Warcryer [WC]

Zaczęty przez Dohid, Wrzesień 17, 2006, 12:21:39 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

x3nomorph

Jezeli moze to byc screen z RPG-CLUB'a to zaraz moge takowy wykonac
new future.

Shogal

Nie spokojnie wierze na słowo.

Dzięki takim "unowocześnieniom" chodzenie w major arcanie ma całkiem duży sens.

Saha

mam pytanie jak sobie radzi w pvp i expie wc ale z 2h swordem + jakis light armor np a grady ?? widzicie wc w takim sprzecie ?? mam na mysli czy za wonlo by nie walil i czy jest taka mozliwosc pozdro > :P Saha Line][age

Alarion

Bardzo kiepsko. Albo robe, albo heavy. W light się nie baw. 2 hand swordy te daj spokój imho.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Saha

dzieki zdobylem dodatkowa wiedze na temat wc ;) dzieki Tobie fajnie xxDD :P

Saha

to zrobie nastepujaco : bw robe set + jakis b dager+4 xD co ty na to ? xD pasuje teraz jeszcze homek acu na +4 na zmiane xD

Alarion

Cat Drama Maker

MastJedi

możesz bawić się w dagger, ale ja tam jestem zwolennikiem magicznego blunta. Bo to i można przyp.. i szybciej się rzuca bufy i szybciej leczy. SA - w plecaku mam 2 - jeden Health, drugi Acumen :) Jak solo, to zakładam Health, jak do party - Acumen.

Jak B grade to ten do dostania w luxury shop, więc nie ma problemu.

A co do Light, to cast speed w dynasty robe jest dokładnie ten sam co w LA, a zawsze większy PDef :D Na heavy to się nawet nie oglądaj. Oczywiście Dynasty LA Enchanter. Testowane na PTSie.

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

Shogal

Cytat: Saha w Listopad 07, 2009, 05:28:45 PM
to zrobie nastepujaco : bw robe set + jakis b dager+4 xD co ty na to ? xD pasuje teraz jeszcze homek acu na +4 na zmiane xD

Zależy na jakiej kronice grasz...
Na gracji final hammer crush ma o wiele zwiększony power, a do tego masz vr mp więc możesz go używać prawie non stop z pewną oszczędnością na to by wrzucić sobie buffy.

Tara

Cytat: Kard w Październik 27, 2009, 01:09:25 PM
CoV trwa 5 min, re-use 4 min
zrodło: praktyka :)

Jesteś tego pewny pewny pewny ? :)

Bo naczytałam się już cudów o 20 minutowym reuse cova i i enchantowaniu go na + 11 żeby można było rzucać go raz za razem :!: Mam na myśli gracie final.

Tirius

"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

DonK.

robe czy light dynasty pod oly?(tzn w czym u was walcza wc - nie obchodza mnie opinie z priv), jaka bedzie roznica w ilosci many/pdefie/cspedzie(?) ? czy moze jednak olac pdef i zostac w MA(ze wzgledu na int)?
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

HellSign

Na najnowszej kronice to nadal ?
AM+ACU+atri
Major arcana+atrii
AS+CD w eq?

btw jakie atrii:P
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

KaeriN

fanar

Jest jakiś głębszy sens wstawiania do broni dla wrc kamieni żywiołów?

Wiem ze fire poprawiłoby wchodzenie freezinga, ale czy coś po za tym żywioł ten lub inny w broni da? (Zwłaszcza, że drain nie ma określonego żywiołu).

Czy w walce h2h zwiększy zadawane obrażenia? Znaczy czy żywioł w broni sam z siebie zwiększy zadawane obrażenia w zwykłym ataku (tego spod F1 ;) )?

DonK.

tak, kamyczki wkladasz np do daggera(cancel ftw) czyli broni ktora bijesz melee zeby zwiekszyc dps. W AM polujesz na wm/emp z augu nie na nuka wiec nie ma sensu pchac kamyczkow.
Hapszasin

Azella

Cytat: DonK. w Grudzień 11, 2009, 07:58:39 AM
robe czy light dynasty pod oly?(tzn w czym u was walcza wc - nie obchodza mnie opinie z priv), jaka bedzie roznica w ilosci many/pdefie/cspedzie(?) ? czy moze jednak olac pdef i zostac w MA(ze wzgledu na int)?

nie ma znaczenia w czym polecisz i tak jesteś do ściśnięcia na oly open przez 70% klas. Jak mówisz o cb to tylko robe i drain a emp w agu to syf bo daje stałą wartość nie % więc imo lepszy nuk w agu który masz na jakiś element
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

DonK.

wybralem MA, w AM wole wm/emp - nie znaczy to ze nuk jest zla opcja.
Hapszasin

rexetin

Mam pytanie. Czy w graci final trzeba dropic amulet chant of victory, chant of spirit itp ? Bo widzę że nie ma w dropie tego moba co niby to dropił.

jac0l

CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

rexetin

To dziwne bo byłem zobaczyć tego moba i jak najechałem na jego drop to nie bylo w nim amuletu... Gram na RPG club

jac0l

może przeoczyłeś a może serio nie ma :) na 100% ten amulet dropi z tych mobów;)
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

Kwadrat

Cytat: rexetin w Marzec 11, 2010, 06:46:47 PM
Mam pytanie. Czy w graci final trzeba dropic amulet chant of victory, chant of spirit itp ? Bo widzę że nie ma w dropie tego moba co niby to dropił.
nie trzeba juz od dawna

MastJedi

Nie potrzeba żadnych książek/amuletów do zwykłych skilli do 75 lvlu.
Potrzeba do tego, czego się uczysz z Forgotten Scrolli oraz na skille 76+

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

Alarion

Cat Drama Maker