mutant o wygladzie krasnala/ki

Zaczęty przez mutant88, Grudzień 15, 2009, 04:42:45 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

mutant88

witam , gram ponad rok na DN i dalej sie zastanawiam co trzeba zrobic, zeby miec np. wc/bp , pr/wk , ol/ee o wygladzie krasnala/ki , bardzo prosze o pomoc , jesli ktos nie chce pisac na forum to prosze o PM

ScovY

Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

mutant88

dlatego podaje 3 tematy bo moze wyslalem w nieodpowiednim dziale :)

ScovY

To przed pisaniem na forum lepiej się nauczyć z niego korzystać...
BTW. Spokojnie jak byś napisał w złym dziale to moderator by przeniósł. A jak w temacie swoim masz napisane "mutant" to umieszczasz temat w dziale o mutantach ...
server red - "ScovY

retired Dragon Network

mutant88

ScovY

W galeri znalazłem coś takiego
Cytat: Kentaro w Lipiec 17, 2009, 10:26:46 PM
Arena 200x moja postać:

Mam jeszcze baiuma/zakena ale niechce mi sie go krafcic..^^
Agu w am wild magic lvl 10:D

Staty widać Es'a a na pasku też są bufki OL'a wiec OL/Es w ciele krasia.
Tyle ze to z areny może tam się da.
Spróbuj napisać pw do Kentaro może uda Ci się czegoś dowiedzieć.
server red - "ScovY

retired Dragon Network

mutant88

pisalem w dniu zalozenia postu :) i do tej pory nie odpisal :))

Calmodi

Cytat: mutant88 w Grudzień 17, 2009, 02:22:41 PM
pisalem w dniu zalozenia postu :) i do tej pory nie odpisal :))

Wcale mu sie nie dziwie, gdyby kazdy wiedzial jak  zrobic takiego mutanta to juz nie byloby to takie oryginalne.

rogo952

Szczerze mówiąc gdybyście przyjrzeli się temu co ogólnie pisał Kentaro na tym forum przy okazji zwracali uwagę na ss to byście do tego doszli, a wiadomo sam nikt wam tego nie powie ponieważ wtedy utraciło by to swoją oryginalność  :P

mikelolo

Troche pozno ale zawsze cos XD Mutant o wygladzie kracnalki Przyposcmy ze necro/ol. Main ol retail na necro suba na ol i w momencie suby powinno ci sie zmienic w krasnalka, Jezeli pojdziesz do menagera i z ol na subie zejdziesz na necro na retailu bedziesz mial spowrotem wyglad orka, spokojnie potem znowu mozna byc krasnalem cofajas zmiane :d itd

Calmodi

Troche za pozno, obecnie przynajmniej na Dragonie to nie dziala a wszystkie stare mutanty w ciele dworfa bede usuniete przy nastepnym update :)

Loodva

Tak to prawda, maja byc usuniete. Ale char zostaje. Z hornem w plecaku. Z tona SP zeby sobie zrobic nowa postac.
Sam mam taka postac ol/ee. Ale  skina dwarfa dostalem jak by hmmm przypadkiem. A bylo to tak:
%
zaczalem OL'em -> retail EE potem sub DN i dostalem OL/EE w ciele orka szamana..
chwile pogralem i pojawilo sie zapotrzebowanie na sws. Stwierdzilem, ze ol/ee to kicha jest wiec.. polazlem do gildii orkow i tam sie mi pokazal komunikat, ze moge skasowac OL. CO uczynilem i wzialem nowego retaila SWS.
Bardzo dlugo go ekspilem. Zdaje sie ze do 79 i 70%. Nudzac sie cos tam raz bez wiekszego celu klikalem sobie u jakiegos high priesta na retaile, przelaczalem sie itp.
Nagle dostalem skin dwarfa. Wiec bylem sws'em w skinie dwarfa :-) hehehe .. no dobra .. polecialem sprobowac przelaczyc sie z sws na ee. I sie mi udalo, wsklczyl mi ol/ee. Skin dwarfa zostal.

Troche namieszany ten opis, ale generalnie jakrozmawialem z kilkoma ppl, to kazdy musial ekspic retaila do min. 79 i 40proc. Bez robienia q na 3 profke.
No to tyle..

rogo952

Witam,
jest ktoś może bardziej wtajemniczony i wie do kiedy maja zostac te mutanty cofniete i w plecaku horn ? Jak wiece mam taką postać ale już nią nie gram i z niecierpliwością czekam na hoena :)