BAI BAI WILCZEBOTY :D

Zaczęty przez Ganymede, Listopad 20, 2009, 11:54:05 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

netheril

Cytat: Ganymede w Listopad 29, 2009, 01:40:17 PM
Cytat: Astilia w Listopad 29, 2009, 11:31:51 AM
Gany, co słychać pod biurkiem u suhego? Sprawdzasz się? Dalej cie trzyma w bottrainie?

Rozumiem wasze rozgoryczenie. Nikt was nie lubi, ban na najlepsze spoty, wara boicie się oddać, ciągły płacz kardzia itd. Ile można expić 81lvl na HS? Inna sprawa, że ogarnięcie jakie gany pokazał na frapsie jest powalające. Pro player.

Co do waszych osiągnięć - zakupy na allegro to dość proste rozwiązanie ale jak nie umie się inaczej... Najciekawsze jest to, że zakupy zakupami a wyniki kiepskie. Ruski zerg nie do ruszenia. Ale najważniejsze, że jesteście legith (nie licząc suhego i przydupasów). NCSoft pewnie jest z was dumny  :).

dobra trolu juz dosc juz cie nakarmilem, czas wyslac cie na diete, w grze non factor o ktorym nikt nigdy nie slyszal pewnie nawet nie grasz na lunie tylko na jakims lolprivie za to na forum warrior no1.

dla calej reszty to temat o tym jakiego faila zalapaly wilcze boty, jak chcecie sobie flejmowac DA to obok jest od tego topik.
sry ze pytam ale jestes taki glupi naprawde czy tylko udajesz? :)
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Astilia

Gany i kardzio to takie przydupasy suhego. Pobotują razem. Kupią coś na allegro. Do tego dochodzi ekipa niewtajemniczonych - tak właśnie wygląda lolDA. Wystarczy poczytać hero żeby mieć jasne rozeznanie kto to jest. Fraps ganego tylko to potwierdził. Ciołki, które nie mają pojęcia o grze. W tej sytuacji nawet tysiące złotych wydane na sprzęt/postacie nic nie zmienią i zgorzkniałe dzieciaki mają wielki problem. Jak im to ktoś wytknie na forum to już jest dla nich katastrofa. Dlatego też tak łatwo ich podpuścić. Nakręcają się jak przedszkolaki. Ekipa frustratów i tyle. Idealnie to pokazuje przygłupi kardzio. Napisz gdzie nie możemy expić. Piszę gdzie. Kardzio milczy, zmienia temat w ostateczności pisze że nie można mieć wszystkiego. 
Cytat: Kard w Lipiec 01, 2009, 06:23:32 PM
Na koniec pragnę podkreślić, ze jesteśmy klanem który nie używa botów! Dla osób z nich korzystających nie ma u nas miejsca. Cenimy grę z żywymi ludźmi, którzy biorą z gry wszystko co oferuje tj. pve, pvp, community.
Cytat: Kard w Wrzesień 24, 2009, 01:28:52 PM
gdzie ta ciemnote wciskamy, ze jestesmy legit?

netheril

akurat do DA jako DA nic niemam bo sa calkiem fajnym klanem imo ale niektorzy (tak tak ganego mam na mysli) pokazuja taki poziom ze pozal sie boze  :?
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Kard

Cytat: Astilia w Listopad 29, 2009, 06:19:58 PM
ble bel bel
ales mi nawtykal, szok, chyba teraz sie zamkne w sobie :P
nie ma to jak random z priva i jego wizja swiata :P
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

Astilia

Hahaha kardziu. Ciebie nie ma nawet na privie. Pozostałość po tobie to bot na boxie. Co do wizji świata to swoją pięknie pokazałeś w ostatnich postach. Oszust i frustrat. Dawno nie pisałeś o kiepskim sprzęcie i lowlvl. Urzekła mnie twoja historia i proszę o jeszcze  :).
Na koniec pragnę podkreślić, ze jesteśmy klanem który nie używa botów! Dla osób z nich korzystających nie ma u nas miejsca. Cenimy grę z żywymi ludźmi, którzy biorą z gry wszystko co oferuje tj. pve, pvp, community.

