Outcasters - pytania, odpowiedzni, opinie

Zaczęty przez Sebal, Grudzień 01, 2009, 07:54:00 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sebal

Zanim się ostatni fraps ściągnie, to mogę wiedzieć jaka jest jakość Waszych frapsów?
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

lempartus

ciężko się samemu siebie ocenia. Moim zdaniem warto. Tu macie link do forum dexa gdzie inni nasz ostatni fraps oceniali --> http://dex.lineage.ro/index.php/topic,57935.0.html

Miłego oglądania i witam wszystkich rodaków z nowego serwera
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Sebal

No cześć, cześć :P

Autor jakie efekty dał na początku, dobre bajery :p

Oglądam właśnie, całkiem ciekawe. Muzyka jak dla mnie zła.
Sebal- Life ...

Madith

Cytat: Sebal w Grudzień 01, 2009, 08:10:50 PM
No cześć, cześć :P

Autor jakie efekty dał na początku, dobre bajery :p

Oglądam właśnie, całkiem ciekawe. Muzyka jak dla mnie zła.

to nie jest temat o jakoscie/ocenie frapsow.

@lempartus

Czy przyjmujecie tez inne klasy ??
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Sebal

Sebal- Life ...

AndyBishop

na dexie grałem 2 misiące ale troche pvp z wami miałem.
ludzie sie z was śmiali że tak flajmujecie ale ja was doskonale rozumiem.
Bycie 1 shotem strasznie denerwuje :P

Ryuzaku

oooooooooooooooooooooooooooooo kutwaaaaaaaaaa xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ex STS 82 - ex member of LR and Assassins clan.
On Lancer server from 17.05.09 to 03.11.

netheril

Cytat: AndyBishop w Grudzień 01, 2009, 09:32:39 PM
na dexie grałem 2 misiące ale troche pvp z wami miałem.
ludzie sie z was śmiali że tak flajmujecie ale ja was doskonale rozumiem.
Bycie 1 shotem strasznie denerwuje :P
lets start tha flames!! Q_Q
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Madith

Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

fedur

podzielam zdanie Ryzu...

hahahahhaha OutCasters na ruoff!!

DonK.

z tego co pamietam to jak ktos napisal ze LastRumuns przechodza na lancera reakcja byla podobna wiec nie rozumiem czemu oni teraz sie smieja  :oops:
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

lempartus

to tylko oznaki radosnego przywitania.

Jeśli ktoś liczy na odwzajemnienie flamesu z mojej strony - niestety muszę go zawieść.

MDH w tym momencie potrzebujemy przede wszystkim 1x bd, ale jesteśmy otwarci jeśli ktoś jest ogarnięty i będzie do nas pasowal
Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

Ryuzaku

Cytat: DonK. w Grudzień 01, 2009, 10:28:47 PM
z tego co pamietam to jak ktos napisal ze LastRumuns przechodza na lancera reakcja byla podobna wiec nie rozumiem czemu oni teraz sie smieja  :oops:

ciekawe kto ta reakcje wyrazal, bo jak tu przechodzilismy to w tej sekcji bylo 50 postow xD

A co do samego outcasters... No coz , mam nadzieje ze ich polityka i ambicje sie zmienili przez ten.. hmm rok? nie wiem ile nie gralem na dexie qq.. moze 2 ..  Bo generalnie ich podejscie z dexa mi sie nie podobalo =]

TrzymSie

Zebyś ty wiedział ilu osobom nie podobało sie podejście LR z dexa, czy generalnie całego creedu. Jak chcesz (chcecie) coś wyśmiać, ponarzekać etc. to proszę o konkrety a nie takie p... o dupie maryni.

chociaż po dłuższym zastanowieniu zaczynanie tego tematu nie będzie miało większego sensu, za bardzo Ryu jesteś zapatrzony we własną dupe od jakiegoś czasu.

Azella

gl hf Outcastles.

Kolejny klan w liczbie 25 osób :) generalnie mam nadzieje że macie swojego bubacza który wam pomoże na roffie :)
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

damoon

Witamy na ruoffie. 
Mam szczera nadzieje, ze uda wam sie "przebic". Fajnie jakby pojawił się jakiś polski klan z prawdziwego zdarzenia. Szkoda, ze tylko 25 (troche malo jak na rosyjskie realia). Ogolnie szybko zauwazycie, ze realia sa znacznie innie niz to do czego przywykliscie   :D

TrzymSie

od samego początku już widać że to zupełnie inna gra :) ale póki co ludzie czerpią przyjemność z tej zmiany więc chyba wielkiego szoku poporodowego nie będzie ;)

DonK.

