Pudzian vs Najman

Zaczęty przez Kazuya, Wrzesień 22, 2009, 06:25:38 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

x3nomorph

Cytat: mdh w Grudzień 12, 2009, 12:28:08 AM
Raczej :)

Najlepsza walka roku chyba :D

btw dlaczego pudzian mial buty a najman nie ?:)

W MMA mozna uzywac butow zapasniczych jednak zabronione jest wowczas stosowanie front kickow
new future.

Madith

Cytat: x3nomorph w Grudzień 12, 2009, 12:21:33 PM
Cytat: mdh w Grudzień 12, 2009, 12:28:08 AM
Raczej :)

Najlepsza walka roku chyba :D

btw dlaczego pudzian mial buty a najman nie ?:)

W MMA mozna uzywac butow zapasniczych jednak zabronione jest wowczas stosowanie front kickow

thx :) tak wlasnie pomyslalem, potem ale wolalem sie upewnic :)

Cytat: Bled w Grudzień 12, 2009, 11:18:04 AM
blok i garda sie troche rozjezdza , ale w sumie najman i tak gowno by zrobil to bez gardy mocniejszy ciut cios bedzie ;) ja sam sie zdziwilem jak dostalem 40% lowkicka od mojego kolegi-jak dobrze trafiony lowkick boli , az strach pomyslec o 100% lowkicku od pudziana po ktorym lecisz w powietrza ;]

oj to racja :D

ja czasem ledwo chodze jak podczas trenignu kazdy mnie kopnie kilkanascie razy w to samo miejsce ^^
Troche to smiesznie wygladalo wczoraj, Pudzian sie na niego rzucila jakby go chcial zabic a nie wygrac walke ^^ Ale takie cos kocham <3
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

milan9

Gdyby te low kicki byly uderzane z biodrem to juz po pierwszym Najman by nie ustal. Inna sprawa, to odpowiednie wprowadzenie Pudziana do MMA teraz. Jak go od razu rzuca na gleboka wode to z jego brakami w technice moze byc ciezko. Sama sila i szybkosc nie wystarczy - pojdzie jedna kontra i bedzie koniec.

Tro1an

Najlepsze były komentarze Najmana puszczone przed walką.
"Upadek Pudziana będzie wielki"
"Pokaże Pudzianowi co to znaczy uprawianie sportu, a co hodowla własnego ciała"
"[...]noszenie żelastwa, przeciąganie tirów - tego nie można nazwać sportem"

Sam -_-'o zrobił, jakieś wice mistrzostwo w kick boxingu etc.

Od momentu jak pudzian zaczął atakować to minęło ~20 sekund i Najman już przegrał.

Madith

Cytat: milan9 w Grudzień 12, 2009, 12:39:56 PM
Gdyby te low kicki byly uderzane z biodrem to juz po pierwszym Najman by nie ustal. Inna sprawa, to odpowiednie wprowadzenie Pudziana do MMA teraz. Jak go od razu rzuca na gleboka wode to z jego brakami w technice moze byc ciezko. Sama sila i szybkosc nie wystarczy - pojdzie jedna kontra i bedzie koniec.

nom dokladnie. Myslalem, ze po roku troche bardzij to ogarnie.

Chociaz widac bylo po nim, ze gardzi Najmanem. Nie potrzebowal zadnej techniki zeby go rozwalic. Chcial mu poprostu zrobic z mordy jesien sredniowiecza za to co Najman na niego nadawal :)

Ale jakby potrenowal ostro technicznie to z jego gabartytami mogloby cos z niego w MMA byc :) who knows :)
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

fedur

czytające ten topic przed i po walce

<3 mentalność polaków

Małysz skakał zajebiscie - wszyscy hura, cos sie zaczelo pierdolić - nagle każdy byl specjalistą od Skoków narciarskich
Piłka nożna - to samo

i teraz ilu specjalistów od walk.

no offence guys...

Winiek

Cytat: mdh w Grudzień 12, 2009, 12:09:06 AM
@Winiek - mowilem -_-'a :D mowilem :D HAHAHA

Mariusz "Dominator" Pudzianowski !!!!!! :D

44sec i nie ma tego pajaca :D Taki kozak byl :d ale jak dostal lowkicka od Pudziana i przelecial prawie pol ringu to juz bylo wiadome :D

4lowkicki, kilkanascie sztuk na ryj i gosc nie byl w stanie nic zrobic...

