L2 Avalonas - Interlude Lov Rate

Zaczęty przez Rickert, Październik 14, 2009, 01:26:01 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

wizz

Na pewno z 2-3 będą ale znając życie nie będą potrafili się zorganizować .Lepiej przycisnąć z randoma  a później się zastanowić nad klanem imho . ^^

patr1ck

Cytat: wizz w Grudzień 11, 2009, 02:12:02 PM
Mam parę pytań co do serwera :

1.Ile osób  przewidujecie na starcie  i czy serwer  da sobie rade z ilością graczy około 3 k ?
2.na starym avalonie ile było polskich klanów ?
3.Jakieś różnice zauważone  miedzy  retail skillami bądz gimpowane postacie w jakiś sposób ?
4.Skile z 79 działają poprawnie np counterattack ?
5.czy Teza działa  poprawnie
6.Jakies zbugowane questy zauwazyliscie ?
7.Letahale u Dagera czy dzialają poprawnie .

1.Przewidywana ilosc ludzi jest 1,5k ale moze siegac nawet pod 3k jako ze wiele klanow z BFDRa ma zamiar sie tam przeniesc
2.Nie gralem na starym , ale z tego co mi wiadomo bylo ich naprawde malo
3. nie wiem
4.Z tego co zauwazylem skille z 79-80lvla nie dzialaja ale reszta IL dziala (np HE ma archery ale nie ma counterrow)
5.Teza zostala wprowadzona i podobno dziala tak jak powinna
6.Nie robilem zadnych Q na beta wiec nie wiem
7.Dzialaja

Jezeli chodzi o klany to polecam szukac klanow polskich albo international bo z tego co zauwazylem na forum Litwince utworzyli dosyc zorganizowana ekipe , z doswiadczenia powiem wam rowniez ze lubia zergowac ...
Jezeli zas chodzi o "powazniejsze" polskie klany to widzialem jedynie Pokemony(eXi), NoName(eXi), Imperium? Oraz pare const pt z Abyssa x3 , Roxy i czegos jeszcze

nawrot

Pokemony = HC na Exi tylko robili pajacy z siebie ;p

wizz

Skille z 79  naprawione zostały . HC=hate crew ?  lobuzy itp ?

patr1ck

o widzisz a ja sie zastanawialem kto taki madry jest i pokemony oglada xD

kaganpwnz

Cytat: wizz w Grudzień 12, 2009, 10:39:48 AM

nie. to są WWWWWWWWWWWWWWWWW i llllllllllllllll no i jakis VVVVVVVV tez tam byl
btw nie wiem jak mozna poslugiwac sie tak beznadziejnym nickem -.- jakas taktyka na oly czy co ? xD

JulianX

Cytat: kaganpwnz w Grudzień 12, 2009, 05:09:41 PM

btw nie wiem jak mozna poslugiwac sie tak beznadziejnym nickem -.- jakas taktyka na oly czy co ? xD

Tak zwane UnTragetable nicki ;]

wizz

Cytat: JulianX w Grudzień 12, 2009, 05:52:02 PM
Cytat: kaganpwnz w Grudzień 12, 2009, 05:09:41 PM

Tak zwane UnTragetable nicki ;]
Grałem kiedyś z nimi w klanie ;] ale nie prównujcie mnie do pokemona jakiegos to było dawno  temu ^^

kaganpwnz

beznadziejne :P nie moglbym grac na low rate z jakims 16xW czy 16xI  :? takie cos irytuje, jeszcze jak taka osoba pisze na clan chacie robi sie niezly spam..

ale ogolnie hc to raczej wporzadku klan byl (bez kilku osob typu bloody,fistaszek) no i nie liczac pokemonow bo to juz w ogole klan pojebow :P
ale trzeba przyznac zgranie mieli :D widac ze graja razem kilka dobrych lat.. ale hc to juz dead clan i zaden kretyn typu orzech/lobuz nie beda grali wiec GG ^^

wizz

Cytat: kaganpwnz w Grudzień 12, 2009, 07:29:43 PM
beznadziejne :P nie moglbym grac na low rate z jakims 16xW czy 16xI  :? takie cos irytuje, jeszcze jak taka osoba pisze na clan chacie robi sie niezly spam..

