Erepublik - Chyba najbardziej rozbudowana gra via WWW

Zaczęty przez Anoo, Grudzień 03, 2008, 06:09:20 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Fellow

wojna z niemcami wygrana, najlepsze bylo 5 minut przed koncem w walce o saxonie gdzie pog zrobil w minute okolo 80k dmg  :D

zxc

Shen

Zovi

No i już na erepublik jest ponad 33 k Polaków! :)
Brawo Polacy!
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

Shen

sosula

Core:
Gozbar - Archer 89
Lancer:
Gozz - Warrior - 87
Morfeusz - Enchanter - 87

Fellow

Cytat: sosula w Styczeń 06, 2010, 12:59:35 AM
Dlaczego Polska ma kolor rozowy ? ;)

administratorami gry sa niemcy, to jakos musieli nas upokorzyc :D

DIO

To ja zapytam tka z ciekawosci, tylko Polacy sa tak agresywni ze cale niemcy ju zajeli czy inne narody tez walcza. Patrzac na ta mala mapke Usa tam gdzie mialo byc chyba dalej jest, ruscy tez chyba zbytnio sie nie ruszaja. Tylko Chinczykow cos leje.

Tirius

W sumie to ja nie mam nic przeciwko by lać Niemców, osobiście najpierw patrze, czy lejemy ich, czy alliance help. Taki odwet za world war :p
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

Shen

Cytat: DIO w Styczeń 06, 2010, 12:09:24 PM
To ja zapytam tka z ciekawosci, tylko Polacy sa tak agresywni ze cale niemcy ju zajeli czy inne narody tez walcza. Patrzac na ta mala mapke Usa tam gdzie mialo byc chyba dalej jest, ruscy tez chyba zbytnio sie nie ruszaja. Tylko Chinczykow cos leje.
pisalem przeciez ze graniczymy z hiszpania, francja juz prawie wymazana z mapy przez nich ;p

Tirius

Shen

Mam nadzieje ze nie mowisz o hiszpanach, jestesmy w jednym sojuszu.

Tirius

Żartowałem akurat, ale trochę ziem do nich przeszło, ale ogólnie dziwi mnie fakt, że są aż tak dobrzy.

Shen

oddalismy im jakies niemieckie tereny zeby mogli zaatakowac ostatni region francuski ze szpitalem q5

Hermit

Słuchajcie, mam wielką prośbę nawet jeżeli już nie gracie. Startuje do kongresu w byłym francuskim regionie (Midi-Pyrenees) i potrzebuje głosów. Wyśle bilety i powiem co i jak, dosłownie 5 min roboty. Nawet jeżeli macie martwe postacie. Dzięki.
Piszcie tutaj na pm albo http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1571340
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

virisken

opisz co i jak zrobic (tutaj lub pm jak wolisz) to zaglosuje

Hermit

No więc tak, podajesz profil >  wysyłam bilety > 25-go, to jest czwartek wchodzisz do gry, przenosisz się (w profilu change location) do Midi-Pyrenees gdzie na mnie głosujesz (startuje z partii fallen lords) > możesz wracać do regionu ze szpitalem (wysyłam 2 bilety) 
to by było na tyle
ew jak nie grasz już i nie zależy ci na powrocie, to możesz powiedzieć, zaoszczędzę kasę na bilet
=

Mustang

Odświeżę może troszkę temat i napisze co nieco na temat erepublik;)

"Obywatelu , obywatelko potrzebujemy twojej pomocy w obronie naszego kraju. Zostaliśmy zaatakowani przez wrogie nam nacje. Walczymy o nasze regiony, walczymy o naszą Wirtualna Polskę, o nasz honor. W starciu z Anglią, Stanami Zjednoczonymi, Rosją, Węgrami i wieloma innymi wrogami to właśnie twojej pomocy potrzebujemy. Zajrzyj , nie zawiedziesz się a Polska na tym zyska.

Opis gry:
Erepublik jest grą niezwykle rozbudowaną, umożliwiającą zrobienie kariery w polityce, biznesie i w wojsku. Jest to wirtualne odwzorowanie prawdziwego świata. Polem gry jest realna mapa świata, jest ona podzielona na realne regiony, które należą do epaństw - odpowiedników realnych państw. Gra w ta gre około 380 000 ludzi z 41 panstw na calym swiecie.
Wypróbuj wielu możliwości walki , handlu i polityki. A przede wszystkim wspomóż naszą Polskę w walce o rdzenne regiony.

Nasze możliwości działań w grze dotyczą wielu aspektów:

-Możemy zostać pracownikiem, zarabiać pieniądze za codzienną prace, i wydawać to na jedzenie, broń, dom, odkładać.
-Założenie własnej firmy
-Zostajemy członkiem partii, promujemy ją wspieramy, gdy partia zdobywa miejsca w sejmie możemy usiąść na stołku senatora
- Zakładamy partie. Układamy dobry plan, werbujemy członków, zdobywamy wyborców. W czasie wyborów zdobywamy głosy i miejsca w parlamencie.
- Zostajemy prezydentem. Jako szef partii występujemy w comiesięcznych wyborach na prezydenta. Prezydent ma moc proponowania ustaw, tworzenia paktów militarnych wszczynania wojen.
- Ćwiczymy naszą siłe, co zwiększa ilość naszych obrażeń, kupujemy broń. Istnieje swoista kasta najemników, jeżdżących z wojny na wojnę i walczących za pieniądze.
Oraz wiele wiele więcej. To naprawdę wciąga. Wypróbuj. " by dziob85

Dodam jeszcze ze aktualnie Polska jest w niezbyt ciekawej sytuacji, jesteśmy atakowani przez Rosję od północy, zajęli już nawet Pomorze. Natomiast na nasze tereny w Europie zachodniej uderzyła koalicja 7 innych państw. Dlatego jeśli ktoś pragnie pomoc ePolsce to zapraszam do gry.

Oto link z moim zaproszeniem http://www.erepublik.com/en/referrer/Madoy
a tutaj kompletny poradnik (bardzo szczegółowy) http://www.erepublik.com/en/article/poradnik-dla-nowych-graczy-men-1-1086179

Tirius

Hermit

=

Soulern

Mógłby ktoś wstawić aktualną, erepublikową mapę Polski? =]

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

Hermit

Cytat: Soulern w Kwiecień 26, 2010, 02:25:30 PM
Mógłby ktoś wstawić aktualną, erepublikową mapę Polski? =]

Lepiej nie. Nasze zwykłe granice bez pomorza.
=

Leningrad

easy, raz jest lepiej, raz gorzej, z tego tez wyjdziemy :>

Cytat: Winiek w Luty 24, 2010, 03:32:50 PM
A normalnie tam mi piwo sprzedawali, jaram sobie tam, 0 odzywu do mnie...a teraz -_-' wie co będzie i o co chodzi, bo nam kazał dowodzikami poświecić na następny raz...  :dry:
A niedługo dobra impra tam będzie... :x
TECHNO ZDECHLO JEDZIEMY DO ENERGYYYYYYYYY

Tirius

Powoli się podnosimy, ale i tak płace w Polsce są imba qq.

Hermit

Ostatni czas na zapraszanie na refy :P Później się to średnio będzie opłacało ;x
=