No, zwracam honory :D
Ale przed walką mnie Najman wkurwił...zaczął ciupać Pudzianowi. A czymś takim gardzę.
Dobrze, że te lokingi przeżył i nóg nie ma połamanych xD
Pudzian jak zwierze poleciał xD
Nawet tych lokingów technicznie nie bił, jak to kolega powiedział.
A młotki jak leżał były mocne :D
Lepsza walka to była p0rzedostatnia z tym pulpetem z USA xD
Btw: Niechaj Pudzian potrenuje, bo dobry zawodnik będzie z niego :D
Bestia normalnie xD

Elenestir

Cytat: Maślan w Grudzień 12, 2009, 12:12:59 AM
wygralem 55zl ;D

To ile ty postawiłeś? xD W prawdzie nie widziałem kursów, ale wydaje mi się że aby wygrać 55zł na pudzianie to trza by było chyba z 300zł postawić :D Jaki miałeś kurs?

Maślan

Cytat: Elenestir w Grudzień 12, 2009, 02:28:55 PM
wygralem 55zl ;D

To ile ty postawiłeś? xD W prawdzie nie widziałem kursów, ale wydaje mi się że aby wygrać 55zł na pudzianie to trza by było chyba z 300zł postawić :D Jaki miałeś kurs?

ja nie stawialem, zalorzylem sie z kumplem ;D

Shen

marzy mi się walka Pudzian vs Popek  :D

Elenestir

Cytat: Maślan w Grudzień 12, 2009, 02:57:34 PM
wygralem 55zl ;D

No to niezły interes zrobiłeś :D gz

Maślan

Cytat: Elenestir w Grudzień 12, 2009, 03:15:28 PM
Cytat: Maślan w Grudzień 12, 2009, 02:57:34 PM
wygralem 55zl ;D

No to niezły interes zrobiłeś :D gz

ta, ponad 70zł poszlo nam na "dopieszczenie" tej walki (artykuly spożywcze etc) ;D

zxc

Cytat: Tro1an w Grudzień 12, 2009, 12:40:47 PM
Najlepsze były komentarze Najmana puszczone przed walką.
"Upadek Pudziana będzie wielki"
"Pokaże Pudzianowi co to znaczy uprawianie sportu, a co hodowla własnego ciała"
"[...]noszenie żelastwa, przeciąganie tirów - tego nie można nazwać sportem"

Sam -_-'o zrobił, jakieś wice mistrzostwo w kick boxingu etc.

Od momentu jak pudzian zaczął atakować to minęło ~20 sekund i Najman już przegrał.

Jeszcze lepsze było to:
"To będzie walka dobra ze złem. Gdzie ja jestem dobry a on jest tym złym" ::D
z pamięci :P

Ryane

Cytat: fedur w Grudzień 12, 2009, 01:36:26 PM
czytające ten topic przed i po walce

<3 mentalność polaków

Małysz skakał -_-'iscie - wszyscy hura, cos sie zaczelo -_-'ić - nagle każdy byl specjalistą od Skoków narciarskich
Piłka nożna - to samo

i teraz ilu specjalistów od walk.

no offence guys...

Tak to juz jest, teraz znajomi ciagle mi gadaja o tych super low kickach, a wczesniej nie wiedziali nawet co to jest ;]

doman18

No niestety tacy już jesteśmy. Ale nie tylko my. Anglicy też uwielbiają krzyczeć na swoich faworytów "ty łajzo jedna jak podajesz! to ma być drybling?" albo amerykanie "Zdejmijcie wreszcie tego pałkarza! On się na drwala co najwyżej nadaje". No i oczywiście niekończące się dyskusje na temat taktyk i rozstawienia. Wszyscy żrą chipsy i żłopią piwo a gdy im przyjdzie przebiec te 10m na przejściu zanim się zmienią światła dyszą jak smoki a gały wychodzą im na wierzch. Różnica między nami a nimi jest tylko taka że oni mają na co popatrzeć

Ale o czym to ja...

... a! Fedur! kocham twoją sygnaturkę <3!!
It's nice to be important but it's more important to be nice

In every life we have some trouble
When you worry you make it double

Cytat: narisHow to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.
Smash you head into the keyboard. YYYAAARRRGGGH!!!

