WSZYSTKIE Questy na zmiane profesji/ NOBLESSE QUEST/Quest Subklasa

Zaczęty przez Polgara, Maj 21, 2007, 08:26:52 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

coshoo

Cytat: boomb w Maj 27, 2009, 01:17:47 AM
hello, moje pytanie dotyczy alliance z ketra / badz varka

jak jestem powiedzmy w 3 osobowym pt, jedna osoba nie ma zaczetego questa a druga ma juz SKONCZONY ally lvl 2 czyli ma wszystkie itemy ale questa ma dalej w "zakladce" to czy itemy beda lecialy wszystkie do mnie? czy jednak te itemki beda sie dzielily miedzy mna a nim, chociaz on juz ich nie potrzebuje?

Jeżeli ma lvl2 ally i zebrane wszystkie itemki do lvl3 ale nie oddał to nie będą do niego wpadać, inaczej bedzie zabierał.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

zakrecona

mógłby ktoś podać w miarę szybki sposób na zakrwawienie szmatki? bo siedzę już drugi dzień i coś nic nie wychodzi mi.czy trzeba te mobki jakoś specjalnie bić czy co?? :? (serw off)

Astilia

Cytat: zakrecona w Wrzesień 28, 2009, 04:35:57 PM
mógłby ktoś podać w miarę szybki sposób na zakrwawienie szmatki? bo siedzę już drugi dzień i coś nic nie wychodzi mi.czy trzeba te mobki jakoś specjalnie bić czy co?? :? (serw off)

Generalnie musisz lać moba. Nie zabijać. Weź na plecy jakiegoś se/ee, broń z małym p.atk, wyciągnij moba z salki i lej jak najdłużej. Czasem się uda po 3min czasem po 2 godz.
Tak BTW to nie trzeba robić q na subę na offie. Wystarczy zrobić nobla i masz subę.
Cytat: Kard w Lipiec 01, 2009, 06:23:32 PM
Na koniec pragnę podkreślić, ze jesteśmy klanem który nie używa botów! Dla osób z nich korzystających nie ma u nas miejsca. Cenimy grę z żywymi ludźmi, którzy biorą z gry wszystko co oferuje tj. pve, pvp, community.
Cytat: Kard w Wrzesień 24, 2009, 01:28:52 PM
gdzie ta ciemnote wciskamy, ze jestesmy legit?

zakrecona

Cytat: Astilia w Wrzesień 28, 2009, 10:52:50 PM
Tak BTW to nie trzeba robić q na subę na offie. Wystarczy zrobić nobla i masz subę.

mam wreszcie :) doczytałam w sumie, że podobno zależy to od ilości zadanych uderzeń generalnie. hmm mógłbyś rozwinąć to zdanie.ja przyszłam z sewera ( na poprzednim też tak było), że sub dopiero zezwala na robienie na nobla. jak zrobić nobla bez suba? (od razu mówię , że jestem zakręcona :)  )

Astilia

Możesz to zrobić z Territory Wars. W dobrym party po 2-3 TW zdobędziesz 100 Territory Badge i za nie dostajesz nobla. Automatycznie masz zaliczone 2 questy - na subę i na nobla.
Poczytaj sobie o TW to się dowiesz szczegółów.
Cytat: Kard w Lipiec 01, 2009, 06:23:32 PM
Na koniec pragnę podkreślić, ze jesteśmy klanem który nie używa botów! Dla osób z nich korzystających nie ma u nas miejsca. Cenimy grę z żywymi ludźmi, którzy biorą z gry wszystko co oferuje tj. pve, pvp, community.
Cytat: Kard w Wrzesień 24, 2009, 01:28:52 PM
gdzie ta ciemnote wciskamy, ze jestesmy legit?

zakrecona

dzięki za odpowiedz. robienie tego jest rzeczywiście bez sensu  :) 

Loin

Słyszałem że w Gracia Final w q na subce, w miejscu kiedy trzeba dźgać baiuma można zastąpić dźgania baiuma jakimś sposobem innym, prawda to jest? Jeśli tak to jak to zrobić? :)
Khazad ai menu thorki norogh!

Madith

w ogole nie musisz robic questa na sube ani na noblessa...Jak zbierzesz 100 odznak z jednego territory w territory wars mozesz dostac noblesa...a zeby sube wziąć to poprostu podchodzisz do odpowiedniego npc i bierzesz sube..jak na HRach..

Jezeli o to Ci chodzi :P
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

DonK.

chdzi raczej o
Cytat# It has been changed so that one can either choose to see Baium through Magister Kaspar or to hunt monsters in the Tower of Insolence during the 'Fate's Whisper' quest.
# If Baium is not chosen, the player is asked to hunt Platinum Tribe mobs and bloody 30 pieces of white cloth.
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Madith

Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

DonK.

Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

MastJedi

Dokładnie - nie potrzeba już wizyt u Baiuma. Wystarczy pobić trochę aniołków :)

Pozdrawiam

PS. Nobles z TW jest dla mięczaków :D:D Trza być twardym, a nie "mientkim" :D
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

navan

Moglby ktos napisac wszystkie questy pokolei jaki trzeba robic na sube? Nobla rozumiem ze jak juz masz sube to tylko konczysz pokolei party.

Madith

Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

MastJedi

Cytat: navan w Listopad 18, 2009, 08:36:34 AM
(...)Nobla rozumiem ze jak juz masz sube to tylko konczysz pokolei party.

Dokładnie tak. Wykończysz po kolei 20 party i automatycznie masz Nobla.
Warunek - ma to być Twoje party.

Pozdrawiam
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight

navan

Cytat: MastJedi w Listopad 19, 2009, 06:24:00 PM
Cytat: navan w Listopad 18, 2009, 08:36:34 AM
(...)Nobla rozumiem ze jak juz masz sube to tylko konczysz pokolei party.

Dokładnie tak. Wykończysz po kolei 20 party i automatycznie masz Nobla.
Warunek - ma to być Twoje party.

Pozdrawiam

Dla osob nie znajacych j. angielskiego, tudziez niedomyslnosci - partsy(ang. parts).

@2up
Proponuje:
http://psp2kz.webpark.pl/ref/guza.htm

Nie chodzi mi o opis questa, tylko jakie q pokolei robic bo jest tam tak namieszane, ze sam juz nie moge do tego dojsc. Btw. autor chyba napisal wszsytkie questy od konca... :)

wojtek0018

takie pytanko(wiem ze wykopuje)
ma ktos linka do 3klasy na sword muse(następny po sword singer)

jac0l

CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

Bled

Territory badges are acquired through a Territory Manager after completing a quest which occurs during a territory battle. This mission will automatically be assigned to all registered participants who are online during the time when the territory battle is occurring.
jakiego typu są to questy?

MastJedi

Cytat: Bled w Luty 18, 2010, 04:29:30 PM
(...)
jakiego typu są to questy?
- zniszcz katapultę wroga
- zlikwiduj "20" mistyków wroga
- zlikwiduj "15" wojowników wroga
- zlikwiduj "7" rycerzy wroga
- zlikwiduj "18" artystów wroga
- itd
...
Ilości wrogów oraz ich profesje są z sufitu. Nie pamiętam jakie są wymagane. Ale na 100% nie są to poszczególne klasy. Nie musisz sam ich zabijać, wystarczy, ze ktoś z Twojego party to uczyni.
Za każdą zakończoną grupę otrzymujesz coś koło 512k expa i trochę SP.
Nie pamiętam jak za katapultę.

Pozdrawiam

Pozdrawiam

Pluum

Kilka linków już jest nieaktualnych z listy np 1 profesja itp

qback