ale ogolnie hc to raczej wporzadku klan byl (bez kilku osob typu bloody,fistaszek) no i nie liczac pokemonow bo to juz w ogole klan -_-'ow :P
ale trzeba przyznac zgranie mieli :D widac ze graja razem kilka dobrych lat.. ale hc to juz dead clan i zaden kretyn typu orzech/lobuz nie beda grali wiec GG ^^

Pamietam jak na abyss z lobuzem we dwoch rb cisnęliśmy a reszta na boxach ^^ az pewnego dnai dropnelismy baium ringa na pvp  bo jakies nuby się dowaliły to popekowaliśmy i nas wydropili :P  ;D

kaganpwnz

lobuz.. ten 16xW tak? to legenda wsrod titanow xD kazdy ktory go znal mowil ze to bardzo dobry (przez duze D) gracz :P slyszalem ze swoja kariere w l2 zaczal na dosc starym servie x5... byl tam hero titanem, w jakim klanie byl ? poza tym na tych x5 gralo duzo bardzo doswiadczonych osob a mimo to on byl hero :D
kiedys go spotkalem na jakims high rate interlude to ludzie od razu na shoucie pisali teksty typu "no to juz mamy nowego hero" , "juz wiem kto bedzie hero titan!" , "lobuz, odbieraj te hero i dawaj na pvp xD"

doprawdy... niesamowity koles xD czy on jest az taki dobry ? :O slyszalem ze na abysie to byl postrach oly :D zadnego sposobu na niego nie bylo... a przeciez to destro :P

wizz

Cytat: kaganpwnz w Grudzień 12, 2009, 09:01:11 PM
lobuz.. ten 16xW tak? to legenda wsrod titanow xD kazdy ktory go znal mowil ze to bardzo dobry (przez duze D) gracz :P slyszalem ze swoja kariere w l2 zaczal na dosc starym servie x5... byl tam hero titanem, w jakim klanie byl ? poza tym na tych x5 gralo duzo bardzo doswiadczonych osob a mimo to on byl hero :D
kiedys go spotkalem na jakims high rate interlude to ludzie od razu na shoucie pisali teksty typu "no to juz mamy nowego hero" , "juz wiem kto bedzie hero titan!" , "lobuz, odbieraj te hero i dawaj na pvp xD"

doprawdy... niesamowity koleś xD czy on jest az taki dobry ? :O słyszałem ze na abysie to byl postrach oly :D żadnego sposobu na niego nie było... a przecież to destro :P

Grałem na abyss x7  pod nickiem Unext w elders templars.Jeśli chodzi o lobuza ( 16xW) to  powiem ci tak,że  zna doskonale ta gre.Zna wszystkie skile kazdej klasy itp. gdy zaczyna grac wie co bedzie robil na kazdym precencie  :D w Zasadzie to  było ich dwóch bo koleś gral wiecej oddmnie co było dziwne dla mnie bo gralem ile fizycznie mogłem wytrzymac wiec  się skapnełem w pewnym momencie .Szybko Farmi to fakt i zwykle jest hero bo ma dobry klan ,dobrze ogarnia pvp , i zawsze ma duzo sprzetów na abyssie chyba miał  titanem 2x am x 1db  x 1hd  :D wchodzi na serwer z  kolesiami którzy grają pod niego .jako kalnowicz hmmm nie wiem co dokładnie z czasem robił na serwie bo level sztybko nabijal ale zwykle IT farmil na recki S non top stąd tyle kasy :D Zawsze Hero,nie do odebrania bo  nie da sie ;D chyba ,że jakimś sposobem ktoś będzie feedował jakiegoś innego titanai to minimum z 250 pkt ^^ Pozytywna postąc na ventrilo zawsze  dobry humor był wiec pozytywnei sie grało ^^ dodam ,że  na kazdym serwie ma zakena  na poczatku gry , ma jakiś sposób na ubijanie go  w wczesnym okresie gry .

grabarz87

Skille z 79 akurat to byly juz na starym avalonie i dzialaly jak trzeba. Tylko ze skilami z 80 byl jakis problem ale niby juz naprawili.

