Klany na serverze!

Zaczęty przez Rickert, Listopad 03, 2009, 11:37:14 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

coshoo

Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

Sinic

Ja tam duzo lukow widuje na serwie, wiec raczej gatunek wymarly to raczej nie jest ;p

Huvee

Cytat: coshoo w Grudzień 09, 2009, 08:21:58 PM
Cytat: Mc6 w Grudzień 09, 2009, 08:04:28 PM
-_-'o wiesz i -_-'o widziałeś  :oops:

rly?

Jak ktoś nie umie grać łukiem, to będzie dla niego gatunek wymarły...

pokit

Faktycznie gra łukiem trudna sprawa F1 /attack, F2 CP pota, strong.

Nervoson

coshoo ma racje lucznicy w porownaniu do innych class to kupa i nie ma u znaczenia czy ktos ogarnia czy nie :P ogar nukow> ogar lukow

coshoo

Cytat: Huvee w Grudzień 10, 2009, 11:35:58 AM
Cytat: coshoo w Grudzień 09, 2009, 08:21:58 PM
Cytat: Mc6 w Grudzień 09, 2009, 08:04:28 PM
-_-'o wiesz i -_-'o widziałeś  :oops:

rly?

Jak ktoś nie umie grać łukiem, to będzie dla niego gatunek wymarły...

Widzę że co niektórzy nie zrozumieli co miałem na myśli. Archerzy w erze song of windstorm ssą maksymalnie na pvp. Wielu gra archerami z sentymentu po c4/c5 mysląc że dalej będą "ownować" a tu peszek.

Bled

nie ma to jak byc zzergowanym przez bande nieogarow piszac prawde :)

HellSign

Cytat: Bled w Grudzień 10, 2009, 03:18:05 PM
+1
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Mc6

za duzo czasu spedzasz na forum a za malo w grze

v1rus

Krigan

Cytat: Mc6 w Grudzień 11, 2009, 12:01:29 AM

za duzo czasu spedzasz na forum a za malo w grze

Zabawne jest to że szmacianych łucznikach w full ss ignoruje  na pvp bo ich dmg jest tak żalowy że zawsze zostawiam ich sobie na koniec jako deser, wystarczy JEDEN cancel żeby zrobić z łucznika inwalidę jakim tak czy siaK JEST awansuje tylko o jedną grupę w górę.

Ja wiem że owniles na wczesniejszych kronikach, ze pt lukow kładło każdego ale teraz.... Pt łuków nadaje się do pchania karuzeli :)

Mc6

a czy ja gdzies napisalem, ze nadal sa dobrzy? ludzie ogarnijcie i czytajcie z zrozumieniem.
Gosc napisal, ze lucznicy to gatunek wymarly a tak nie jest bo nadal sporo ich biega, nie wiem jak tam u was na rpg jest teraz ale na offie sa.

Tirius

No tak, bo na offie nie robisz postaci w 1 dzień [79 lvl] tylko jakiś czas, więc nikt reroli nagłych nie będzie robił. Chyba że mówisz o lol łukach <78, w sumie to<80, to srsly factors.
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

Bled

Cytat: Mc6 w Grudzień 11, 2009, 02:26:28 PM
a czy ja gdzies napisalem, ze nadal sa dobrzy? ludzie ogarnijcie i czytajcie z zrozumieniem.
Gosc napisal, ze lucznicy to gatunek wymarly a tak nie jest bo nadal sporo ich biega, nie wiem jak tam u was na rpg jest teraz ale na offie sa.
a ty pewnie grasz lucznikiem ?:)

Mc6

siegu

jak sie wam gra na tym x30 ruskim?? duzo pvp?? widze avatarsow z naszego ally z nanaki xD.Powiedzcie czy warto tam wpasc calym klanem. z gory thx

coshoo

Cytat: siegu w Grudzień 20, 2009, 12:35:03 PM
jak sie wam gra na tym x30 ruskim?? duzo pvp?? widze avatarsow z naszego ally z nanaki xD.Powiedzcie czy warto tam wpasc calym klanem. z gory thx

Serwer ma dobrą populacje i dobre pliki serwerowe ale ma problem ze sprzętem (ss lagi). Generalnie ma potencjał a czy go zmarnuje to się okaże.

Krigan

Tak jak napisał Coshoo, jak zmienią maszynę to będzie gitara. Warto wpadać całymi klanami for sure :)

pokit

Dzisiaj o 17 GMT zmieniają sprzęt, jak item lagi znikną to będzie się fajnie grało.

AbaddoN

Cytat: siegu w Grudzień 20, 2009, 12:35:03 PM
avatarsi zrobili klan razem z ff
czy warto? chyba tak, bo teraz nie ma zadnej lepszej alternatywy...

KaeriN

Nazwa Clanu : Absolute
Alliance: allofucanblowme
Zamek: atm brak
Clan lvl: ---
Clan Leader: Ayotech
Strona Klanu: www.absolute-gamers.com
Ilość członków[nie konieczne]: ----

/reszte uzupelnie jutro jak wejde do gry.

Rickert

W jakich clanach jesteście?:P Jakie polecacie? które rekrutują ? 'Nowy' Na serverku ;p
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

seken

Cytat: Rickert w Styczeń 06, 2010, 04:24:50 PM
W jakich clanach jesteście?:P Jakie polecacie? które rekrutują ? 'Nowy' Na serverku ;p
Nie gram na rpg club, tzn jutro/ za 2 dni jakos bede gral, z tego co mysle to napewno rekrutuja jak zrobisz postac potrzebna tzn support :P
Mam pytanie jak sa raty x30 i jeszcze vit to jak na a-grade zarobic ?
I czy jest tu jakis NPC buffer? Czy dual box ftw?

cOmboss

NPC buffer do 40 lvl, potem musisz db walić. A na grade, to najlepiej zrob sobie spoilera, albo znajdz jakies const, co bedzie trudno w sumie.
w8ing for rpg club 5x.
-----------------------------
League of Legends
Shaco.
Ashe.
Master Yi.