Lineage 2 Enigma [Zapowiedz]

Zaczęty przez Maniac, Październik 14, 2009, 04:14:45 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

agrrr

Ten serwer ruszyl oficjalnie czy dalej jest w fasie beta testow ?

TheAlchemist

Cytat: Maniac w Listopad 19, 2009, 12:46:13 AM
drobny up serwer bedzie obslugiwal klienta gracia final

tzn serwer jest jeszcze w "fasie" beta testów/

░█▀▀ ░█▀█ ░█ ░█▀▀ ░░█▀▀ ░█▀█ ░█ ░█ ░░░
░█▀▀ ░█▀▀ ░█ ░█ ░░░░█▀▀ ░█▀█ ░█ ░█ ░░░
░▀▀▀ ░▀ ░░░▀ ░▀▀▀ ░░▀ ░░░▀░▀ ░▀ ░▀▀▀ ░

Maniac

Nie ruszyl jeszcze, zostalo dodane wsparcie dla klienta gracja final na prozbe graczy.
Lineage 2 Enigma is coming, most epic polish server ever!

Maślan

Cytat: Maniac w Listopad 19, 2009, 12:35:00 PM
Nie ruszyl jeszcze, zostalo dodane wsparcie dla klienta gracja final na prozbe graczy.

Jakie klany przewidujesz na start ?

Maniac

Nie jestem w stanie odpowiedziec na to pytanie, napewno malej ilosci graczy nie bedzie ze wzgledu na dobrej jakosci source ktory nie posiada wad znanych z l2j oraz bardzo przyjazny system dotacji.
Lineage 2 Enigma is coming, most epic polish server ever!

Rickert

kur.. a liczyłem że zagram na Graci Part II :P trudno
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Ryane

Ale mniej wiecej jaki online, nie liczac boxow? (jesli beda dozwolone, bo nie znalazlem takiej informacji)
100+?
300+?
500+?

Maślan

Cytat: Maniac w Listopad 19, 2009, 02:47:41 PM
Nie jestem w stanie odpowiedziec na to pytanie, napewno malej ilosci graczy nie bedzie ze wzgledu na dobrej jakosci source ktory nie posiada wad znanych z l2j oraz bardzo przyjazny system dotacji.

zapodaj linka na pm na temat tego source.

Dzięki

Ryane

Cytat: Ryane w Listopad 19, 2009, 04:06:40 PM
Ale mniej wiecej jaki online, nie liczac boxow? (jesli beda dozwolone, bo nie znalazlem takiej informacji)
100+?
300+?
500+?

/bump

A zeby nie bylo, ze spamuje to kiedy (raczej w ktorym miesiacu) serwer startuje?

i bump

Lmao

Dostepna jest juz open beta, mozna przetestowac serwer wiecej info na http://www.l2v.webd.pl/enigma/web/

Lub od jutra www.l2enigma.com.pl

Ornetto

Oo puni wreszcie odpalił serwer?? :D

Ryane

Jak serwer ruszy przed 15 to zagram, jak nie to czekam na rpg club/dexa (jak wszyscy) ;p

Lmao

Cytat: Ornetto w Luty 08, 2010, 03:41:12 PM
Oo puni wreszcie odpalił serwer?? :D
ta zlukaj soft szczena opada   :shock:

Ryane

http://www.l2v.webd.pl/enigma/index.php?topic=13.msg97;boardseen#new

Mam nadzieje, ze nie bedziecie sluchac tych noobkow i serwer bedzie retail like ;]

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Lmao

Nowa linki z domeną  :)

www.la2enigma.com.pl
www.forum.la2enigma.pl

rexatras

Cytat
W l2 gram już 9 lat

Na jakiej kronice on zaczynał? :o

HellSign

Zabawni jesteście...

Jaki to pack? Grałem na tym serwerze, znam z niego parę osób i to jest l2j czy l2jfree itd. to bez różnicy nie można być tak zaje*** żeby w parę osób od zera emulator napisać i piszcie co chcecie to jest niemożliwe.

Tak drogi sprzęt, a na .... Stronkę was stać nie było, aktualnie jest ona za darmo dostępna w internecie.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Lmao

Enigma l2j l2jfree?ahahhaha zaloguj sie do gry i zobacz co tam dziala pozniej sie wypowiadaj
Jak ty w ogóle mogles na nim grac kiedy wczoraj open beta dopiero ruszyla ]w ogóle?  :o

HellSign

Cytat: Lmao w Luty 10, 2010, 12:35:23 AM
Enigma l2j l2jfree?ahahhaha zaloguj sie do gry i zobacz co tam dziala pozniej sie wypowiadaj
Jak ty w ogóle mogles na nim grac kiedy wczoraj open beta dopiero ruszyla ]w ogóle?  :o

l2v=enigma
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Ornetto

HellSign w jakim klanie grales na l2v?? :P

Lmao

Cytat: HellSign w Luty 10, 2010, 01:58:32 AM
Cytat: Lmao w Luty 10, 2010, 12:35:23 AM

l2v=enigma
Totalna Bzdura

Ryane

Wiec Enigma na jakich plikach bedzie? Zrobiliscie sobie ten wlasny "projekt" l2v, ale nie uwierze, ze nie jest on modyfikacja l2j.
I radze sie pospieszyc z uruchomieniem serwera, bo kazdy ogarniety gracz wybierze rpg club/dexa, a nie jeden z polskich serwerow o ktorych jest juz wyrobiona niezbyt fajna opinia.

Lmao

Dex rpg 4-5x enigma 15x co ty porownujesz?  :o Source jest pisany od podstaw przez rebelion, extender od c5 jest od dev-ow enigmy  i nie ma w nim ani jednego znaku od l2j-server, opinia o enigmie? nie mozesz wystawic opini skoro serwer w ogóle nie wystartowal xD

Ryane

O pliki nie bede sie klocil, bo pewnie mozesz o tym wiecej powiedziec niz ja ;]  Ale wierz mi, ze ludzie wola isc na mniejszy rate i miec gwarancje wysokiego online, dobrych plikow (w przypadku rpg club) oraz tego, ze serwer nie padnie po 2 miesiacach. niz na serwer, ktory jest malo znany, a jak ktos poczyta tutaj temat valinora to sie na 90% zniecheci do niego;]