Co do sygow i thugow to jakas czesc graczy idzie na bank na avalona i mozliwe ze beda grali jako 1 klan ale na 100% to oni sami nie wiedza jak to bedzie (gadalem z jednym z nich)

Co do onlinu, bugow itp itd. Serwer jest stabilny, rozne bugi sprawdzalem ale zaden z nich nie dziala. Online... jak bym nawet twierdzil ze te 3k bedzie. Z exi idzie tam czesc nn, ac i paradoxu.... noi boskiroman xD Klan imperium stoi pod znakiem zapytania bo jego cl nie daje znaku zycia niestety.

Jakies jeszcze pytania? :D

Feron

grabarz87

nie ma co gdybac... pozyjemy zobaczymy ;)

kaganpwnz

Cytat: grabarz87 w Grudzień 12, 2009, 09:23:59 PM
Skille z 79 akurat to byly juz na starym avalonie i dzialaly jak trzeba. Tylko ze skilami z 80 byl jakis problem ale niby juz naprawili.

Co do sygow i thugow to jakas czesc graczy idzie na bank na avalona i mozliwe ze beda grali jako 1 klan ale na 100% to oni sami nie wiedza jak to bedzie (gadalem z jednym z nich)

Co do onlinu, bugow itp itd. Serwer jest stabilny, rozne bugi sprawdzalem ale zaden z nich nie dziala. Online... jak bym nawet twierdzil ze te 3k bedzie. Z exi idzie tam czesc nn, ac i paradoxu.... noi boskiroman xD Klan imperium stoi pod znakiem zapytania bo jego cl nie daje znaku zycia niestety.

Jakies jeszcze pytania? :D

ida jakies osoby z hc ?

wizz

patr1ck

Taaaa lobuz i jego boski OL czy tam WC na Roxy ktory odpalal soe w srodku pvp na FoD... Ale farmer faktycznie straszny xD

Ryane

Cytat: wizz w Grudzień 12, 2009, 10:37:47 PM
Cytat: Feron w Grudzień 12, 2009, 09:59:36 PM
ja stawiam na online nawet 4k+

oby lagów nei było to bedzie git

Jesli bedzie 3k+ to lagi beda na 99%, chyba jeszcze nie gralem na serwie z takim online, gdzie na starcie nie bylo lagow.

dretwy

Serwer rusza 13.12 ? Czy tego dnia kończą się beta testy ?

ShamaU

To moze tak.
Jezeli jakis polski ogarniety klan szuka ludzi na ten server to prosze o pm z linkiem na forum.
Jestem w stanie zacząc bd/sws/ee/destro/sorc.

wizz

Cytat: dretwy w Grudzień 13, 2009, 12:39:09 AM
Serwer rusza 13.12 ? Czy tego dnia kończą się beta testy ?
wipe jest 13 serwer rusza 20

nawrot

Nie wiem czym się jaracie tym Łobuzem ? JAk by był taki -_-'isty że No Life jest to prawda i farmi szybko ale PVP? ON ogarnia pvp dobry dowcip może ogarnia dla tych co dopiero zaczynają grać w tą grę na EXI miał ponad 1k pvp w dość szybkim tępię po chodził fragować po 3 profie na spoty 60 lvl-e wpadał ktoś na jego lvlu i dostawał w dupe praktycznie zawsze ...

wizz

Cytat: nawrot w Grudzień 13, 2009, 09:51:02 AM
Nie wiem czym się jaracie tym Łobuzem ? JAk by był taki -_-'isty że No Life jest to prawda i farmi szybko ale PVP? ON ogarnia pvp dobry dowcip może ogarnia dla tych co dopiero zaczynają grać w tą grę na EXI miał ponad 1k pvp w dość szybkim tępię po chodził fragować po 3 profie na spoty 60 lvl-e wpadał ktoś na jego lvlu i dostawał w dupe praktycznie zawsze ...

on gral titanem a to nei jest jakis mastah pvp pokaz mi drugiego takiego na serwie ;]

Ryane

A mozecie sobie pogadac o nim na pm? Bo mysle, ze malo kto na tym forum jest takim fanboyem tego goscia.