Odp: [FAQ] Poradnik - la2.rus

Zaczęty przez DIO, Kwiecień 15, 2009, 12:13:19 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Eldalote

Cytat: Quentim w Październik 31, 2009, 07:58:26 PM
Znalazłem sobie dziewczynę i juz nie jesteś mi potrzebny  :oops:

Pfff masz czas na l2 = nie masz dziewczyny, ewentulanie kogos tu oszukujesz XD
Changed forum acc => Bubacz

Quentim

Mam czas na l2, jakas godzine dziennie miedzy rzutowaniem uszczelek do silnika a obliczaniem granicy ciagow. Dziewczyna studiuje w Lublinie, widzimy sie raz na tydzien.

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Quentim

na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Alarion

Ej wracaj do kosku w L2, ok? 81 się nei zrobi w 2 miesiące, srsly!

Cat Drama Maker

netheril

Cytat: Alarion w Listopad 01, 2009, 12:11:35 AM
idz uciekac przed elyosami bo jeszcze cie z legionu wywala za lamanie zasad!  :oops:
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Alarion

Zapytaj się Rudzika, jaka wczoraj akcja była... Oni mimo pomocy NPC dostali baty, a jak im powiedziałem do których kolejnych NCP-ów idziemy i że mają czas 1 PT wystawić bo my break 10 min robimy, to powiedział, że chciał, ale ale jak napisał propozycję PvP to na online +50 osób nikt nawet się nie zająknął. A my tylko 1 pt mieliśmy :<

Tak właśnie ucieka FL przed AE,  true story :(

I masz rację, 1 FL vs 3 AE będziemy uciekać, bo strata w beznadziejny sposób 200 AP boli ; p

Cat Drama Maker

Quentim

Napisala osoba ktora wiekszosc zycia spedzila przed l2. Mam 22lvl, a pvp wiecej niz po 2 latach na retailu. Jesli ktos mysli ze L2 umarlo zapraszam na ru ofa.

netheril

Cytat: Quentim w Listopad 01, 2009, 10:20:34 AM

Napisala osoba ktora wiekszosc zycia spedzila przed l2. Mam 22lvl, a pvp wiecej niz po 2 latach na retailu. Jesli ktos mysli ze L2 umarlo zapraszam na ru ofa.
agree

Tak tak alarionek a smok byly w tej bajce? :D
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Sebal

Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

Alarion

Nigdzie nei napisałem QQuentimku, że umarło, tylko, że ru off mnei za bardzo odstrasza. Abyss x3 prawie 1,5 roku spędzonego tam z cyrylicą skutecznie zniechęciło mnie do ruskich... I co z tego, że są nieogarami, ale są wszędzie i to mnie dobija : /

Ktoś powie, że przecież na naszym serwerze w Aionie RM i Greenfire to też ruskie, zgadza się, ale umieją tam po angielsku pisać, bo ich otoczenie do tego zmusza.

Do jakiego klanu idziesz? LR? ; )

Cat Drama Maker

Quentim

Siedze w akademi TauHaveloth. jestem tam raptem dzien ale widze ze cos z tego bedzie

DonK.

wszystko zalezy od podejscia, ja leje na cyrulice od pol roku chyba, dalej mi musza mowic ktory to tp od dolu itp a problemow poki co nie mialem chyba zadnych z rzeczami zwiaznymi z l2 ze wzgledu na jezyk - oczywiscie jesli to kogos 1wszy raz w l2 to ciezej troche ma ale wlasnie po to sa pl klany. Fajnie ze ludzie z eu zaczeli tu przychodzic zamiast pierdolic ze l2 dead bo im 4 pt zbanowali.
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Quentim

Znowy problem, podczazs check filesa nie chce mi pobrac pliku gameshield.dll wywala jakis komuikat i nie moge odpalic gry QQ.

Ryuzaku

Te boty z ofa pousuwajcie to zacznie dzialac normalnie ;D
ex STS 82 - ex member of LR and Assassins clan.
On Lancer server from 17.05.09 to 03.11.

Eldalote

Cytat: Quentim w Listopad 02, 2009, 04:26:28 PM
wywala jakis komuikat
Rada na taki komunikat jest zrobić coś adekwatnego do tego komunikatu.

A tak na serio, jak cos mamy wymyslic screen z tym komunikatem....
Changed forum acc => Bubacz

DonK.

GameGuard_error666:You don't have permission to play l2.
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Quentim

A moze ktos poprostu uploadnie mi ten plik? gameshield.dll w folderze system

Ryuzaku

http://rapidshare.com/files/301422477/gameShieldDll.rar.html

Sebal i tak wiem ze czytasz wszystkie posty na tym forum : odpaliles wkoncu l2 na tym w7? xD
ex STS 82 - ex member of LR and Assassins clan.
On Lancer server from 17.05.09 to 03.11.

Sebal

Sebal- Life ...

JaS

A mógłbyś nas uświadomić jak tego dokonałeś ?? Posiadam Win 7 32 bit i bez przerwy mam Errorcode zwiazany z Game Guardem.

Sebal

Sebal- Life ...

ihateelfs

Mam win7 i nie mogę odpalić klienta nawet jak mam zmieniony region na rosyjski, wszystko jak w pierwszym poście zrobiłem i wyświetla błąd przy włączeniu l2.bin i typowy windowsowskie okno informujące aby kontaktować się z nimi online i zamknąć program bla bla. :< Co robić?

EDIT: bez zangielszczenia wchodzi ale mimo ,że podmieniam ten plik gameguard to dalej jak włączy się login screen to GG error...
TehLover EE 80 / TH 77; Teon: RedSky [BANNED]
Ardhin SD 83 / Saggi 77 / Destro 75; Teon: SilentHorrors [RETIRED]
NoBuffsForU EE 85 / SWS 77 / Tank 4x; Naia: GreenFire [BANNED]
TehLover Yul Saggi / Sigel Shillien Templar; Core EU: BlackAngels [RETIRED]

JaS

Gdzieś wcześniej było powiedziane, że zangielszczenie nie działa.

Mam ten sam problem - mimo podmienionego pliku GameGuard.des nadal mam błąd GG (tylko Errorcode zmienił się z 0 na 114)... :?

EDIT: To normalne, że odpala mi się nProtect GameGuard Engine ??

Sebal

A właśnie, ja jeszcze robiłem tak, że włączałem Updater ruoffa wchodziłem do systemu usuwałem folder GameGuard, odpalałem grę dzięki czemu ściągały mi się pliki gameguarda i mogłem grać.
Sebal- Life ...