Informacje o serverze + dobra dawka dziennego flame

Zaczęty przez PoweR, Sierpień 20, 2009, 09:23:27 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dickert

nom... głownie to widać przy shotach, reuse skilli i wypadaniu dropa.

Scorpion

Ja glownie mam ss lagi, lagow w czystej postaci raczej nie doswiadczam, bo albo mam 78 ping, albo 9999 xD Imo zwyczajnie maszyna im nie wyrabia, bo z dnia na dzien ludzi przybywa(3k online wieczorkami sie zdarza).
...

Morswin

Zalezy kiedy. Wczoraj nie wiem, bo prawie caly dzien mialem sklepik postawiony, a w srode mordowalem troszke w branded i zadnych lagow nie bylo :)

P.S. ping mam 81 (prawie zawsze) :D

DEfan

Szukam akademii !!! :D Prosze o pm do kogo mam sie zglosic
WR 82/80/75/75 - Dex x4 (retired)

Zovi

Witam wszystkich ponownie :) .Mam tutaj palka lvl 61 o ile się nie mylę, bo grałem tutaj kiedyś i chyba znowu zacznę. Tak więc szukam klanu.
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

Nervoson

OK a jak sprawa z botem dalej wszyscy tak biegaja... i gm nic z tym nie robi? Tylko pisac mi tu bez sciem. Szukam info na ten temat a nie bota :>

AbaddoN

czasem ktos jakiegos bana za bota dostanie, ale to trzeba sie na prawde postarac chyba.

Nervoson

AbaddoN

a no. imo tylko czasem w fogu/it/mos sprawdzaja
(nervoson wez mi na gg odpisz mby?)

pokit

Sochar

Ogarnia ktoś l2net lub walkera?
Bo na maxcziters  ludzie gadają ze "ruska ochrona " działa oO
Kropla drąży skałę nie siłą, lecz częstym padaniem.
Gariopontus

TrzymSie

Cytat: AbaddoN w Listopad 16, 2009, 04:54:04 PM
czasem ktos jakiegos bana za bota dostanie, ale to trzeba sie na prawde postarac chyba.
troche tego jednak jest
http://www.rpg-club.com/en/?p=banlist

kinus

Cytat: Nervoson w Listopad 15, 2009, 03:21:30 PM
OK a jak sprawa z botem dalej wszyscy tak biegaja... i gm nic z tym nie robi? Tylko pisac mi tu bez sciem. Szukam info na ten temat a nie bota :>

banuja, zwlaszcza jak nie dotowales i postawisz wieska gdzies gdzie ludzie biegaja. a tak, to w catach chyba kazdy boci:)
//
echo '16i[q]sa[ln0=aln100%Pln100/snlbx]sbA0D4D465452snlbxq'|dc

TrzymSie

Tam sie nie gra, to serw testowy, bez kotków etc.

_RaZoR_

HellSign

Tak....

Pomijając fakt, że dziwne są pytania tego typu? Nie ma wyznaczników, czy warto czy nie, bo teoretycznie zawsze znajdzie się serwer, który np. będzie miał jeden czynnik lepszy, a drugi gorszy :)

Klanów jest sporo, lagów nie ma, pvp jest :) Sprzęt nie jest żadnym problemem czy to na bocie czy samemu(po prostu trzeba pograć 21/28h tyg :P)
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

_RaZoR_

Ok tyle że przeraziło mnie to że kurde Biegają ponoć Vespery i s80 oO

coshoo

Cytat: _RaZoR_ w Grudzień 04, 2009, 06:27:12 PM
Ok tyle że przeraziło mnie to że kurde Biegają ponoć Vespery i s80 oO

no i co z tego?
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

HellSign

3 sety vesper?
30-50 setów dyna - nie dziw się 2miechy farmili na bot pt(ETC) terz tylko biją na vespery bossy i tyle.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

_RaZoR_

Hellsing jaki masz Clan jest to klan polski ? Bo chciałbym wbić

coshoo

Ok napiszę swoją opinię na dzień dzisiejszy. Przez ostatnie 3 lata grałem na retailu a teraz zagrałem sobie for fun na tym serwie. Serwer ma pliki gracji final pts, oczywiście jak to na privach są bugi (trade bug dalej nienaprawiony), ss lagi w godzinach szczytu bywają wkurzające ale generalnie nie jest źle. Botowanie na x30 to jest lol po prostu. W 3 tygodnie jak tu gram mam 5 kont z 81lvl+, main klasa za chwilę 85lvl. Z kasą najmniejszych problemów. Zobaczymy jak się rozwinie dalej sytuacja czy warto tu zostać na dłużej.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

Rickert

Cytat: _RaZoR_ w Grudzień 04, 2009, 07:05:30 PM
Radziłbym na tego pana uważać, złodziej - pierw budzi zaufanie by okraść :)
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

HellSign

Cytat: Rickert w Grudzień 04, 2009, 10:59:13 PM
Cytat: _RaZoR_ w Grudzień 04, 2009, 07:05:30 PM
Radziłbym na tego pana uważać, złodziej - pierw budzi zaufanie by okraść :)

Możesz mi zarzucić, że odszedłem od serwera kilka razy, nie podając przyczyny.....

Ze złodziejstwem nie mam nic wspólnego, nigdy nikogo nie okradłem ani nie scammowałem....

Moje konto zostało teraz sprzedane z wratha bez najmniejszych problemów, a osoba zadowolna.
Z tobą nigdy w życiu nie grałem, a nawet jak to co masz w stostunku do mojej osoby, że mnie obrażasz(chociaż i tak mam to gdzieś :P )

Ja jestem w AA -> przeszliśmy z wratha po 2 miechach nieaktywności :P

Na razie to ogarniam support powolutku/sprzęt/ koksanie sybki, klan też ogarnia powoli(noblesski itd.) więc na razie powiedzmy, że przygotowujemy "cegiełki pod zabudowę"

BTW jak ktoś coś ma do mnie to niech to mi powie w 4 oczy :) Hellsing = Marvix tak, żeby nie było.

p.s
Nie mówię już dużo na vencie/tsie jak kiedyś - więc z tym też się odp*** Pzdr. Owku
p.s 2 :

Klan jest międzynarodowy, nie polecam Stricte polskich klanów na żadnym serwerze :D
RPG CLUB x3 Empire

HellSign

Cytat: coshoo w Grudzień 04, 2009, 07:11:57 PM
Ok napiszę swoją opinię na dzień dzisiejszy. Przez ostatnie 3 lata grałem na retailu a teraz zagrałem sobie for fun na tym serwie. Serwer ma pliki gracji final pts, oczywiście jak to na privach są bugi (trade bug dalej nienaprawiony), ss lagi w godzinach szczytu bywają wkurzające ale generalnie nie jest źle. Botowanie na x30 to jest lol po prostu. W 3 tygodnie jak tu gram mam 5 kont z 81lvl+, main klasa za chwilę 85lvl. Z kasą najmniejszych problemów. Zobaczymy jak się rozwinie dalej sytuacja czy warto tu zostać na dłużej.

Wiesz to zależy :P

Na chwilę obecną jest 1sided, a problem jest w zgadaniu się opozycji bo nie mogą się dogadać, a samotnie nie dadzą rady, bo przepaść pomiędzy sprzętem w etc, a innych klanach jest olbrzymia :P No zobaczymy, ale nie jest źle :D
RPG CLUB x3 Empire