Kard

Cytat: Astilia w Listopad 29, 2009, 10:58:19 PM
Ciebie nie ma nawet na privie.
w dupie byles i gowno wiesz :P
tylko na tym forum mozesz jeszcze poszczekac bo chyba maja slabosc do takich cwokow, albo poprostu, zeby nie ty i twoje placze to nikt by nic nie napisal :P

Astilia

Uuu prawda w oczy kole. Dawaj ciołku dalej. Dobre było. Rozumiem, że więcej płaczu o sprzęt będzie dopiero po siege bo teraz siedzicie gdzieś zbunkrowani. Trudno. Może spec gany jeszcze napisze coś wesołego.
Kardziu ty nawet na forum nie poszczekasz. Totalny brak argumentów i natychmiastowa zmiana tematu już jest nudna a inteligencją nie grzeszysz  :).

Dla przypomnienia kardziu-oszuście gdzie są dowody na moją obecność w lolDA? Jakieś foty z cytadeli i epików też miałeś wkleić buraku.

Azella

Cytat: Roxis w Listopad 28, 2009, 10:11:27 PM
Przeciez suhy gra przez cala noc i przez caly dzien live :D:D

btw znalazlem bocika na ru offa, jak na razie sie dobrze sprawuje :D:D:D

Go go go 6x :)
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

Ganymede

&

Ganymede lvl 82 Mystic Muse
Proud member of DeathAdders clan on Luna server

Astilia

Rozumiem, że zastanawiasz się który wybrać na awatar. Ten trzeci chyba najbardziej do ciebie pasuje ale lepiej zapytaj suhego :).

Kard

Cytat: Astilia w Listopad 30, 2009, 08:09:37 AM
Dla przypomnienia kardziu-oszuście gdzie są dowody na moją obecność w lolDA? Jakieś foty z cytadeli i epików też miałeś wkleić buraku.
wiesz wykazac, ze jestes kretynem to najprostsza rzecz na swiecie (wystarczy sygnaturke przeczytac :P bez roznicy twoja czy moja)
chciales dowodow - podalem twoje IP, ktore mialem z naszego forum, ty twierdzisz, ze ktos mi je dal, nawet adminow tego forum o to posadzales, wiec nie -_-' i powiedz jak je zdobylem

jeszcze niedawno bylo:
Cytat: Astilia w Listopad 24, 2009, 11:00:13 PM
Ban na HB i GC, epiki  :P.
i co pajacu juz na HB i GC nie mamy?

foty z cytadeli? po ch. ? tylko takie tlumoki jak ty tam chodza na xp na 78/80 przy aktualnej karze za bicie mobow z wyzszym o 2 lvl (ale co ty mozesz o tym wiedziec na privie takich rzeczy nie uswiadczysz), a na epicki nadal mamy sznase, a tobie pozostaje juz tylko trolling :P

Astilia

Kardziu oszuście jeżeli masz moje IP z waszego forum to wklej fotę. Piszę o tym od miesiąca a ty buraczku cały czas kręcisz. Moja sygnatura potwierdza to, że się zagubiłeś w swoich kłamstwach biedny chłopcze lub tylko chcesz oszukać nowych członków żeby na ich tle być pro i legith. Tak naprawdę to jesteś ćwoczkiem bez jaj, który boi się przyznać że do 76 został wybotowany przez kolesi.

Napisz jeszcze coś wesołego frustracie. Gdzie teraz botuje wiesia? Co z epikami? Na TW będziecie już mieli pro sprzęt i lvl czy dalej będzie płacz?

BTW Na greenie też obniżyli lvl mobów pojacyku. Nie wiesz tego? Skąd możesz wiedzieć boxie na bocie  :) :) :).

Madith

wiecie...to sie staje juz naprawde nudne :(
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Azella

i o czym ten topic był? :) bo teraz to ja tylko 2 haterów czytam :D
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

Astilia

Topic był o naszym banie  :) ale ile można o tym pisać. Bot zarobił - bot odrobi. mdh - może nudne ale jest co robić. Ci, którym się nie podoba pewnie od dawna tu nie zaglądają a mu możemy wymieniać cenne uwagi i dzielić się doświadczeniem zdobytym w grze  :).

Kard

ja przynajmniej czasem odpowiadam na twoje -_-'ane pytania a ty smrodku nawet tego nie potrafisz, maly test:
na pytanie skad mam twoje IP twoja odpowiedz brzmi:
Cytat: Astilia w Listopad 30, 2009, 10:14:44 AMKardziu oszuście jeżeli masz moje IP z waszego forum to wklej fotę.

