Odp: [FAQ] Poradnik - la2.rus

Zaczęty przez DIO, Kwiecień 15, 2009, 12:13:19 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jagla

Kusi mnie, żeby sobię tu zagrać.... Dużo polaków gra na tym serverze?

mike_gornik

Lancer:
Jango - włóczykij 84, sprzedany

Van Hotler:
TTxXXXXX - bioły czołg 80+, aktywny

Healek

Siemka

skąd sciagnac Gracie Final?? Bo mam Gracie Part I i nie chce sie update'nac.

Materid

Materid - Naia (Off) - Phantom Ranger - 40 lvl (Imperlot)
Salianka - Naia (Off) - DE Warrior - 10 lvl (Imperlot Academy)
http://www.dogorybrzuchem.pl - autorski blog o kulturze i spoleczeństwie.

Healek

Dziekowac :P

killer625

jak ktos ma problemy ze sicagnieciem z serwerow FTP to mozna zawsze uzyc torrenta:

http://torrents.ru/forum/dl.php?t=1957007        <== link do oficjalnego torrenta hostowanego przez innove, tak ze max speed gwarantowany.

zeby sciagnac trzeba sie zarejestrowac na torrents.ru, rejestrowac sie mozna tylko miedzy 14-16 polskiego czasu. jakby ktos mial problem ze znalezieniem czasu w tych godzinach to moge udostepnic swoje konto poprzez PM na forum.

pozdro

seken

ja odswieze bo mam takie gluypie pytanie czy da sie zmienic unicode bez uzycia plytki windowsa bo chyba jej niemam juz (ops)czytalem teraz temat ktos zrobil pliki z rus unicode ale jak go uzyc? zielony w tym jestem

Ryuzaku

DA sie. Jak cie prosi o pliki klikasz "ok" , poprosi Cie o konkretne pliki. Wtedy wybierasz katalog C:\Windows\Fonts i koniec
ex STS 82 - ex member of LR and Assassins clan.
On Lancer server from 17.05.09 to 03.11.

seken

TurboDymoMan

gra nie dziala;/ zmienilem unikode na Rosyjski, udate jakis malys ciagnal, odpalam sciagnal guarda pokazuje sie czarny ekran jakby mial odpalic i restet kompa sie robi;/, game guard sciaga mi caly czas jakies 1-go update jak biore cancel gra sie wlancza z z bledem guarda klikam ok i wychodzi. Co dziwne z 2 razy jakos udalo mi sie wlaczyc l2 i normalnie gralem... Wiecie dlaczego komp mi sie restartuje? co mam zrobic?

Phoeniks

wywal caly katalog gameguard albo nawet system i zrob check files
Core - Feoh Wizard 85 /sub Aeore Healer 85+

Ryuzaku

Cytat: TurboDymoMan w Październik 30, 2009, 02:59:34 PM
gra nie dziala;/ zmienilem unikode na Rosyjski, udate jakis malys ciagnal, odpalam sciagnal guarda pokazuje sie czarny ekran jakby mial odpalic i restet kompa sie robi;/, game guard sciaga mi caly czas jakies 1-go update jak biore cancel gra sie wlancza z z bledem guarda klikam ok i wychodzi. Co dziwne z 2 razy jakos udalo mi sie wlaczyc l2 i normalnie gralem... Wiecie dlaczego komp mi sie restartuje? co mam zrobic?

Pewno masz karte ATI. Jezeli zauwazysz ze po krotkim czasie po pokazaniu sie Splash screena nie wlacza sie gra to niestety trzeba zrobic ctrl+alt+del i  wylaczyc proces l2.bin. Ja zauwazam to w prosty sposob. Od razu wlaczam ctrl+alt+del i patrze na process l2.bin. Jezeli dluzej niz 40 sec stoii na xx zuzycia pamieci, to wtedy sie gra nie zalaczy ;). Czemu tak jest? Nie wiadomo, z tego co czytalem forum.4game.ru to ma cos wspolnego ze sterownikami kart ATI. Jezeli masz inna karte, to znaczy ze to problem czegos innego.

Quentim

przy próbie logowania wyskakuje mi komunikat Ошибка системы. (po naszemu blad systemu). help mi plis

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Ryuzaku

Check files poszedl? ( to ten przycisk obok "igru")

Quentim

na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

endriuu

Cytat: TurboDymoMan w Październik 30, 2009, 02:59:34 PM
Tak jak Ryu napisal blad z karta, tez tak mialem i znalazlem na to sposob. Przed wlaczeniem gry zmieniam ustawienie rozdzielczosci monitora na najmniejsze 800-600 i pozniej odpalam gre. Gdy juz gra odpali zmieniam spowrotem na stare i wszystko dziala. :)

Khais

Khais
Grand Khavatari 77+/Warcrayer 40+
Noblesse 
Outcasters Clan - Nightmare Team
RuOFF - Lancer

DonK.

a nie pomagaja wam inne wersje sterownikow?
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Quentim

Cytat: Khais w Październik 31, 2009, 10:07:19 AM
Quentim l2 mode ON ?  :shock:

Mam w portfelu 200zl, trudna decyza, nie jesc i grac w aiona czy jesc a grac w co kolwiek, a privy posysaja  :oops:.

Phoeniks

quentim wywal system i pozniej check files zrob
Core - Feoh Wizard 85 /sub Aeore Healer 85+

Quentim

Zrobilem tak jak kolega endriuu napisal, smiga. WC/OL lf const party

Khais

heh jak bedziesz cos skladal to z mila checia sie przylacze - Tyrka bede robil ;) :P
Khais
Grand Khavatari 77+/Warcrayer 40+
Noblesse 
Outcasters Clan - Nightmare Team
RuOFF - Lancer

Alarion

Fajnie Quentim, że się coś odzywasz itd. Mam nadzieję, że dobrze się ruskiego nauczysz szybko...
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

DonK.

nie trzeba znac rosyjskiego zeby tu grac
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Quentim

Cytat: Alarion w Październik 31, 2009, 01:41:43 PM
Fajnie Quentim, że się coś odzywasz itd.

Znalazłem sobie dziewczynę i juz nie jesteś mi potrzebny  :oops: