Game Guard error?

Zaczęty przez Mamusa, Grudzień 17, 2009, 07:03:10 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Mamusa

Witam. Krotko opisze problem. Sciągnąłem instalkę G+, zainstalowałem. Gdy właczam startera pobiera mi plik lineage2.exe(mimo ze jest on w folderze z gra), nastepuje restart updatera i tak w kołko. Gdy mu przerwe i nacisne start to wywala mi bład Game Guard=153. Od razu uprzedzam pytania, wszystkie firewall'e powyłączane, net z neo, unicode itd wszystko zrobione jak trzeba. Prosze o pomoc ;)

Phoeniks

wywal system i zrob check files
Core - Feoh Wizard 85 /sub Aeore Healer 85+

Mamusa

Nic to nie daje, updater nie pobiera nic innego tylko lineage2.exe i restart, i znowu lineage2.exe i tak w kółko...

-----------EDIT-------------------

Najprawdopodobniej ruscy mieli coś wczoraj nie tak z serwerem, dzisiaj updater poszedł normalnie. Do zamknięcia.

rexatras

hmmm mam ten sam błąd... co prawda nie ściąga mi cały czas... ale gry włączę gre wyskakuje błąd GG 153... ktoś wie co on oznacza i co trzeba zrobić?

(klient jest czysty/unicode zmienione i inne duperele które trzeba było. Mam viste jak by to było ważne )

/edit

znalazłem, że to uszkodzony game guard... a mi przy uruchomieniu nie updatuje go automatycznie... mógł by ktoś wrzucić linka do aktualnego GG z ru offa?

Terwing

mógł by ktoś wrzucić linka do aktualnego GG z ru offa?

Madith

usun folder game guard z folderu l2 i zrob check files..powinien sie sciagnac od nowa.
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Terwing

Cytat: mdh w Styczeń 21, 2010, 01:19:24 PM
usun folder game guard z folderu l2 i zrob check files..powinien sie sciagnac od nowa.
Nie działa...ściąga się tylko Lineage2.exe

Madith

Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Terwing

Już próbowałem..nic to nie daje QQ

rexatras

troche pobuszowałem po rosyjskim forum (translator rules  :P)

http://eupload.pl/files/1GFUJVNA/LineageII.zip  <- skopiuj adres do przeglądarki, przy próbie kliknięcia przynajmiej u mnie wyskakuje error... wklejając normalnie adres dziala

wypakowujemy do folderu z grą (nie do systemu!) podmienia nam się z starym lineageII.exe i update robi się normalnie :)

Ciekawostka: na ruskim forum Topic na temat failedu przy update ma 2600 stron ^^

Terwing

lifes

nom teraz update idzie normalnie a nie tylko lineage2.exe i tak w kółko ;] dzieki mistrzu

rexatras

Cytat: lifes w Styczeń 22, 2010, 07:30:51 PM
nom teraz update idzie normalnie a nie tylko lineage2.exe i tak w kółko ;] dzieki mistrzu

spoko :) trzeba sobie troche pomagac, bo ruscy utrudniają życie jak tylko mogą