Cytat: Astilia w Listopad 30, 2009, 10:14:44 AM
Moja sygnatura potwierdza to, że się zagubiłeś w swoich kłamstwach biedny chłopcze lub tylko chcesz oszukać nowych członków żeby na ich tle być pro i legith. Tak naprawdę to jesteś ćwoczkiem bez jaj, który boi się przyznać że do 76 został wybotowany przez kolesi.

co do sygnaturki, ale misiu skup sie na niej, w ktorym miejscu sie w tych wypowiedziach pogubilem
co ma bycie legit do uzywania botow?, to jak pajace tobie podobni zaopatruja sie na allegro to oni sa legit (tylko misiu bez filozofi, proste pytanie - prosta odpowiedz: tak alobo nie.)

przyznac sie do niczego nie boje, a botowac nie botowalem, co najsmieszniejsz pisze to cwok, ktory boji sie podac swoj nick z gry bo dopiero wowczas byloby smiechu

Cytat: Astilia w Listopad 30, 2009, 10:14:44 AM
BTW Na greenie też obniżyli lvl mobów pojacyku. Nie wiesz tego? Skąd możesz wiedzieć boxie na bocie  :) :) :).
co ma pajacu green do cytadeli? trolling pelna gemba :P
nawet nie licze na jakies odpowiedzi, ale bujaj sie plebanie

Cytat: mdh w Listopad 30, 2009, 10:25:31 AM
nudne, glupie? zgadza sie, ale zarazem pytanie od czego tu jest mod? O.o

Astilia

Niech zgadnę... mod jest od uratowania przygłupiego kardzia bo sam nie daje sobie rady.

Kardziu-oszuście gdybyś miał moją fotę z forum waszego pseudoklanu to z wielkim podnieceniem byś ją tu wkleił dzieciaku. Niestety żałosny kłamco - nie posiadasz czegoś takiego więc cały czas się plujesz usiłując zmienić temat. Ponieważ jednak jesteś przygłupim prostaczkiem to kiepsko ci to wychodzi  :).

Jak pisałem wcześniej... pogadajmy o sprzęcie i levelu. To był fajny temat do płaczu. Sam jesteś boxem ale może suhy i przydupasy coś ci opowiedzą i będziesz mógł pożalić się na forum.

Kard

wlasnie wykazalem ze jestes trollem i moje dokarmianie sie konczy

dla potwierdzenia, to nie jest jedyny temat gdzie ten troll pisze glupoty
http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,18444.40.html

Astilia

Taaak kardziu. Jest problem z fotą. Wmawiałeś sobie, że istnieje ale to nie pomogło. Nie znalazła się. Dla frustrata i mitomana to duży problem. Nie załam się dzieciaku. Nie rób emoquite z forum jak zrobiłeś z gry bo trafić drugiego takiego inteligentnego inaczej trolla nie będzie łatwo a fajnie się wkręcasz.

Jeżeli nie czujesz się na siłach w sprawie mojej obecności w lolDA to wymyśl coś nowego a jak będzie to ciekawe to może zapomnę o twojej wpadce, przestanę cię nazywać oszustem i przejdziemy do omawiania nowego tematu. Może reszta przydupasów suhego ci pomoże bo samemu możesz nie ogarnąć  :P.

Ganymede

Cytat: Azella w Listopad 30, 2009, 10:27:02 AM
i o czym ten topic był? :) bo teraz to ja tylko 2 haterów czytam :D

Madith

Cytat: Kard w Listopad 30, 2009, 11:30:32 AM

Cytat: mdh w Listopad 30, 2009, 10:25:31 AM
nudne, glupie? zgadza sie, ale zarazem pytanie od czego tu jest mod? O.o

mod jest od rozstrzygania sporow, pilnowania zeby nie lamac regulaminu...a nie od zamykania tematow takich jak ten. Zamknalem Wam jeden topic, byl placz i zrobiliscie kolejny. Teraz pewnie bedzie to samo. Sam sobie roboty dokladac nie bede. Poczekam az Wam sie znudzi ten temat. A moj post byl taka mala uwaga, ze zaczynac wymieniac poglady od poczatku, powtarzacie sie i jest to nudne. Ile mozna pisac o banie kilku/nastu osob...

Poza tym jak Ci sie nie podoba moje modowanie, zmien forum, najlepiej na to, gdzie Twoj jakis tam idol jest super modem i powinienem sie od niego uczyc albo napisz na mnie skarge do Admina. Ew sam sie postaraj, zostan modem zamiast mnie i sprawdzimy jak sie sprawdzisz. Znajac zycie pobanujesz polowe uzytkownikow za zle teksty o Tobie (jak te w tym topicu) i forum bedzie calkiem dead QQ
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Kard

