L2 Avalonas - Interlude Lov Rate

Zaczęty przez Rickert, Październik 14, 2009, 01:26:01 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

grabarz87

Ja gadalem z jednym z adminow (Shaya) i tyle tylko mi powiedzial ze oni maja problemy jakies "w papierach".

Drax09

Czyli jeszcze tak z tydzień czasu może 2.

h4ckel

rexetin

Daleric

Ludziska  to kiedy wstanie serwer nie jest przez nikogo potwierdzone jak na razie. Były pogłoski ,że do końca tego roku ma ruszyć. Zaznaczam ,że to jak na razie przypuszczenia. Więc posty typu " jeszcze miesiąc"  nie wnoszą nic do tematu :)

Osobiście (pewnie nie tylko ja) wolę poczekać aż dopracują serwer i załatwią wszystkie niezbędne sprawy aby móc cieszyć się później gra przez długie miesiące (mam nadzieje) niż po kilku tyg. narzekać na bugi.
Rower To Styl Życia

Ryane

Moze bugow bedzie malo, ale ludzi tez bedzie duzo mniej. Malo kto bedzie chcial czekac kolejne kilka tygodni na serwer.

Daleric

Z drugiej strony dziwi trochę podejście  gm. Niby mają all dopracowane i problem leży gdzieś w papierkowej robocie a żadnego info na stronie jak nie było tak nie ma.
Wystarczyłoby napisać ,że np. serw ruszy za ok. 2-3 tyg. a nie trzymać ludzi w niepewności. To chyba wiele nie kosztuje a daje już jakieś podstawy.

EDIT: Dzisiaj pojawiło się nowe info odnośnie startu serwera>>> http://www.avalon-gaming.lt/
Rower To Styl Życia

Rickert

Przed świętami... mmmmmm no to nawet przemyślane - Zima = więcej czasu na gre w wieczorne, zimne dni :P
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

grabarz87

Fajnie to w sumie wymyslili. Do swiat dopracuja serwer od strony technicznej. Online bedzie wiekszy bo wiadomo - swieta. Sprawy papierkowe zalatwia do tego czasu. Zmiany w administracji juz zrobione... nic tylko czekac na start udanego serwa ^^

Quibre

Ma ktoś jakies info na temat powazniejszych PL klanów które beda grć na avalonie?

nawrot

Feron

Cytat: Sokol w Październik 18, 2009, 07:37:10 PM
Grabarz czemu piszesz że liderem OtherSide był Feron jak był nim Adior,  potem chyba dopiero Feron nim został ogólnie uważam ze był to najlepszy polski klan na Avalonie (Byłem w nim od powstania na Avalonie), a ten klan co reklamujesz będzie coś w stylu -_-'ców czy z tego ally. Bo jak tak to ma wyglądać to szczerze odradzam. No i pewnie do zobaczenia na Live :)

No musze powiedziec ze ekipe mielismy niezla :]  Niestety wszystko sie posypalo ;/

Ja i zaden z moich znajomych raczej niewybieramy sie na avalona
Pozdro

btw Sokol nick z avalona ?

grabarz87

wizz

Mam parę pytań co do serwera :

1.Ile osób  przewidujecie na starcie  i czy serwer  da sobie rade z ilością graczy około 3 k ?
2.na starym avalonie ile było polskich klanów ?
3.Jakieś różnice zauważone  miedzy  retail skillami bądz gimpowane postacie w jakiś sposób ?
4.Skile z 79 działają poprawnie np counterattack ?
5.czy Teza działa  poprawnie
6.Jakies zbugowane questy zauwazyliscie ?
7.Letahale u Dagera czy dzialają poprawnie .

Sokol

wizz

Wipe  dnia 13.12.2009 rate x5  start serwera będzie ogłoszony na dniach .

Ryane

Jak bedzie z dualboxem? Cos mi sie wydaje, ze na starym avalonie byl dozwolony.

Feron

wizz

Cytat: Ryane w Grudzień 11, 2009, 05:07:05 PM
Jak bedzie z dualboxem? Cos mi sie wydaje, ze na starym avalonie byl dozwolony.

passive dual box , ale  będzie dobrze uwierzcie  mi ;] nie będzie z tym problemów ,martwię się o tych retardów z Litwy tylko.Walka o ch i ogólnie czy koxy są do expa

Sokol

Mnie tylko zastanawia czy Sygi i Thuglife będą grać

Feron

wizz

Cytat: Sokol w Grudzień 11, 2009, 05:26:09 PM

kto to bo  nie ogarniam ich ;]

Feron

Cytat: wizz w Grudzień 11, 2009, 05:38:42 PM
Cytat: Sokol w Grudzień 11, 2009, 05:26:09 PM

kto to bo  nie ogarniam ich ;]