Polska Siła Lancera - pomysly i flame by DonK...

Zaczęty przez lempartus, Grudzień 02, 2009, 11:58:17 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

DonK.

daj wlasnie szukamy was i powstala teoria ze po wypowiedzeniu wojny wszyscy sie wylogowaliscie
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Azella

te panie kozak sztuką jest wypowiedzieć wojne silnemu klanowi a nie marudzić siedząc w tym klanie :)
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

DonK.

Hapszasin

Azella

a co mam ci ten chude dupsko skopać? szedłem spać ale jak powiesz gdzię się schowałeś chętnie wpadne..

DonK.

ciezko powiedziec jak zobaczylismy napis ze LastRumuns wypowiedzialo wojne kazdy dostal adhd i jest perma przeszukiwanie zakamarkow mapy, powiedz ze gdzie farmicie i szykuj ciastka
aj nawet u was w ch juz bylismy - zamkniete qq
Hapszasin

Ryuzaku

niektorzy niestety przed swietami maja zaliczenia aka kolokwia, nie kazdy jest bezrobotnym losiem po podstawowce jak ty
ex STS 82 - ex member of LR and Assassins clan.
On Lancer server from 17.05.09 to 03.11.

Tirius

Cytat: DonK. w Grudzień 14, 2009, 11:02:31 PM
skoro usunieto mi specjalny temat dedykowany tej chwili wkleje to tu :D
LastRumuns po pol roku odpowiedzialo nam na wojne, gratuluje i rowniez pozdrawiam   
polish q on!!
zeby nie bylo ze sam spam - placimy za info gdzie expia(nie pisac mi ze 2 pt stoja w miescie/ch)

A ty co nagle eloelo jesteś, bo napisałeś , że brak Ci 15% do lvl ?
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

DonK.

mhmm mowilem ze bedzie drama jak zaczna wam sie wojny teraz placzu przybedzie, kolokwium masz i duzy juz jestes? sry ostatnie mialem 2(?) lata temu szczylu :)
8.5% gogo
Hapszasin

Azella

drama? hm.. pytam gdzie jesteś skoro tak lubisz pvp obiecuje przyjść na bufie z ch a ty poproś Harvestra o cova

ale odpowiedź tu i tam jakoś mnei nie zachęca do szukania po całej mapie :(

DonK.

nawet nie zdajesz sobie sprawy jak mnie zatkalo, serio mowie :D jak ryjek robi selfowny swoja glupota tak Ty trafiles idealnie :D btw FOG robale
Hapszasin

Azella

jak bys był na spocie przed zukami to by nie bylo problemu :) jakkolwiek cale party i skończył mi sie shadow talizman ale miałem szczere checi dotarcia do celu :)

DonK.

wiem :D
btw macie jakies postacie 80+ nadajace sie(tank,sws/bd,bp/ee,dd) na Chasm of Dreams w melee pt? raczej nikt nie bedzie stratny na tym
Hapszasin

Azella

DonK.

Hapszasin

lempartus

Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Madith

Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

DonK.

Cytat: lempartus w Grudzień 15, 2009, 04:18:11 PM
Coś się stało że tu taka dziś cisza?
lepiej pochwal sie jak Wam idzie, polowa flamu tu jest z nudow i braku laku - pare osob jest zainteresowanych jak sie rozwijacie, takie info > wyzywanie ryjka od bezmozgiego dzieciaka
Cytat: mdh w Grudzień 15, 2009, 04:20:38 PM
Cytat: lempartus w Grudzień 15, 2009, 04:18:11 PM
Coś się stało że tu taka dziś cisza?

nie wywołuj DonKa z lasu...
wyzwalbym Cie od shogala ale i tak to usuniesz  :o
Hapszasin

lempartus

Cytat
lepiej pochwal sie jak Wam idzie, polowa flamu tu jest z nudow i braku laku - pare osob jest zainteresowanych jak sie rozwijacie, takie info >