Cytat: damoon w Grudzień 02, 2009, 09:59:43 AM
Witamy na ruoffie. 
Mam szczera nadzieje, ze uda wam sie "przebic". Fajnie jakby pojawił się jakiś polski klan z prawdziwego zdarzenia. Szkoda, ze tylko 25 (troche malo jak na rosyjskie realia). Ogolnie szybko zauwazycie, ze realia sa znacznie innie niz to do czego przywykliscie   :D
+1
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Ryuzaku

Cytat: TrzymSie w Grudzień 02, 2009, 08:29:41 AM
Zebyś ty wiedział ilu osobom nie podobało sie podejście LR z dexa, czy generalnie całego creedu. Jak chcesz (chcecie) coś wyśmiać, ponarzekać etc. to proszę o konkrety a nie takie p... o dupie maryni.

chociaż po dłuższym zastanowieniu zaczynanie tego tematu nie będzie miało większego sensu, za bardzo Ryu jesteś zapatrzony we własną dupe od jakiegoś czasu.

przykro mi misiu , ale jak LR po tym jak LR doszlo do creedu to ja z 2tyg max gralem jeszcze ;*.A tak w ogole to nie znam Cie? xD A jak chcesz konkrety - to -_-'alaja mnie klany ktory maja podejscie "wyfarmimy sie, a potem moze cos zwojujemy". Powodzenia, zanim sie wyfarmicie to 3/4 ludzi tu juz grac nie bedzie. Poprostu trzeba adekwatne wary dawac , bo na tym ta gra polega , jo. I z tym podejsciem nie bije tylko do outcastersow, bo 3/4 lol ruskich klanow tak wlasnie ma. Przyklad : Moonspell z ktorymi mamy wara to duzy klan z 100 ludzi z duzym onlinem i w ogole - liczba warow : 3   !!!1!!!1!1!!!!!!

lempartus

Powoli orientujemy się w realiach a zwłaszcza w tym, że ten serwer jest tak ogromny jak sama Rosja :D.

A co do ilości osób. Nie tak łatwo jest się rozstać z itemami na które często się pracowało 2 lata i niektórzy potrzebują na to trochę więcej czasu. Zobaczymy jak się wszystko potoczy. Co do naszych planów pisałem
Teraz jest czas na farm i uzbrojenie się.
No i najważniejsza sprawa na której nam zależy to jak najbardziej normalne kontakty z graczami z Polski. Jest nas tu mało więc nie szukajmy wrogów jeszcze wśród siebie
Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

TrzymSie

Cytat: Ryuzaku w Grudzień 02, 2009, 11:28:37 AM
Cytat: TrzymSie w Grudzień 02, 2009, 08:29:41 AM

przykro mi misiu , ale jak LR po tym jak LR doszlo do creedu to ja z 2tyg max gralem jeszcze ;*.A tak w ogole to nie znam Cie? xD A jak chcesz konkrety - to -_-'alaja mnie klany ktory maja podejscie "wyfarmimy sie, a potem moze cos zwojujemy". Powodzenia, zanim sie wyfarmicie to 3/4 ludzi tu juz grac nie bedzie. Poprostu trzeba adekwatne wary dawac , bo na tym ta gra polega , jo. I z tym podejsciem nie bije tylko do outcastersow, bo 3/4 lol ruskich klanow tak wlasnie ma. Przyklad : Moonspell z ktorymi mamy wara to duzy klan z 100 ludzi z duzym onlinem i w ogole - liczba warow : 3   !!!1!!!1!1!!!!!!

znasz mnie, pod tym nickiem wam aka robiłem pauko i siedzicie na m.in. moim mumblu ;p
OC (jak ja w nim grałem) na dexie miało oddane wszystkie wojny m.in. dwóm najsilniejszym ally na serwie Creed i ET. Troche sie rozmijamy w wersjach bo ja zacząłem graćw OC jak Ty skończyłeś w LR ;) Faktycznie unikamy tych wojen, bijac sie z calym serwem...
jeżeli pojesz do obecnej gry na ru-offie to sry ale mam 4x,5x lvle wiec nie wiem komu niby mielibyśmy war dać? Chyba logiczne ze chcemy chociaz w a grade sie ubrac?

Eido

lempartus

cały czas do przodu.
Doszliśmy do ally z TAU i Zomo, więc klan chat i ally są dla kontrastu z całym otoczeniem w języku Polskim.

Zapraszamy osoby zaczynające przygodę na Lancerze do nas
Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

lempartus

GM wczoraj podal info, ze osoby ktore niepotwierdza adresu e-mail, niewbija na serwer po 19 grudnia, wiec upewnijcie sie ze macie aktywowany mail na https://cp.4game.ru
Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

lempartus

Pierwsza osoba w klanie wbiła lvl 70
GZ for Kherith
Lider party  Luciferion
www.outcasters.info