Gra się włącza ale tak naprawde nie włącza xD

Zaczęty przez Elenestir, Listopad 08, 2009, 01:13:15 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Elenestir

Witam, ostatnio chciałem sobie zainstalować ponownie L2 CT3 i gdy próbuję uruchomić to pokazuje mi się to okienko z różnymi postaciami i napisem Lineage2 the chaotic throne... i gra się ładuje i ładuje, natomiast nie ma jej w aktywnych aplikacjach :/ już tak kiedyś miałem i zapomniałem jak to naprawić... Dodam że mam Viste home premium :) Pozdrawiam

Ryane

Tez to kiedys mialem, pokombinowalem troche i naprawilo sie.
Sprobuj moze odpalic gre jak administrator. Albo moze system jest zepsuty, np na l2ex tak mi sie dzialo, gdy podmienilem stary system z nowym, zamiast usunac stary i wkleic nowy.

Ailkilu

Gdzieś tam słyszałem że najnowszy update AVG blokuje GG, ile w tym prawdy? Nie wiem. Chodzi pewni i tak o Gg, więc zablokować go :P

http://fyyre.ivory-tower.de/wildcard.rar
Teon
Sagittarius 80, Eva's Saint 77, Grand Khavatari 79 - Banned

Sagittarius 83+ Retired.

Lancer
SwS 5X - Active.

Elenestir

Hmm z systemem powinno być wszystko ok, nic tam nie ruszałem, niestety wklejenie pliczku nie pomogło :( jako administrator zawsze uruchamiam

Madith

na 80% to cos z gameguardem.

Spróbuj wylaczyc antyvirusa/firewall'a na chwile i uruchom gre. Jezeli pomoze to znaczy ze cos Ci blokuje gg..Jezeli nie to sprobuj przeinstalowac gre..
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Elenestir

Właśnie dodałem do wykluczeń u kasperskiego l2 bo zapomniałem że przecież kaspersky nawet jak jest wyłączony to blokuje >< k dzięki wszystkim za pomoc. Można zamknąć mdh. Pozdrawiam

//Soulern: ROAAAAR!! Otwieram na podstawie ugody w dziale modów..