? :P Hm, SGC? Skrót oznacza Stargate Command, mają taki serial? Chyba, że chodziło Ci o 'SG-1' z McGyverem.

nie pisałem po nazwach tylko o które seriale mi chodziło - osobiście lubie ten serial i mam całe 10 sezonów SG-1 i 5 sezonów Atlatis i do tego 2 pełnometrażówki... Ogólnie ciekawa tematy SC-fi - super się ogląda ....

Pozdrawiam

Wraith

'Mam nadzieję, że te owoce będa równie smaczne, jak farmerzy, którzy je wyhodowali.'  :D

Maślan

Cytat: Wraith w Październik 08, 2009, 11:47:00 PM
'Mam nadzieję, że te owoce będa równie smaczne, jak farmerzy, którzy je wyhodowali.'  :D

meaby xDDDD

Wraith

Albo, hmm... Raz Cię mogłem urazić na tym forum. Podać Ci rękę na zgodę? :P

Maślan

Cytat: Wraith w Październik 08, 2009, 11:56:42 PM
Albo, hmm... Raz Cię mogłem urazić na tym forum. Podać Ci rękę na zgodę? :P

a po co ? :PPP

ja tam się nie urażam tak bardzo mimo to wole dramy ;D

Ryane

Pomyslalem sobie o Zarakim (z Bleach) i udalo mu sie odgadnac ;]

Falconek

A ja pomyślałem o mojej postaci z L2 i odpowiedział, że to moja postać z WoW :D

x3nomorph

Nie udalo mu sie odgadnac Batmana  :oops:
new future.

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

DIO

a ja chcialem Hardkora a wyszedl wampir  :oops: , fakt ze polowa bytran = nie wiem ale co tam wazne ze nie zgadla maszyna

Maślan

Wraith

Wyszło SGU, oglądałeś pierwszych 6 odcinków ? Jak Ci się podobają ?

Ryane

Bardzo fajne to jest, aktualnie 9 na 10 razy trafil ;] Troche musieli sie nameczyc przy tworzeniu tego systemu.

Nervoson

z MacGyverem sobie nie poradzil.

Dakorn

Cytat: Nervoson w Listopad 14, 2009, 04:29:57 PM
z MacGyverem sobie nie poradzil.

Mało wiesz o tej postaci albo słaby inglisz :P nie miał problemu po moich odpowiedziach znaleźć MacGyvera  :P

myha

odgadł spidermana, bonharta, magika
casce odgadł drugim zestawem pytań:P
a zoltan chivay nie odgadł w ogóle:P
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."