Polska Siła Lancera - pomysly i flame by DonK...

Zaczęty przez lempartus, Grudzień 02, 2009, 11:58:17 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

RedHarvester

cashed out

Eido

RedHarvester

Myślę, że 100 stron w zupełności wystarczy.
cashed out

Eido

Jesteś krotko wzroczny.....Tak samo jak większość polaków na tym serwie,jeszcze nie spróbujesz, a już to kończyć chcesz:)

RedHarvester

cashed out

damoon

eido, powiedziałęm że pomogę i obetnicy dotrzymam.

Ryuzaku

To galaxys to wasz lider? Myslalem ze jakis ruski sobie w chuja lecial jak nam klan propnowal, lol
ex STS 82 - ex member of LR and Assassins clan.
On Lancer server from 17.05.09 to 03.11.

RedHarvester

cashed out

Eido

Dobry sygnaturka RED, te chłopaki z przodu to My?, a Ci za nami to reszta polaków na serwie :P?
Organizuje grupę szturmową do zjednoczenia polaków silą, kto jest ze mną? Głównodowodzący siłami powietrznymi zostaje Donk, stanowiska na głównodowodzących armiami pancernymi, morskimi. Dalej są nie obsadzone, i czekają możne właśnie na Ciebie... Ja biorę kawalerie...

ZACIĄGNIJ SIĘ JUŻ DZIŚ- a opieka dentystyczna będzie gratis!!!!

RedHarvester

Tylko zamiast psa jest twój koń ale to chyba nie robi wielkiej różnicy.
cashed out

Eldalote

Znając życie to mi przypadłby fotel dowodzącego akcjami niecodziennymi aka jak mieć i się nie narobić :P
Changed forum acc => Bubacz

Eido

Nie, nie Eldalote a przeciwko komu wtedy będziemy walczyć, jak do nas dołączysz? :P

Eido

Wiem!!!!! Po dłuższym zastanowieniu się, możesz do nas dołączyć. Mam dla Ciebie idealne zadanie,zostaniesz naszym człowiekiem od sabotaży, słyszałem ze jesteś w tym naprawdę dobry :). Czyli ustalone człowieka od partyzantki już mamy. Twoje zadanie jest szczególnie ważne, może zaważysz o losach wojny, zrzucimy Cie na tyły wroga, a Ty masz go rozwalić od środka... To chyba nie powinno być trudne dla Ciebie ? :D

DonK.

na tyly wroga Ty lecisz, konia przeciez tez musisz od tylu zachodzic nie?
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Eido

Tylko jak Ty zamierzasz zostać głównodowodzącym floty powietrznej, jak Ty masz tylko 1 skrzydło!!!!?

DonK.

Droga Kostucho...
W tym roku zabrałaś mi mojego ulubionego tancerza Michaela Jacksona, ulubionego aktora Patricka Swayze, mojego ulubionego piosenkarza Stephena Gately i moją ulubioną aktorkę Farę Fawcett.
Jak wiesz, moimi ulubinymi politykami są Jarosław oraz Lech Kaczyńscy.
Pozdrawiam
Hapszasin

Ryuzaku

Zief. Nadal tu piszecie pierdoloy? xD sie offtop zrobil , wrocmy moze do tematu o flame na lancerze?
ex STS 82 - ex member of LR and Assassins clan.
On Lancer server from 17.05.09 to 03.11.

Eldalote

Changed forum acc => Bubacz

Eido

Bo zalppolaczki są dobrzy tylko w tym spam, flame. Btw jutro szturmujemy zamek, potem epiki...Kto chętny to, pm w grze Don.... 

errorcrc

Ja chce dowodzić snajperami. Zkampimy się na każdym spawnie na mapę i będziemy ładować kolkami w łeb  :mrgreen:

DonK.

Hapszasin

Azella

biere panzer division :)

ewentualnie mogę się podzielić tym z brixem :)
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

DonK.

Hapszasin

Oziris

no to caly plan w pizdu poszedl... to co juz po rozmowach? spamujemy tylko?
Awanturnik

"I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers"

Phoeniks

Core - Feoh Wizard 85 /sub Aeore Healer 85+