W spokoju to fajnie idzie do przodu. Szczęściem omijają nas dramy i inne schizy.
Nikt nie zrezygnował z gry, kilka osób nowych doszło, ludzie zamieniają c graty na b, i powoli dobijają do 60 lvl.
Wspólna gra z Tau i Zomo przebiega bezproblemowo, a obecność całego Sojuszu na jednym Ventrilo tylko pomaga
Oczywiście w dalszym ciągu rekrutacja otwarta.
Zapraszam
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

netheril

Cytat: lempartus w Grudzień 15, 2009, 05:12:46 PM
Cytat
lepiej pochwal sie jak Wam idzie, polowa flamu tu jest z nudow i braku laku - pare osob jest zainteresowanych jak sie rozwijacie, takie info >

W spokoju to fajnie idzie do przodu. Szczęściem omijają nas dramy i inne schizy.
Nikt nie zrezygnował z gry, kilka osób nowych doszło, ludzie zamieniają c graty na b, i powoli dobijają do 60 lvl.
Wspólna gra z Tau i Zomo przebiega bezproblemowo, a obecność całego Sojuszu na jednym Ventrilo tylko pomaga
Zapraszam
WTJ OC bo sie boje donka Q_Q
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

DonK.

Cytat: lempartus w Grudzień 15, 2009, 05:12:46 PM
Cytat

Zapraszam
to fajnie ze do przodu, piszcie czasami jak sie to rozwija bo wbrew pozorom duzo ludzi dochodzac na Lancera czyta to forum i szuka alternatywnego dla lr klanu
Hapszasin

!ArO

OMG Donk!! ktoś wbija na ru i od razu szuka alternatywnego klanu dla LR? a to niby dla czego?? nie zna ludzi w LR ani z tego drugiego klanu.. ale LR zdobywa forty posiada tez CH.. jest bezapelacyjnie najsilniejszym POLSKIM klanem na ru.. znajduje się na 17 miejscu w tym momencie na liście top 50 klanów na lancerze gdzie żaden inny PL klan się w ogóle na tej liście nie zmieścił.. ofc życzę tam chłopakom z tego drugiego klanu wszystkiego dobrego ale ty widać masz -_-'iście duże mniemanie o sobie, że ktoś nawet nie spróbuje pograć z LR przez twój flame na forum?? LOL
Ktoś w innym temacie pisał, że LR nie pomaga czy coś takiego.. powiem tak trochę pograłem z nimi i będąc całkowicie obcym dla nich gościem pożyczono mi set b grade, a także common A bizu.. będę miał trochę więcej czasu (po sesjach) to pewnie coś złożę lepszego i to eq pójdzie dalej w obrót ;)
Wracając do ciebie DonK to ja nic do ciebie nie mam pewnie ktoś cie ostro pojechał z LR, że się tak uwziąłeś na ten klan nie znając 90% osób w nim grających.. a i nikt nie pisze, że jesteśmy ultra -_-'iści ;)

Ryuzaku

nikt go nie pojechal, on sie juz z zespolem donkostwa urodzil

DonK.

tu sie zdziwisz, troche osob juz pytalo o inny klan niz LR zanim grac zaczelo - po samym przeczytaniu flame i glupot wypisywanych przez mlotkow od was, chyba ze watpisz w to ze czesc osob robila z siebie blaznow pod sztandarem LR? tak czy siak, fajnie jest miec wybor i byc o nim poinformowanym
btw ranking ktory przywolujesz swiadczy tylko i wylaczenie o farmie nie sile klanu wiec qq z tym stad
btw2 widzisz ile ma np ryjek do powiedzenia, jesli klanu bronia mentalne dzieci to nie dziw sie ze ludzie sami takie wnioski wyciagaja :)
btw3 nikt mnie w lr nie pojechal ostro ale juz Azella sie czai na mnie :D
Hapszasin

Ryuzaku

no my go nie jedziemy, i tak codzien go jada tam...

Tirius

"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."