update problem

Zaczęty przez mumin112, Październik 25, 2009, 11:17:58 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

mumin112

mam problem z update
1.chcac zrobic update klikam na ikone l2.ro  wyskauje okienko z informacja ze serw zmienil hosta i ja go tez musze zmienic,wiec robie to automatycznie jak i manualnie  bez skutku informacja ta dalej sie ukazuje.
2 pomijajac to naciskam start w celu uruchomienia update i jest to:

2009.10.25 23:16:48
CPU : GenuineIntel  Intel(R) Pentium(R) Dual  CPU  E2220  @ 2.40GHz @ 2400 MHz 894MB RAM
Video : NVIDIA GeForce 7100 / NVIDIA nForce 630i (7540)
PosCode : LS1(87) 0:0:0 2/0 [260]

General protection fault!

History: UOrcMove::CalculateCRC32 <- 1.510000::0 <- UGameEngine::Init <- InitEngine

a sprzet kompa przeciez nie jest za slaby.czekam na jakies rady
pozdrawiam i dziekuje

Soulern

Przenoszę do errorów.

Reinstalowałeś grę?

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

mumin112

jeszcze nie reinstalowalem bo plyty z l2 nie mam a sciaganie duzo czasu zajmnie,ktorego nie mam
co do bledu powyzej ujawnia sie kiedy zalaczam update.

Ryane

mumin112

tak zmienilem przez autoupdater
oraz manualnie kopiuj wklej
jak w tym momencie nacisne start wyskakuje critic

mumin112

jak robie update z oficiala bedzie hulało na prywatnym serwie
update z oficiala  to gracia final na moim serw tez gracia final

Ryane

W zasadzie to powinno dzialac, jesli serwer nie ma wlasnego updatera, bo wtedy inne pliki sciaga. Spraw jeszcze raz ten host czy jest poprawny, a jak dalej nie dziala to reinstall

mumin112

wiec tak update zrobiłem z officiala działa(ło)
wlaczalem gre przez  ikone gdzie odpalalem updtae official bo ze zwyklej ikony gdzie zawsze odpalalem wlaczalo sie gracia part 2(nie wiem czemu) wiec pogralem 2 dni az wraz chcac wlaczyc l2 zaczeło sie updateowac i sciagneło sie lineage epiloque i teraz l2 nie działa bo na serwie jest gr final ;//

ok z tym sie poradziłem...ale nastepnie wyskakuje komunikat...program l2.bin przestał działac...???nic nie daje ze zmienie l2.bin na l2.exe