Dragon x15 Dynasty Set

Zaczęty przez Sanex, Listopad 12, 2009, 07:55:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sanex

1. Mam pytanie, prozbe, czy moglby ktos opisac jak idzie zdobyc Dynasty SET (NIE DNET) na dragonie?  :oops:

Wiem ze na isle of prayer leca seed of evil, ale nie dropia niestety niebieskie/czarne/biale wiec ta droga nie da sie zdobyc dynasty ;(( (wg mnie)  :_delf_2:

2. Z jakich moobkow na hellbound zdobyc party na dynasty weapony? Spoil lub drop. :angel:

lamie?

ech...
też chciałbym wiedzieć bo widzę że dużo ludzi lata w Dynasty bądź w DNET  :ork_5_3:

Calmodi

http://www.lineage2media.com/hellbound%20increasing%20caravan%20level.html

w tym link powyzej jest wszystko napisane, questu na isle of prayers nie oplaca sie robic, ten na hellbound island jest o wiele latwiejszy xDD

lamie?

dziękować ;]
a żeby dawać sobie rade na hellbound to jaki trzeba mieć lvl ? , a i z jakich mobów lecą te HFP itd. ?
Jbc mam necro na razie 42lv  :P + Dc robe set i som+a+1 :shock:

.S.T.A.L.K.E.R.

na wyspie są silniejsze moobki z tego co pamiętam to silniejsze niż na pi

Sanex

Potworki maja w *** ataku  jeszcze wiecej zycia... Postac musi miec 78lvl+ zeby zrobic questa na wejscie na HB, do tego fajnie meic lvl kolo 84 zeby w ogóle w nie trafiac : F nie wspominajac o tym ze full buff to podstawa, i ze ZADEN mag tam nie pobije :|

Dobry luk+bp na plecach, tyr/de z vampem, tyr+vamp, lub de+bp... Jeszcze czasem lduzie dagerami to bija :D

lamie?

:o
to powiadasz że żaden mag nie da tam rady ?:/
to kogo byś polecał ? łucznik, dagger, pall, da ?

jac0l

Najlepiej kilku daggerow , lethal party.
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

.S.T.A.L.K.E.R.

a tytane z subka kasteciarza w s grade bym tam dal rade??

jac0l

Jasne przeciez frenzy i bizon to masakra o.o Tyle że bez full buff bedzie Ci ciężko o.o
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

Margrit

Cytat: Sanex w Listopad 12, 2009, 10:24:57 PM
ZADEN mag tam nie pobije :|

Z tym się nie zgodzę, ja latam sobie na carawany, to zawsze się jakiegoś scorpiona bije, sh/se tam wymiata, gram na buffie ola i jest masakra, no a jak jeszcze dojdze kumpel albo dwóch sh/bd z sirenem i ol/ee z pofem to te moby padaja na dwa hity ( czytaj na dwa cryty), kuzyn gral necro/bp i też dawał rade.