Winiek

No chłopie...
Wiesz ile osób się nagle zapisało na boks, po walce Adamka z Gołotą?
Idę sobie na trening, myślę, że znowu bd fajnie, mało ludu i w ogóle...
Człowieku, nagle z 20 os przyszło na trening...jeszcze dymili cały czas...
Nie wytrzymali ćwiczeń siłowych, oraz na wymianach ciosów (bark w bark), bili leciutko jak dzieci, a sami niemal latali xD
Po miesiącu poprzechodziło burakom...tak to jest...

shevra

imo to wygladalo jak walka ochroniarza z jakims gosciem w dyskotece. szybko i sprawnie no i wygral pudzian jak chcialem :D

CytatWiesz ile osób się nagle zapisało na boks, po walce Adamka z Gołotą?
Idę sobie na trening, myślę, że znowu bd fajnie, mało ludu i w ogóle...
Człowieku, nagle z 20 os przyszło na trening...jeszcze dymili cały czas...
pomysl se co bylo jak pudzian wygral strongman'a ;)
and you will know my name is the lord when i lay my vengeance upon you

Elenestir

Tak :D teraz wszyscy będą się chcieli zapisywać na muay thai itp. ale tym to współczuję...

Winiek

Ale jak dostaną wpierdol, to im przejdzie :D

Madith

Cytat: Elenestir w Grudzień 13, 2009, 01:43:34 PM
Tak :D teraz wszyscy będą się chcieli zapisywać na muay thai itp. ale tym to współczuję...

dlaczego ??

mnie nie musisz współczuć :d
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

doman18

Przypomniało mi się jak w ogólniaku mój kumpel się napalił na Kung-Fu. Ja się kiedyś interesowałem tematem i znając jego charakter mówię mu "daruj sobie, weź coś mniej wymagającego, judo, boks, kenjiutsu" a on "niee, co ty dam radę, kung-gu jest fajniejsze". Po pierwszym 4h treningu prawie wypluł płuca. A jak mu Sifu powiedział że przy takich ćwiczeniach wykonywanych regularnie na pierwsze formy będzie gotowy dopiero za parę miesięcy to chłopak zwątpił :P
It's nice to be important but it's more important to be nice

In every life we have some trouble
When you worry you make it double

Cytat: narisHow to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.
Smash you head into the keyboard. YYYAAARRRGGGH!!!

Elenestir

Cytat: mdh w Grudzień 13, 2009, 04:42:55 PM

dlaczego ??

No tak, ale ty chciałeś już iść długo przed walką na treningi :P i już zapewne chodzisz na nie jakiś czas, nie wiem czy źle cię osądzam :D ale myślę że wtedy to wszystko przemyślałeś i że nie zrezygnujesz szybko :D a mówię tu o tych którzy po obejrzeniu 44 sekundowej walki w której były pokazane tylko kopniaki :D będą się chcieli zapisywać na różne dyscypliny xD a dostaną wpierdol na pierwszych dniach treningu i zrezygnują zaraz.

Winiek

Haha
Dzieci neo mający 1 z matmy i fizy wymyśliły nową jednostkę czasu:
1 Najman-44 sec

A co do tematu to zawsze tak bd.
Tak samo największe kozaki w szkole.
Jak dostaną konkretny wpierdol, to dopiero się zapisują na coś gdzie uczysz się być...bo widzą, że nie są tacy mocni jak im się wydawało...

Madith

Cytat: Elenestir w Grudzień 14, 2009, 07:40:37 PM
Cytat: mdh w Grudzień 13, 2009, 04:42:55 PM

dlaczego ??

No tak, ale ty chciałeś już iść długo przed walką na treningi :P i już zapewne chodzisz na nie jakiś czas, nie wiem czy źle cię osądzam :D ale myślę że wtedy to wszystko przemyślałeś i że nie zrezygnujesz szybko :D a mówię tu o tych którzy po obejrzeniu 44 sekundowej walki w której były pokazane tylko kopniaki :D będą się chcieli zapisywać na różne dyscypliny xD a dostaną w-_-' na pierwszych dniach treningu i zrezygnują zaraz.

no moze az tak dlugo nie chodze ale fakt, przemyslalem to sobie juz dawno :)  I napewno nie zrezygnuje z wlasnej woli :) musialo by mi sie cos stac (stfu odpukac), zeby nie isc na trening :)

Dzis pierwszy trening po walce (lol:D) Pudziana i byl polew z trenerem z Najmana :d

Wchodze i pytam trenera "Jak tam wrazenia po piatkowej walce" na co trener "A dobrze, Najman pokazal sie z najlepszej strony, w ogole mnie nie zaskoczyl" etc etc :d z 20min sie smialismy :D

Wiem, ze w sumie to nie ladnie tak...ale smieszy mnie to co gosc mowil przed walka a jak skonczyl na ringu QQ
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

Winiek

Najwięcej jest właśnie mocnych w gębie.
Ja na prawdę myślałem, że Najman ma jakieś szanse z Pudzianem xD