Buffer for Destro (DualBox)

Zaczęty przez Destro, Listopad 19, 2009, 03:12:21 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Destro

Gram Destro na 35lv na razie ,a raczej jeszcze gram Orc Raiderem :P
No i włąśnie zastanawiam się jaki buffer był by najlepszy na dualboxa dla tej postaci??
Gram na abyssie x10 i expa nie ma na potęge wiec nie chce mi sie expic jakiegoś buffera na 70lv by miał jakies porzadne buffy. Dlatego jaki Buffer będzie się nadawał dla tej postaci najlepiej i do jakiego lv wyexpic jego?? Biorę pod uwagę raczej 3 postacie: WC BlateDancer and Prophet.

jac0l

Gram na abyss x7 także Destrem :P Kiedy farmie w fog/it rzadko zabieram propheta wole taki skład: DC,SWM,SD i gitara - brak zerka czasem mnie wkurwia np. przy odnawianiu sie frenzy albo zaelot no ale nie ma źle :D Kupuje od priesta potki na speed lvl 2 -> i go :P
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

TheAlchemist

Według mnie najlepszym rozwiazaniem Bedzie propeht jako ze gdy juz dobijesz do Pofa bedzie lepiej bo Pof nie zabiera speeda jak to w przypadku Cova

:)
BD odpada ;P

░█▀▀ ░█▀█ ░█ ░█▀▀ ░░█▀▀ ░█▀█ ░█ ░█ ░░░
░█▀▀ ░█▀▀ ░█ ░█ ░░░░█▀▀ ░█▀█ ░█ ░█ ░░░
░▀▀▀ ░▀ ░░░▀ ░▀▀▀ ░░▀ ░░░▀░▀ ░▀ ░▀▀▀ ░

jac0l

Co ty dupyczsz?:D Pof odejmuje speeda - ale mniej niż COV, niby czemu BD odpada? Vampirik jest daremny he?
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

MastJedi

Cytat: TheAlchemist w Listopad 20, 2009, 12:04:39 AM
Według mnie najlepszym rozwiazaniem Bedzie propeht jako ze gdy juz dobijesz do Pofa bedzie lepiej bo Pof nie zabiera speeda jak to w przypadku Cova

BD odpada ;P
Tia.... grałes kiedyś Prophetem? Miałeś PoFa na sobie? Chyba nie...

A co do odpowiedzi - jeśli to będzie 2box wyłącznie dla siebie - bierz Propheta. Jeśli do wykorzystania w party/klanie/czasami jako main - bierz WCta

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

bula

Cytat: MastJedi w Listopad 20, 2009, 07:14:26 PM
Cytat: TheAlchemist w Listopad 20, 2009, 12:04:39 AM

BD odpada ;P
Tia.... grałes kiedyś Prophetem? Miałeś PoFa na sobie? Chyba nie...

A co do odpowiedzi - jeśli to będzie 2box wyłącznie dla siebie - bierz Propheta. Jeśli do wykorzystania w party/klanie/czasami jako main - bierz WCta

Pozdrawiam
no w sumie Counter Critical pwnz

Scorpion

...