Cytat: mdh w Listopad 30, 2009, 02:46:38 PM
mod jest od rozstrzygania sporow, pilnowania zeby nie lamac regulaminu...a nie od zamykania tematow takich jak ten. Zamknalem Wam jeden topic, byl placz i zrobiliscie kolejny. Teraz pewnie bedzie to samo. Sam sobie roboty dokladac nie bede. Poczekam az Wam sie znudzi ten temat. A moj post byl taka mala uwaga, ze zaczynac wymieniac poglady od poczatku, powtarzacie sie i jest to nudne. Ile mozna pisac o banie kilku/nastu osob...
a gdzie ja ci kazalem cos zamykac? O.o
kazdy z tych tematow to flejm i tam jest miejsce tych tematow, a skoro tego nie widzisz to wspolczuje...
z dzialu o lunie zrobiles dzial flejmu na lunie

Cytat: mdh w Listopad 30, 2009, 02:46:38 PMPoza tym jak Ci sie nie podoba moje modowanie, zmien forum, najlepiej na to, gdzie Twoj jakis tam idol jest super modem i powinienem sie od niego uczyc albo napisz na mnie skarge do Admina. Ew sam sie postaraj, zostan modem zamiast mnie i sprawdzimy jak sie sprawdzisz. Znajac zycie pobanujesz polowe uzytkownikow za zle teksty o Tobie (jak te w tym topicu) i forum bedzie calkiem dead QQ
znajc zycie? a co Ty o mnie wiesz by w ten sposob pisac?
no teraz masz astilie i forum zyje, gratulacje

bula

Cytat: Kard w Listopad 30, 2009, 02:57:07 PM
Cytat: mdh w Listopad 30, 2009, 02:46:38 PMPoza tym jak Ci sie nie podoba moje modowanie, zmien forum, najlepiej na to, gdzie Twoj jakis tam idol jest super modem i powinienem sie od niego uczyc albo napisz na mnie skarge do Admina. Ew sam sie postaraj, zostan modem zamiast mnie i sprawdzimy jak sie sprawdzisz. Znajac zycie pobanujesz polowe uzytkownikow za zle teksty o Tobie (jak te w tym topicu) i forum bedzie calkiem dead QQ
znajc zycie? a co Ty o mnie wiesz by w ten sposob pisac?
no teraz masz astilie i forum zyje, gratulacje
nie tylko, ma tez ciebie i ganego

Kard

Cytat: bula w Listopad 30, 2009, 02:59:15 PM
nie tylko, ma tez ciebie i ganego
o sobie nie zapominaj

@mdh bylo troche ciekawych watkow i prob dyskusji, ale wieczne wpierdalanie sie niedorozwinietego trolla uniemozliwia rozmowe na jakikolwiek temat, wiec jak ty chcesz by forum zylo?, na lunie w chcwili obecnej jest chyba najwiecej polakow, dwa dosc duze klany i mysle, ze znalazly by sie i tematy i chetni do dyskusji, ale nie na takim poziomie (moj poziom dyskusji jest odpowiedzia na pieprzenie jakiegos lola, to jedyne moje usprawiedliwienie, ale nie specjalnie ma sie wybor jak sie gowno do ciebie przyczepi))

Ganymede

Cytat: mdh w Listopad 30, 2009, 02:46:38 PM

Poza tym jak Ci sie nie podoba moje modowanie, zmien forum, najlepiej na to, gdzie Twoj jakis tam idol jest super modem i powinienem sie od niego uczyc albo napisz na mnie skarge do Admina. Ew sam sie postaraj, zostan modem zamiast mnie i sprawdzimy jak sie sprawdzisz. Znajac zycie pobanujesz polowe uzytkownikow za zle teksty o Tobie (jak te w tym topicu) i forum bedzie calkiem dead QQ
Fajnie gdybys jeszcze potrafil zachowac troche neutralnosci w swoich wypowiedziach, otoz JEST TO watek o banach dla wilczych botow (jak zapomniales to sprawdz nazwe watku) i dyskusja na ten temat jest jak najbardziej ON topik, zas wynurzenia trolla Astili zdecydowanie nie sa. Jako mod, moglbys sie tym zajac zamiast rozmyslac o dziwnych pomyslach zamykania watku (skad w ogole taki pomysl?).
Nudne to sa wlasnie wypociny Astilii wymyslane na poczekaniu jak leci, bez ladu czy skladu, nielogiczne i wewnetrznie sprzeczne, ale jemu nie chodzi o jakakolwiek rzeczowa dyskusje, po prostu sie dobrze bawi jak kazdy rasowy trol (patrz onet.pl) piszac klamstwa i bzdury na oslep, moze ktos sie w koncu zajmnie smierdzacym problemem?