Problemy z grą

Zaczęty przez NiKON, Październik 20, 2009, 12:03:31 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

NiKON

Witam!!

Mam dwa problemy z grą na DN.
1. Nie moge sie dzisiaj zalogowąć. Wpisuje hasło i login i pojawia mi sie okienko że mam czekać.
2. Podczas gry po jakimś czasie zaczyna mi tak jakby śnieżyć obraz. Latają mi takie białe kropeczki po obrazie po pewnym czasie monit sie wyłącza i pokazuje mi że nie ma sygnału a gra cały czas jest włączona bo słysze w głośnikach. Po resecie kompa wszystko wraca do normy aż znowu pogram jakiś czas w l2 i problem zaczyna sie od nowa. Ma ktoś jakiś pomysł?? :/

Dodam jeszcze info o moim kompie.
Procek: Pentium IV 3,2GHz Hyper-Threading
Karta Graficzna: Radeon X600
Płyta główna: Intel D925XEBC2
RAM: Kingston 1GB

Bartus

Hej ja mam tak samo pisze ze mam czekać i niechce mi zalodowac hmm ?????? pomóżcie

Kotlet

przecież w loaderze czarno na białym jest napisane, że serwery nie działają na czas konserwacji, czy nikt tego nie czyta?

Co to problem z wyłączaniem się gry, to pewnie przegrzewa ci się karta graficzna, albo procesor.
W innych grach masz tak samo?

NiKON

Nie wiem. Nie gram w inne gry. :/ Wcześniej było wszystko ok

NiKON

Miałęś racje kolego z tym grzaniem się... :/ Wiatrak na karcie jest (nie wiedziec czemu) zardzewiały i w ogóle nie kręci :/

dzięki za odpowiedzi

Myślę, że temat można zamknąć.

salcicia

A wie ktoś kiedy będzie znowu działał ??

ScovY

Cytat: salcicia w Październik 20, 2009, 06:15:11 PM
A wie ktoś kiedy będzie znowu działał ??

Jak skończą naprawę...
Jeśli by ktoś miał wiedzieć to chyba Drake zamieścił by informacje na laoderze.
Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

NiKON

Siema!!

Wymieniłęm wiatrak i znowu wróciło wszystko do normy. Przedtem zaczynało mi świrować już na samym screenie logowania.
Teraz jest git ;)

Dzięki i pozdrawiam

bloow

siema, a ja mam prosbe, jak juz serwer ruszy zeby ktos tu dal cynk ze juz ok, dznx

ScovY

Cytat: bloow w Październik 22, 2009, 07:05:14 PM
siema, a ja mam prosbe, jak juz serwer ruszy zeby ktos tu dal cynk ze juz ok, dznx

WG mnie szybciej jest kliknąc "start" i spróbować się zalogować, no ale ok..
Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

mata

albo przeczytac loader'a DN bo juz jest nowa informacja 22/10/09
PR/BD: ON
TH/PAL: OFF
PR/SK: SOLD

szef46

czy ja dobrze zrozumiałem ostatni komunikat że na infinity magic damage wzrośnie o 18% na pvp tylko? byłby ktoś skłonny przetłumaczyć mniej więcej ten komunikat?

Decimus

też chciałbym przyłączyć się do tej prośby co kolega wyżej, o przetłumaczenie :)