DUALE DLA GLADA

Zaczęty przez robert85, Październik 17, 2009, 05:14:43 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

robert85

Witam mam dualki tal dle +4 i zastanawiem czy nie zmienic na dynasty albo czy nie kupic tych samych tylko np +8 czy tam +9 ?? co myslicie lepiej inwestowac w dynasy czy te same tylko z wiekszym plusem ?:D thx za odpowiedz

Rickert

Dla mnie lepsze są Duale S grade [chodzi o te pseudo SA dzieki enchantowi +4] to jest główny powód
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

ScovY

S grade +8,9 są godne polecenia
Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

robert85

no zgadza sie spoko ale znowu dynasty maja do critoli +109 i hp niby +10 % w sumie critiki wazna sprawa a jednak 109 to juz by zrobilo roznice tak mi sie wydaje :P no nic pomysle jeszcze thx za odpowiedzi

Kommodus

ja bym brał dynasty, ten boost do crytow daje potęznego kopa, a przeciez moc glada lezy w krytach  :drool:

zulek

taa krytach z regular hitów bo chyba do tego dodają te duale a szansa na crt ze skila jest zależna od str :P Także jak bijesz z regular hitów ( :P) to dynasty FTW, ale tak ogólnie zwykłe s grade na +8/9 lepsze są dla glada.
DN: NM(30x):
Tyr/ol sub: Bh/wc
Des/tyr
Ee/ol
Bh/pal
Zerk

robert85

zulek pewny jestes te ten bonus do critoli nie bedzie sie liczyl przy skilach ??
bo w sumie mysle glownie o oly a tam to tylko skile urzywam :P

Digital Sonix

Na 100% to SA daje bonus tylko do regularów podobnie jak focus w DB więc na DN co najwyżej przydatne na pve