Jak zagrać na trialu?

Zaczęty przez piotrekfire, Grudzień 12, 2009, 02:20:36 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

piotrekfire

tak jak w temacie, ściągam grę, instaluje, patchuje, później ściągam LivetoPTSSconversion i zamieniam plik w folderze(nei rozumiem punktu 1 do końca, ale myślę że chodzi o folder, gdzie jest zainstalowana gra), a dalej wyskakuje mi error :/ coś, że nie mozna zaaktualizować :/ o co biega?

Sebal

A po co ściągasz Live to PTS a nie PTS to Live??
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

piotrekfire

a to ma jakąś różnice?

EDIT. ściągnąłem tego drugiego, jednak o co biega z tym 1 punktem?

1. Make a copy of your public test server client to your hard drive. You can give this copy any name. We will use "Lineage II Live Client" as the default installation directory for instruction purposes

tego nie rozumiem :/

Sebal

Nie musisz tego robić :P

Ściągasz PTSToLiveConconversion i wkładasz pliki do folderu z grą ;-)
Sebal- Life ...

piotrekfire

ok, zrobiłem to i mam pewien problem :/ loguje sie i nie chce mi sie zalogowac na konto :/ pisze, ze złe hasło, ale wpisuje dobre, bo sprawdzałem na stronie Lineage 2. Jak sie zalogować? miałem keidyś konto na Lineage 2(później nie korzystałem) i teraz z neigo korzystam. Wiesz o co chodzi?

Sebal

Jak widzę, to miałeś triala czy masz? Bo On trwa tylko 7 dni.
Sebal- Life ...

piotrekfire

ja dawno temu założyłem konto, ale triala nei ściagałem(myslałem, że za gre sie nei płaci :p) dopiero teraz triala ściągnąłem.

Sebal

Hm słuchaj to jest tak, że płacisz za grę. Ktoś może Ci podesłać triala na 7 dni i masz do tego odpowiedni dział. Potem wchodzisz do gry i się logujesz, no chyba, że to jakiś prywatny serwer to tam jest za darmo ;-)
Sebal- Life ...

piotrekfire

nie, ja na priv serwach nei gram, bo nie wiem jakie sa dobre :P jaki dział? czyl iten link co oni dali, to nei jest link, do triala?

Sebal

http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,14161.msg359646.html#new

Tutaj poprosisz o triala jak ktoś Ci da, to tworzysz konto i wchodzisz do gry. GL & Hf ;]
Sebal- Life ...

piotrekfire

rozumiem, że jak ktos mi da keya do triala, to go wpisuej tam w moim profilu? i już mogę sie na to co ściągnąłem logować?